Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 7 Episode 3

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:48

1125

0

333



Hoofdstuk 7 Episode 3

Bulbasaur ontweek de sterke aanval van Ivysaur, en hij was klaar om weer een aanval te doen. Doe bijt Bulbasaur!! Riep Jos. Bulbasaur sprintte snel op Ivysaur af. Maar die deed niet veel en hij werd goed geraakt door Bulbasaur. Doe kopstoot Ivysaur!! Riep Floria. Ontwijk en nu jij kopstoot Bulbasaur!! Riep Jos. Geweldige aanval van dichtbij. DOE TAKE DOWN OP VOLLE KRACHT!! Riep Floria. Bulbasaur wist niet wat er gebeurde en werd keihard tegen een boom gebeukt. BULBASAUR!! Riep Jos. Laad zonneschijn op !!
Tijd om dit af te maken Ivysaur. Zei Floria. Doe Blad Storm!! Ivysaur wilde aanvallen. Maar hij kon niet. Hij deed het niet. Hij kon zijn broertje niet zo erg toe takelen vond Ivysaur en hij staakte zijn aanval. Wat!! Riep Floria. Doe Blad Storm snel!! Nu Ivysaur, snel!! Maar Ivysaur deed nog steeds niks. Oke Bulbasaur. Zei Jos. Gebruik nu je Zonnestraal!! Er kwam een geweldig krachtige straal die Ivysaur volledig raakte. Ivysaur kom terug. Zei Floria. Oke Jos, nu krijg jij een bekende tegenstander. Nu Butterfree!! He, dat is die Butterfree die ik mee heb geholpen te evolueren. Zei Jos. Inderdaad. Zei Floria. Butterfree doe verdeelspoor!! Bulbasaur werd verlamd en kon niks doen tegen de volgende aanvallen van Butterfree. Butterfree doe wervelwind!! Riep Floria. Er stak een geweldig harde wind op, die Bulbasaur tegen een dikke boom smeet, hij kon niet verder vechten. Goed gevochten. Zei Jos. Kom terug. Nu Aipom!! Aha. Zei Floria. Butterfree doe slaap poeder!! Het slaap poeder kwam bijna op Aipom. En zonder dat Jos iets hoefde te zeggen, dook Aipom weg en klom in een van de 4 grote bomen aan de zijkant met de lange takken. Slinger langs alle takken Aipom. Zei Jos. Als Butterfree dichtbij komt sla hem dan neer met focus slag.
Butterfree doe tackel Zei Floria, die schijnbaar niks van wat Jos heeft gezegd had gehoord. Nu Focus Slag!! Riep Jos. Met een krachtige stoot werd Butterfree uit de lucht gemept. Nu snel Swift!! Riep Jos. Butterfree was nog nauwelijks in de lucht of hij werd er al weer uit geschoten door een hele hoop sterren. Butterfree doe wervelwind! Riep Floria. Nee Aipom!! Riep Jos. Doe nu tackel! Riep Floria. Sta op en doe Focus slag!! Riep Jos.
Butterfree kwam aanvliegen en Aipom sprong op. Hij deed weer een Focus Slag en ditmaal was het de fatale voor Butterfree, KO. Kom terug. Zei Floria. Zo zo, nu nog 1 bekende Jos, en als je die aankan ben je erg sterk, nu Tangrowth!! Oke, dat is genoeg Aipom. Zei Jos. Nu Charmander!! Doe vuur schot!! Ontwijk het, en bind hem vast met je roede. Zei Floria. Kom op. Zei Jos. Je laat jezelf toch niet zomaar vastbinden. Doe Vuurwiel om te ontsnappen!! De vuurwiel aanval deed het erg goed tegen de gras soort Tangrowth. Tangrowth nee. Floria werd steeds wanhopiger, omdat ze wist dat een gras soort vrijwel niks kon doen tegen een vuur soort. Bladstorm!! Riep ze. Doe vlammenwerper om de aanval op te vangen en Tangrowth aan te vallen!! Riep Jos. BAM! De bladeren werden verschroeid en Tangrowth knalde tegen de harde vloer











STA OP!! Riep Floria. Tangrowth probeerde het. Maar het lukte niet erg. Toch wist hij het voor elkaar te krijgen omhoog te komen. Doe aardbeving!! Riep Floria. Tangrowth sloeg 4 tentakels in de grond en er kwamen scheuren in de grond en de grond begon keihard te schudden. Charmander moest springen en rennen voor zijn leven. Hij kon dit niet volhouden. Er viel een boom boven op hem. Kom terug Charmander. Zei Jos. Nu Aipom, maak dit karweitje af , doe Focus Slag!! Ontwijk de aanval, en doe Hyper Straal!! Riep Floria. Boem!! De hyper straal was heel krachtig, maar Aipom stond op. Oke dan. Zei Jos. Tangrowth kan na een Hyper straal even niks doen, dus doe Swift op volle kracht!! Aipom zwaaide 5 keer met zijn staart waardoor de halve gym vol met sterren werd geschoten. Maar er werd gericht geschoten, op Tangrowth, en die kon niet meer verder. WOOHOO!! Riep Jos. We hebben gewonnen!!!!!!!!!!!!!!!
|| Buiten de gym|| Jos, je bent veel sterker geworden sinds de laatste keer. Zei Floria. Hier is de Flor Badge. YEAH! Ik heb de Flor Badge! Riep Jos. Euhm, sorry hoor Floria. Zei Kevin. Maar, heb je nog andere pokemon? Want Rendy en ik willen je ook nog uitdagen. Ja, ik heb er nog 3. Zei ze. Voor het gymgevecht van je vriend, tja, dan kun je wel mijn beste leerling uitdagen, ik garandeer je dat hij ook super sterk is. Oke dan!! Riepen Kevin en Rendy in koor.
Kevins gevecht was een eitje. Hij heeft 3 vuurtypes, en Torchik is ook nog een vlieg type, en vlieg types zijn net als vuur types heel goed tegen gras soorten. Hij begon met Torchik,. Hij hoefde maar 1 keer een andere pokemon in te zetten, en dat was omdat Torchik te vermoeid was van de eerste pokemon: Jos zijn oude Scyther en de tweede was een Bayleef. Tegen de derde moest hij het afmaken met Flareon, maar de Executor hoefde niet veel te doen, want Flareon maakte er een kort gevecht van. Bij Rendy ging het minder makkelijk tegen de beste leerling van Floria. Geodude moest tegen een Turtwig, en dat gevecht werd gelijkspel. En tegen de Grotle die daarna kwam verloor hij met Treecko. Croagunk maakte het nog goed door hem te verslaan, maar had het moeilijk tegen de Torterra van de Gymleider in opleiding.
Torterra doe aardbeving!! Riep Raymond. Spring in een boom en doe Steen breuk!! Riep Rendy. Ah. Torterra beuk die boom omver waar Croagunk in zit. Riep Raymond. De boom viel om en Croagunk had er schade aan opgelopen. KIJK UIT VOOR DIE BLADSTORM!! Riep Rendy. Maar Croagunk werd hard geraakt. Nu gifstoot!! Riep Rendy. Torterra raakte vergiftigd door die aanval, en hij verloor om de zoveel tijd steeds meer energie. Goede zet. Zei Raymond. Maar deze is beter. Torterra aardbeving!! Spring op zijn rug Croagunk en doe nog een keer gif stoot!! Riep Rendy. Torterra kon het niet meer aan en kon niet verder vechten. Rendy won. Yeah, ik heb ook een Flor Badge!! Riep hij.
Ze namen afscheid van Floria. En ze gingen ergens op een bankje zitten. Oke, we gaan eerst naar het zuid/westen door het Great Forest. Zei Jos. En dan gaan we naar het noorden toe en komen we als het goed is uit op de Flodilla Fields. Doen we. Zei Jenita.
Ze vertokken richting het westen/noorden. Op naar Flodilla City, de Stad die bekend is om een Pokémon Contest. Er zijn er meer in deze regio, maar in dit contest doen meestal jonge talenten mee, misschien wat voor onze vrienden? Daar kom je alleen achter als je verder leest (en Reageert op dit verhaal )


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.