Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 8 Pokémon Ranger: Hulp Gevraagd

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:50

824

0

358



Hoofdstuk 8 Pokémon Ranger: Hulp Gevraagd

Onze vrienden vervolgen hun reis door een mooi stukje van het Great Forest. Dit stuk ligt ten noorden van Mt. Lacus wordt ook weleens Bright Forest genoemd, omdat er minder bomen op elkaar staan en het staat altijd vol in het zonlicht. Wellicht vangen ze nog een reisgenoot, maar iets zegt me dat als ze nu niet snel naar het noorden gaan, dat ze dan wel in het mooie Bright Forest blijven, maar dat ze dan never nooit in Flodilla City zullen komen.

Hier is het wel mooi zeg. Zei Jenita. Jep, maar ik denk dat we niet veel verder naar het westen moeten gaan, we kunnen beter nu naar het noorden gaan. Zei Kevin. En dus draaide ze een kwartslag en liepen door. Waarom gaan we niet eerst naar Morilite City? Vroeg Rendy. Het is stortregent al dagen daar, en je komt bijna niet door de Blobber Swamp zo. Zei Kevin. Ze liepen over een mooi bospad, er lagen niet veel bladeren op. Een stukje verder op stond er iemand bij een wegwijzer. Haha. Zei Bryce. Als dat bananen joch met zijn aap komt, dan gaat ie mooi de verkeerde kant op. Hij draaide het bord om, er stond nu:
 Flodilla City - Ranger Ranch . Maar dat moest dus eigenlijk andersom. Maar dat wisten Jos en zijn vrienden niet. He, kijk, hier staat dat we naar links moeten. Zei Jos. Dan gaan we naar links. Zei Kevin. Ze liepen nu het bos uit en kwamen op een groot stuk heide. Verderop stond een poort. Er hing een logo boven en op een ijzeren bord naast de poort stond: Pokémon Ranger Ranch. WAT!! Riep Jos. Oke, we gaan weer terug. Zei Kevin. We hadden het toch fout, we moesten naar rechts. Ze draaide om en gingen weer richting het bos. Er kwam iemand achter hun aan rennen. HEY!!! STOP!!! Riep de persoon. Euhm, rennen? Zei Jos. Nee nee! Zei Kevin. Hey, ik heb jullie hulp nodig trainers. Riep de jongen. Ik ben een Pokémon Ranger, mijn naam is Blake. Alle andere Rangers zijn naar een noodgeval op Jucile Island, daar zijn een hoop Ponytas in een lawine geraakt. O, maar wat moeten we doen dan? Vroeg Jos. Er zit een Munchlax vast in de Blobber Swamp. Ik kan in mijn eentje niks doen, dus kom alsjeblieft mee. Zei de Ranger smekend. Jup, wij komen mee! Zei Jenita.
Ze maakte een rit op een paar Stantlers. Ze reden langs het Great Forest, en langs de Ranger Ranch waar veel bijzondere pokémon leven. Na een tijdje kwam een drassig gebied in zicht, dat moest het moeras zijn. Jos sprong als eerste van de Stantler af en rende een stukje het moeras in over een redelijk vast looppad. De rest volgde Jos. Het moet hier ergens zijn. Zei Blake. Die Munchlax kwam waarschijnlijk uit het bos, en ze gaan echt niet voor de lol een eind het moeras in. Daar! Jos wees naar een plek zon 5 meter verderop. Daar zat een Munchlax tot bijna zijn kin in het moeras gezakt. Nu Bulbasaur, doe je roede om Munchlax uit het moeras te trekken. Zei Jos. Bulbasaur begon Munchlax omhoog te halen, het ging traag, maar het werkte wel. Goed zo Bulbasaur, nog heel eventjes. Zei Jos.
Maar toen verschenen er ineens 2 Ariados. Ze begonnen Bulbasaur aan te vallen. NEE!! Riep Jos.

Nu Torchic! Riep Kevin. Nu Elekid!! Riep Jenita. Stop die Ariados Torchic, doe boor!! Riep Kevin. Elekid doe dondergolf!! Riep Jenita. De twee Ariados werden goed geraakt, maar gingen nu Elekid en Torchic aanvallen. Elekid doe Donder slag!! Riep Jenita. Ontwijk bind schot, en doe vlammenwerper!! Riep Kevin. Yeah, goed gedaan Bulbasaur. Zei Jos tegen Bulbasaur die net Munchlax uit het moeras had gered. Shit, die Ariados zijn te sterk! Riep Jenita. Munchlax rende op het gevecht af. Munchlax wat doe je?? Riep Jos.
Munchlax kwam keihard aan rennen en tackelde een Ariados neer, en deed Stomp tegen de andere. Wow, Munchlax heeft ze verlagen! Riep Blake. Zo Munchlax, nu mag je naar onze Pokémon Ranch als je dat wilt. Blake pakte Munchlax op en ze liepen terug naar de Stantlers. Ineens sprong Munchlax uit Blakes armen en rende naar Jos en sprong op zijn rug. He Munchlax, volgens mij wil jij met mij mee, of niet? Vroeg Jos. *Munch - Munchlaaaa* Oke dan, nu pokeball. Jos liet de pokeball op Munchlax vallen. Piewpiewpiewplong! Wow, dat was kort. Zei Rendy.
Ze reden op de Stantler weer terug naar de poort van de ranch Heel erg bedankt voor de hulp. Zei Blake. O, nou, graag gedaan. Zei Jos. Jullie mogen wel een afsnijdroute door onze Ranch maken, dan zijn jullie eerder in Flodilla City. Bood Blake aan. Ja, erg bedankt. Zei Kevin.
Ze namen de kortere weg door de Ranger Ranch, en kwamen uit in de uitgestrekte velden van Flodilla. Jos en Aipom begonnen ineens te rennen, gevolgd door Jenita. Kevin en Rendy vonden het wel goed zo en bleven wandelen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.