Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 7 Retender Town, een groene wereld

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:46

492

0

180



Hoofdstuk 7 Retender Town, een groene wereld

Alsjeblieft Jos, de Aqata Badge. Zei Freya, en ze gaf de badge aan Jos. Erg bedankt Freya.Zei Jos.
|| Na wat gepraat, buiten|| Wat is er nog meer te doen in Flumen City? Vroeg Kevin. Euhh, niet veel vrees ik. Zei Freya. Oke, dan gaan wij richting het noorden, naar Retender Town. Zei Jenita. Ja, de Gymleader daar is een vriendin van mij. Zei Freya. Doe haar de groeten en vang nog wat leuke pokemon hier in de buurt of in het Great Forest. Zullen we doen, doei. Zei Jos, en ze vervolgde hun reis richting het noorden, alweer door het Great Forest.
|| Na wat wandelen|| Zullen we op deze omgevallen boomstam even uitrusten? Vroeg Jos. Ja, is goed. Zei Kevin. Dan kijk ik eventjes hoe we verder moeten lopen. Het was nog redelijk vroeg op de dag. Jos, Kevin, Rendy en Jenita waren ergens midden in het Great Forest tussen Flumen City en Retender Town. Euh. Begon Jenita. Volgens mij is deze boom niet omgevallen. Kijk. Ze wees naar een open plek waar allemaal bomen op de grond lagen.
Wow, dat moet een sterke pokémon geweest zijn. Zei Jos. Kom op Charmander, we gaan kijken. Jos en Charmander gingen naar de omgehakte boomstammen. Ja daar zo!! Riep Jos. Het is een Scyther die dat allemaal doet. Verras hem met een vuur schot!! De Scyther zag het niet aankomen en werd op de grond gesmeten. Doe nog een keer vuur schot! Riep Jos. Alweer had het veel effect op de Scyther. Maar die stond nu op en deed Fury Slag. Charmander je bent beter dan hem!! Riep Jos. Doe vuur wiel!! BAM!! Scyther was al uitgeschakeld, maar dat was ook niet gek tegen een vuur type. De Scyther was groter dan normaal, en ook heel sterk. Jos gooide een pokeball. Piewpiewpiewpiewpiewpiew. Nee hij breekt uit!! Riep Jos. Laat hem daar niet staan, doe vlammenwerper !! Nog een pokeball!! Piewpiewpiewpiewpiewpiewpiewpiewpiewpiewpiewpiewpiewpiewplong!! YEAH!! Ik heb Scyther!! Riep Jos. Wow, heb jij die bomenomhakker? Vroeg Rendy. Ja, Charmander was geweldig. Zei Jos. Ze gingen weer zitten en lieten al hun pokemon los, want Jos zijn Aipom en Kevins Torchik hadden berrys gehaald.
Na het eten kwam Kevin weer aanlopen. Ik weet hoe we moeten lopen jongens, het is niet ver meer. Ze liepen de route die Kevin had uitgelegd. Maar toen kwamen ze een bekende tegen. BRYCE!! Riep Jos. HE, DAT BANANEN JOCH!! Riep Bryce. Oke, wij gaan vechten. Nu Charmander!! Riep Jos. Oke, dan zie hier mijn geëvolueerde starter van Professor Leaf: Piloswine!! Riep Bryce. Maar Professor Leaf gaf helemaal geen Swinubs weg. Zei Jenita verbaasd. Aan mij wel. Zei Bryce. Piloswine doe Sneeuwstorm. Smelt die sneeuw storm met vlammenwerper. Zei Jos die dat bijna gapend zij. Piloswine doe hoorn aanval!! Stop hem met Vuur schot. Zei Jos. Yeah, ik heb gewonnen. Ik ben diep in je teleurgesteld Bryce. Ah, wacht maar, ooit zal ik je inmaken!! Riep hij, en hij sprintte weg.
Nouja, zullen we doorlopen? Vroeg Jos.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.