Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 9 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:51

840

0

235



Hoofdstuk 9 Episode 2

Ze gingen naar een kamer achter het podium. Er stonden banken en tv schermen waarop alles van het podium was te zien. Er kwam nu het schema op het scherm: Jos mocht als eerste, en de rest kwam daarna. Ze hadden zich waarschijnlijk als eerste ingeschreven.
Nou, kom op dan Aipom. Zei Jos een beetje zenuwachtig. Ai-pom! Zei Aipom die op Jos zijn hoofd ging zitten. Ze liepen het podium op. De spotlights waren aan en het publiek was enthousiast. Ok Aipom, doe Swift! Riep Jos. Aipom zwaaide met zijn staart en maakte een hoos van sterren boven hem.

De sterren glinsterde heel fel en het publiek genoot ervan. Aipom, spring omhoog en draai! Aipom sprong midden door de hoos heen en draaide rond. Ok, gebruik je Focus Slag tijdens het draaien.! Riep Jos. Aipom lanceerde de sterren over alle tribunes heen. Uiteindelijk spatte de sterren uit elkaar en glinsterde net als vuurwerk dat ontploft.

Wow!! Riep Jenita. Jos is zeker weten door! Riep Rendy vol verbazing.
Het was nu wachten op wat de jury zou zeggen, en het was allemaal positief.
Yeah, goed gedaan Aipom! Zei Jos tegen Aipom en gaf hem een poffin. Aipom Aipom!! Riep Aipom blij, Jos had Nanab Poffins gemaakt, en daar is hij gek op.
Jenita was nu aan de beurt. Minun deed het erg goed, vooral een combinatie van een Donder aanval met een Charm aanval deed het goed bij het publiek.
Daarna mocht Kevin. Jammer maar helaas, hij en Flareon bakte er helemaal niks van, net als Rendy en Treecko.
De uitslag was dan ook zo: Jos en Jenita waren door, en Kevin en Rendy niet. Zo simpel was het. Alleen wat wel interresant is, is dat Jos en Jenita in de volgende ronde tegen elkaar moeten vechten.







Zo Jolteon. Zei Jenita lief tegen Jolteon. We moeten echt van Jos winnen. We moeten dit lintje winnen. Jolteon sprong een paar keer in de lucht en had er veel zin in. En in tussen bij Jos.. Charmeleon. Begon hij. Jij bent veel sterker dan wie dan ook Jenita in gaat zetten. Charmeleon begon in het rond te zwaaien met zijn staart en sloeg per ongeluk een jongetje omver.
De wedstrijd gaat meteen beginnen. Riep de omroeper. Jenita en Jos vechten om een plek in de halve finale.
Oke Charmeleon, ga! Riep Jos en Charmeleon kwam in een vuurhoos uit zijn pokeball. Nu Jolteon, laat ze eens wat zien! Riep Jenita en Jolteon kwam in een donder shock uit zijn ball.
Start met volt tackle! Commandeerde Jenita. Jolteon rende steeds sneller op Charmeleon af. Die nog steeds in de zelfde houding stond. Charmeleon werd keihard geraakt en vloog een paar meter weg. Sta op. Riep Jos. En doe vuurdraak. Charmeleon spoot een hele grote sliert vuur die zich als een tornado om Jolteon wikkelde. Ah. Riep Jenita bezorgd. O, ik heb het. Doe ontlading! Ineens kwamen er donder shocken door de muur van vuur heen. De vuur muur spatte uit elkaar een de donder stralen raakte Charmeleon. Nee!! Riep Jos bezorgd. Jolteon doe Donder! Riep Jenita. Ontwijk het Charmeleon! Zei Jos snel. Charmeleon maakte een duikrol en ontweek de donder aanval. Oke, sta op en doe vlammenwerper! Riep Jos. Een voltreffer! Oke Charmeleon, doe Vuurschot! Jolteon begon ineens te rennen. Jolteon ren de andere kant op! Riep Jenita wanhopig, gelukkig luisterde hij. Doe Volt tackel! Jolteon rende steeds sneller richting het vuurschot, hij rende er doorheen en de vlammen bleven aan Jolteon hangen, een Vuur Volt Tackel!! Spring over Charmeleon en maak het dan af!! Jolteon sprong behendig over Charmeleon heen en raakte hem vol in de rug. Nee!! Charmeleon krabbelde overeind. Oke, houd vol, doe Vuur schot nog een keer! Riep Jos. Ding-dong! Jenita heeft gewonnen!! Riep de omroeper. WAAT!! Riep Jos verbaasd. Hoe kan dat, Charmeleon staat nog! Maar Jos was vergeten dat zijn punten op waren, hij mocht dus niet naar de halve finales, maar Jenita wel!

Jenita knokte zich door de halve finale heen. Ze gebruikte Elekid tegen een Umbreon. Het lukte net, maar ze stond wel in de finale.
Jenitas tegenstander in de finale was, Alissa. Die kende ze nog, ze hebben haar gered van een groep Pinsirs en ze had haar Buizel aan Rendy geleend voor een gym gevecht.
Alissa gebruikte een Feebas. Hele slechte keus tegen Minun, maarja.
Minun doe dondergolf! Riep Jenita. Nee Feebas. Riep Alissa. Doe vloedgolf! Minun doe weer donder golf! Zei Jenita. De donder golf en vloedgolf knalde in elkaar. De vloedgolf werd een elektrische vloedgolf en kwam weer op Feebas! NEE! Riep Alissa. Minun doe IJzer staart! Commandeerde Jenita. Minun rende en sprong op Feebas af. Spring omhoog uit het water, en doe Hydro pomp! Riep Alissa. Minun werd zo hard weg gesmeten door de krachtige water straal dat hij tegen het dak terug knalde naar de grond. Feebas onderschep Minun met een Take Down! Riep Alissa. Nee, Minun doe snel Donderschok! Riep Jenita. Minun kwam naar beneden vallen en deed in de lucht nog een donderschok die Feebas uitschakelde. De winnaar is: Jenita !! Riep de omroeper. Jenita ontving het Flodilla Lintje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.