Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 10 Episode 3

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:52

674

0

209



Hoofdstuk 10 Episode 3

Ze vervolgde hun reis door de velden naar Shinyte City. Onderweg kwamen ze een hulpeloze Budew tegen, die werd aangevallen door 4 Cacnetures.
Wah, Magby kom eruit en leer ze een lesje! Riep Kevin. Magby kwam uit zijn pokeball en spoot meteen een vlammenwerper op de Cacnetures. Die lieten het er niet bij zitten, ze vielen aan met naald raket. Magby nee! Riep Kevin bezorgd. Sta op en doe vuur wiel! Alleen de Cacnetures ontweken de aanval en deden allen Drain Punch.
Magby was er slecht aan toe, hij is 2 keer aangevallen door 4 sterke pokemon. Magby lijkt uitgeschakeld, totdat, hij begint ineens wit te gloeien! Hij evolueert! JA, Magby is een Magmar geworden!! Riep Kevin uitzinnig. Magmar doe Lava Stroom!! Door die aanval rende de Cacnetures weg, en was de Budew gered. He kleintje, wil je met me mee? Zei Kevin, de Budew wilde dat graag. Sorry, kleine man, maar dat gaat niet, op het moment lukt het niet. De Budew was een beetje teleurgesteld, maar ging met goede moed op een omgevallen boom zitten wachten, misschien totdat Kevin een keer terug komt.
Enigszins euforisch, gingen ze weer verder, niet veel verder, want ze waren aan de rand van een geweldig mooie, grote levendige stad, die enkele meters beneden hun de heuvel af lag.
Kom op, wie het eerste beneden is! Riep Jenita. Jij wint. Zei Rendy. Huh ? Zei Jenita verbaasd, we zijn niet eens begonnen! Nee, maar níº wel! Zei Rendy, hij haalde een been van Jenita onderuit en duwde haar vooruit. Ze rolde de heuvel af, en de rest liep er rustig achter aan.
||Beneden in de stad|| Het Contest begin morgen pas. Zei Jenita. Oke, en ik ga de gym nog niet uitdagen, ik wil eerst trainen in Icicle Mountain. Zei Jos.
En dus gingen ze met zijn allen naar Icicle Mountain, dat niet veel verder dan 100 meter van hun vandaan was, ze waren er in een mum van tijd.
Als we hier naar binnen gaan, komen we in de grote ijsgrotten, die zijn heel groot. Ze zijn verbonden met andere grote ijsgrotten door de hele berg heen. Zei Kevin. Ze liepen de eerste grot binnen, het was er koud en glad. Zullen we rechts af gaan? Vroeg Rendy. Nee links. Zei Jos. Ze liepen een grot binnen die links van hen was, heel veel anders was de grot niet.
Tot ze plots werden aan gevallen. Het is een Gardevoir! Riep Kevin. Aha, misschien wel een mooie training voor Eevee. Zei Jos. Nu Eevee, kom eruit en doe schaduw bal 5 keer achter elkaar. Eevee schoot 5 paars zwarte ballen af die Gardevoir keihard raakte, het had veel effect. Pas nu op, doe behendigheid om Psychisch te ontwijken. Dat deed Eevee. Doe nu een Schaduw bal van heel dichtbij!! Riep Jos. Eevee vormde een schaduw bal en schoot die vanaf 1 meter afstand op Gardevoir die tegen de muur KO ging. Jaa!! Riep Jos. Gewonnen! Goed gedaan Eevee, ik ben trots op je! Eevee was dolgelukkig en rende rondjes door de grot heen. Plotseling ging hij een gang in. Eevee kom terug!! Riepen ze bezorgd. Ze renden erachter aan, steeds verder de grotten in. Grot na grot, en steeds was er geen Eevee te bekennen.
Wat doen we nu? Vroeg Rendy zich af. We kunnen beter onze pokemon mee laten zoeken, en gewoon de logische weg blijven volgen. Antwoordde Kevin. Dat deden ze. Jos liet Yanma, Charmeleon, Munchlax, Dratini en Bulbasaur eruit, Aipom was er al uit. Kevin liet Magmar, Torchic, Flareon en Growlithe los. Rendy liet uit hun Croagunk, Treecko en Geodude bal komen. En Jenita liet mee Elekid, Jolteon en Minun mee zoeken.
Ze maakte weer een hele tocht door bijna elke grot die ze tegen kwamen, maar nog steeds nergens een teken van Eevee.
Ze liepen weer door de zoveelste grot. Ineens hoorde ze harde geluiden. Het leek erop dat er ijs aan het scheuren was. Wat is dit!!? Riep Jenita bang. Het komt daar vandaan, daar achter! Riep Jos en ze rende richting het krakende geluid, dat steeds luider en luider werd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.