Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 9 De gekte van Flodilla City

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:50

539

0

168



Hoofdstuk 9 De gekte van Flodilla City

Kom eruit allemaal!! Riep Jos. Hij liet al zijn pokemon los zodat ze ook wat beweging krijgen. De rest deed het zelfde. Met een hele horde pokemon gingen ze op Flodilla City af. He Charmander, niet te ver van de groep gaan! Riep Jos. Charmander liep naar een groepje bomen toe. Toen hij er was zag hij dat het geen bomen waren maar Sudowoodos. De Sudowoodos voelde zich bedreigt en vielen Charmander aan. Nee Charmander. Riep Jos. Verjaag ze met vlammen werper. De Sudowoodos werden terug geslagen door de vlammen, maar kwamen daarna weer op hem af. Spring opzij!! Riep Jos, maar het was al te laat. Charmander werd door 5 pokemon tegelijk getackeld. En plots, werd hij helemaal wit en werd Charmander groter. Wow, ik heb een Charmeleon!! Riep Jos. De Sudowoodos werden een beetje voorzichtiger en probeerde weg te schuifelen. Laat ze niet ontsnappen, doe vlammenwerper op hun allemaal!! Riep Jos. De Sudowoodos waren nu helemaal snel weg. Nouja, je bent in ieder geval wel geëvolueerd Charmeleon. Zei Jos blij. Misschien kunnen we nog wat trainen tegen die Growlithe daar. Jos en Charmeleon daagden de pokemon uit voor een gevecht. Growlithe was niet opgewassen tegen Charmeleon. Maak het af met hak aanval!! Riep Jos. Yeah, we hebben gewonnen!! Wil je hem niet vangen Jos? Vroeg Kevin. Nee joh, ik heb net een nieuwe Munchlax. Antwoordde hij. Oke, dan vang ik hem. Zei Kevin. Nu Pokeball!! Kevin wierp de bal tegen Growlithe die erin werd gezogen. Hij rolde eventjes, en nog wat meer, en lag toen stil in het redelijk hoge gras Yes! Ik heb Growlithe!! Riep Kevin.
Kom op, kom op, kom op, kom ohohohop!! Riep Jenita die ongeveer 40 meter verder was. Jaja, we weten dat je zo graag aan het contest mee wilt doen, maar doe eens rustig!! Riep Rendy.
Ze haalde haar nog in, vlak voordat ze Flodilla City in gingen. Kom op jongens, we gaan naar de Contest Hal om informatie te vragen en ons in te schrijven. Zei Jos. O, ik bedenk me net, ik ga even terug de velden op. Zei Jenita en ze sprintte er vandoor. Nouja, laten we nu maar gaan. Zei Kevin.
|| Contest Hal || Het contest bestaat uit 2 rondes. De eerste ronde moet je je pokemon showen door middel van mooie aanvallen uit te voeren. De 2e ronde is de gevecht ronde. Hierin kijkt de Jury kijkt dan ook naar mooie aanvallen, maar ook gaan er punten bij jou af als je schade krijgt van een aanval, er gaan punten bij de tegenstander af als je bijvoorbeeld een aanval van hem ontwijkt. Legde de mevrouw achter de balie uit. Oke dan. Zei Jos. Ik ga denk ik in de eerste ronde Aipom, en de tweede ronde Charmeleon en/of Bulbasaur. Ja cool, en dan ga i. Kevin kon zijn zin niet afmaken want Jenita kwam binnen gerend met een nieuwe pokemon in haar armen. KIJK JONGENS!! Riep ze. Ik heb een Minun gevangen voor het contest!! He rustig aan. Zei Jos. Ja, het is wel een goede pokemon voor een contest denk ik. Ja dat denk ik dus ook!! Riep ze. O, oke, sorry ik doe al rustig, Elekid was echt geweldig en ik heb Minun in 1 keer gevangen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.