Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 7 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:48

726

0

212



Hoofdstuk 7 Episode 2

Aah kijk daar. Daar ligt Retender Town. Zei Rendy.
Ze gingen als eerste naar het pokemon center en lieten hun pokemon daar achter voor heel even, in de tussen tijd ging Jos even bij de gym kijken, zijn Scyther wilde graag met Jos mee gaan kijken. Hier is de gym, kom op dan gaan we even kijken. Zei Jos. Jos wilde net de deur open doen, maar toen werd de deur al tegen zijn hoofd geslagen. AAAAUW!! Riep hij. Oh, het spijt me zo. Zei de trainster. He, wacht eens even, jij bent die jongen die ik in het Great Forest heb ontmoet. Jij bent Floria!! Zei Jos verbaasd. Ik ben de gymleider hier. Zei ze. Maar er is een noodgeval aan de rand van het dorp, bij de pokefarm zijn alle pokemon gestolen! Wow, kom mee Scyther. Zei Jos. Ze rende achter Floria aan naar de rand van het dorp, daar was een grote boerderij. Boven de wei hing een Vliegjet van Team Dimension met een enorme kooi eronder met allerlei pokemon erin. Oke Jos, leg je spullen tegen het hek, je hebt ze niet nodig. Zei Floria. Nu Tangrowth! Doe je Power Whip tegen de kooi! HAHAHA, dat gaat zomaar niet! Riep Team Dimension. Er kwam een uitschuif arm die Tangrowth pakte, Floria probeerde hem tegen te houden en ging aan hem hangen. Maar ze werden allebei in de kooi gestopt. Oke Scyther kom op. Zei Jos. Dat denk jij maar. Zei Team Dimension. Nu Magmar en Electabuzz. Doe Vlammenwerper en Dondergolf!! NEE SCYTHER!! Riep Jos. Doe dat nog een keer!! Riepen de slechteriken. Scyther, je kan niet verder. Zei Jos. JOS!! Riep Floria uit de kooi. PAK DE POKEBALL DIE IN MIJN RUGZAK ZIT!! Jos rende naar het hek waar hun spullen lagen, hij pakte een pokeball uit Florias tas. HIJ KAN ZONNESTRAAL!! Riep Floria. Oke, kom eruit!! Riep Jos. Uit de pokeball kwam een Bulbasaur, maar in plaats van dat zijn lichaam licht groen was, was zijn lichaam een donkerdere kleur groen.
http://pokemondb.net/images/artwork/bulbasaur.png
Wow, een Shiny Bulbasaur!! Riep Jos. Doe je Zonnestraal!! De Bulbasaur trok wit licht naar zich toe. Toen hij genoeg zonlicht had verzameld kwam er een hele krachtige witte straal op Magmar en Electabuzz en de vliegjet af. BOEEEM!! De vliegjet stortte neer, en de kooi was kapot en de pokemon konden ontsnappen. Plotseling verscheen er een Flygon aan de hemel, hij maakte een duikvlucht en deed hyperstraal op Team Dimension. WE VLIEGEN WEER NAAR DE MAAAAAAN!! Riepen ze alweer. Geweldig gedaan Jos!! Riep Floria. Je vocht geweldig met Bulbasaur, en jouw Scyther is super mooi en sterk. Zou je misschien Scyther willen ruilen voor mijn Bulbasaur.? Ja, ik heb Scyther net, maar jouw Bulbasaur is ook geweldig. Zei Jos. Oke dan, dan gaan we meteen naar het Trade Centre. Zei Floria. Onderweg er naar toe kwamen ze Jos zijn vrienden tegen, die ook wel mee wilde kijken naar de ruil. || Trade Centre|| Oke, jij moet je pokeball in dat bakje leggen, en dan op de knop duwen en dan worden ze gerolen. Legde ze uit. De ruil verliep normaal, Jos had nu een Shiny Bulbasaur. Erg bedankt nog voor alle hulp Jos. Zei Floria. Als je wilt kan je me uitdagen, ik ben in de gym doei. Floria vertrok, en onze vrienden ook. Ze gingen hun pokemon ophalen en gingen toen naar de gym. Ook het speelveld hier was speciaal. Er stonden veel bomen, en er stonden 4 bomen waar de bladeren van af waren gehaald, maar de hele dikke takken verspreidde zich tot 5 meter boven de grond over de zeikanten van de gym. Je kon er goed tussen verschuilen maar je kan er ook over heen lopen en je tegenstander van boven aanvallen. Oke, je komt dus om een badge te winnen. Zei Floria. Als je klaar bent, laat ik mijn Ivysaur los. Ik ben volledig klaar Floria. Zei Jos. Mooi zo, je mag 4 pokemon gebruiken. Zei ze. Nu Ivysaur!!
Nu Bulbasaur!! Riep Jos. Aha, je gebruikt Ivysaurs kleine broertje tegen hem, dit wordt interessant. Zei Floria. Bulbasaur doe mesblad!! Riep Jos. Verdedig jezelf Ivysaur. Zei Floria. Doe Onttrek HP!! Ivysaur schoot een hoop draden op Bulbasaur die zijn energie door gaf aan Ivysaur. AAH!! Riep Jos. Ivysaur doe kopstoot! Zei Floria. Oh Bulbasaur gaat het? Vroeg Jos bezorgd. Ivysaur doe mesblad!! Riep Floria. Bulbasaur ontwijk!!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.