Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 10 Van Watan Point naar de overkant

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:52

648

0

186



Hoofdstuk 10 Van Watan Point naar de overkant

Nadat Jenita het contest had gewonnen, gingen onze vrienden weer verder naar de volgende stad. Ze moesten een klein stukje door de Flodilla Fields, maar daar kom je al snel doorheen, dus waren ze al vrij snel bij Watan Point City. Het meest oostelijke puntje van het vaste land.
Wat ze niet wisten, is dat gymleader niet in de stad was. Hij was naar Icicle Island om daar Team Dimension te stoppen.

Hee, dat is toch Watan Point City? Vroeg Jos opgetogen. Dat is helemaal waar, en daar is ook de volgende gym. Legde Kevin uit. Jaaaaaaa!! Riep Jos. Hij rende er als een speer vandoor. Wacht Jos, wacht eens!! Riepen zijn vrienden die erachter aan rende.
Ze rende de stad in. Kevin rende voorop, hij wist de weg naar de gym toe. Rechts af, links af weer links af, de hele straat uit en dan rechts.
Ze zagen Jos teleurgesteld voor een vrij hoog gebouw zitten. Wat is er? Vroeg Rendy. De gymleader is weg Antwoordde hij zachtjes. Mm, vervelend. Zei Kevin. Maar, de volgende gym is op Icicle Island, in Shynite City. En ik lees op dit bord dat de gymleader daar naartoe is. Cool!! Riep Jos. Hij rende er weer vandoor. En zijn vrienden er weer achteraan.
Na een poosje kwamen ze bij de haven, waar ook een pokemoncenter was. Jos, we gaan vandaag niet meer naar Icicle Island, we slapen in het Pokemoncenter en vertrekken morgen vroeg. Zei Kevin. De rest stemde er mee in, en ze liepen het center binnen en vroegen om 2 kamers.
||Die nacht|| Aipom werd wakker. Hij liep naar het raam toe. Buiten was het nog pikkedonker. Aipom sprong op de vensterbank en keer naar buiten. Hij zag lichtflitsen en ontploffingen. Daarna hoorde hij mensen schreeuwen en nog meer flitsen. Aipom bedacht zich geen moment, en sloeg Jos in zijn gezicht die daardoor wakker werd. Wat moet je?!!? Zei Jos slaperig. Ai-pom-pom-pom-pom! Riep Aipom en hij sprong de hele kamer rond. Jos begreep het en rende samen met Aipom naar de haven. Daar aangekomen zagen ze team Dimension vechten met een paar andere mannen met Elektrische pokemon. Er kwam een grote man naar voren met een Luxray. Luxray doe Oplaad straal! Riep hij. De Luxray laadde heel veel energie op en spoot een hele grote straal elektriciteit op team Dimension af. Alleen hun gebruikte twee Dragonites. De Dragonites schakelde al de tegenstanders pokemon uit, ze konden niks meer doen. Oke Aipom, doe je Swift! Zei Jos zachtjes tegen Aipom. De Dragonites werden geraakt en uit de lucht geschoten, omdat ze Aipoms aanval niet hadden verwacht. Alleen ze waren nu boos, dus ze bereidde een hyper straal voor. Aipom doe behendigheid om ze te verwarren. Riep Jos. Aipom begon als een gek rondjes te rennen. Alleen de twee tegenstanders schoten hun stralen af op Aipom. En toen, werden de stralen tegengehouden door een hele hoop andere stralen. Die kwamen van de pokemon van Kevin, Rendy, Jenita en Jos zijn andere pokemon. Hey Jos! Riep Kevin. We hoorde knallen dus we kwamen kijken. Oke bedankt jongens. Zei Jos. Oke, Charmeleon doe Vlammenwerper, Bulbasaur doe zonnestraal (Jos houd er wel een zaklamp bij ofzo, het is toch nacht ) Aipom doe Swift en Munchlax hyperstraal! Oke, Torchic, Growlithe, Flareon en Magby doe vuurschot! Riep Kevin. Jolteon doe Volt Tackel, Minun en Elekid doe Donder! Riep Jenita. Treecko doe Mesblad, Geodude Rock Throw en Croagunk Steen Breuk! Riep Rendy. De Dragonites hadden niet veel in te brengen tegen al die aanvallen, en ze waren beiden KO! Nee!! Riepen de mannen van Team Dimension. Kom op vluchten! Toen hoorde ze vleugels flapperen en een koude wind vlaag, het leek of er een pokemon over vloog. Ineens zagen ze een gloeiende Oranje straal op Team Dimension afgaan die hun liet exploderen en ze vlogen weg in de nacht, ze riepen nog iets zoals: We vliegen weer naar de maaaan!!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.