Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 10 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:52

605

0

207



Hoofdstuk 10 Episode 2

Heel erg bedankt jongens. De grote man kwam naar hen toe. Ik ben York, de gymleider van Watan Point City. Zei hij. Hey, ik wilde heel graag een gym gevecht! Riep Jos. Het spijt me, ik moet eerst met mijn groep de schade aan de haven van de stad en die van Isle Village repareren, en dan kan je me uitdagen als je dat wilt. Ja, goed idee. Zeiden ze tegelijk. Als jullie er morgen vroeg willen zijn, dan raad ik jullie aan om met mijn boot nu naar Isle Village te varen. Stelde York voor. Dat is een prima plan!

Zo gezegd, zo gedaan. Ze stapte in een klein jacht. Ze konden binnen zitten bij een elektrische kachel, en hun pokemon mochten in het ruim spelen.
Wat moest Team Dimension nou eigenlijk? Vroeg Jos. Ze wilde alle boten stelen. Antwoordde York. En ik denk dat ik een beetje snap waarom. Kijk, aan de west kant van de regio liggen de Torn Islands, ze zeggen dat heel veel jaren geleden, door een strijd tussen legendarische pokemon, en schiereiland is afgebroken in stukken, waardoor er ook stukken van steden van elkaar af zijn geraakt. Ze zeggen dat één van die Pokemon op een van de eilanden leeft, maar er zijn ook geruchten, dat er 2 legandarische pokemon daar zitten. En volgens diezelfde geruchten zouden er ook legendarische pokemon onder en in de buurt van Norgon Town zijn. 2 Stuks alweer. Welke pokemon dat zijn is voor iedereen een raadsel.
Wow. Zei Jos verbaasd. Ik denk dat we tijdens onze reis daar langs komen. Zei Kevin.
Dan hoor ik graag wat jullie ontdekkingen zijn geweest. Zei York.

Niet lang daarna kwamen ze aan in de haven van Isle Village. Een rustig klein stadje op Icicle Island, met een grote berg erachter, Icicle mountain.
Ik neem hier afscheid. Zei York. Er is hier geen gym en geen contest, dus als ik jullie was zou ik naar Shynite City gaan, voor een geweldig contest en een geweldige gym, doe de Gymleider Rachel de groeten wil je? Zullen we doen York, tot ziens. Antwoordde ze.
Ze bleven inderdaad niet lang in Isle Village, er was geen hol te beleven.
Ze liepen de stad uit, over kleine heuveltjes en uitgestrekte velden met hier en daar wat groepen bomen. Ze kwamen niet veel mensen tegen, maar na een poosje zagen ze een meisje lopen. Hey, wil je misschien een gevecht? Vroeg Jos. Ja hoor, ik heb net een Snover gevangen en ik wil hem trainen. Zei ze.
Jos zette Eevee in tegen de Snover van het meisje.
Eevee doe snel snelle aanval! Riep Jos snel (Muhaha). Snover sta op, doe IJs wind en Wood Hammer door elkaar heen. Riep het meisje. Eevee werd vol geraakt. Doe nu Lawine!! Riep ze. Eevee verdedig je! Riep Jos. Eevee sprong op, en maakte een zwart/paarse bal, die hij afschoot op de lawine die uit elkaar spatte. De bal ging er doorheen en raakt Snover in zijn gezicht. Wow, Eevee heeft schaduw bal geleerd!! Riep Jos blij. Oke Eevee, doe weer schaduw bal!! Eevee vormde nu weer een bal, die nog groter was dan de vorige. Deze bal liet Snover een eind door de lucht vliegen waarna hij niet verder kon vechten. Oke, goed gevochten Snover. Zei het meisje. Bedankt voor het gevecht, en veel succes nog. Wenste Jos haar toe. Zo zo, dus Eevee kan schaduw bal. Zei Rendy. Hij wordt wel sterk, wil je hem echt niet laten evolueren met een steen Jos? Nee. Zei hij kortaf. Ik wacht tot Eevee genoeg vertrouwen in mij heeft, en dan zie ik wel of het een Espeon wordt of Umbreon. Oke. Zei Rendy. Mij best hoor.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.