Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 11 IJs koude Eevee

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:54

1096

0

201



Hoofdstuk 11 IJs koude Eevee

Ze rende de grot uit. Ze keken angstig omhoog, daar zagen ze een grote wenteltrap van ijs, die door het dak van de grot ging. Daarnaast echter, zat een mega groot gat in het plafond. Daar zagen ze een vliegjet van Team Dimension.
Kom op, we moeten snel naar boven! Riep Kevin. Ze rende richting de trap, ze begonnen aan de klim, het was niet heel lastig, alleen wel een beetje glibberig.
Toen ze boven aankwamen, schrokken ze. Ze kwamen bij een dorpje, een dorpje ja, aan de rand van Icicle Mountain, boven de zee. Aan de rand van het dorp zagen ze de vliegjet van Team Dimension. Ze wilde opstijgen, maar dat moesten ze voorkomen. Kijk! Riep Jos. Eevee staat daar! Eevee was Team Dimension gevolgd, en was blij om Jos weer te zien. Oke Eevee, gebruik schaduw bal! Riep Jos. De vliegjet was 2 meter van de grond, en knalde met een harde klap weer op de grond. Jos riep ook Munchlax en Dratini erbij. Omdat 3 Team Dimension grunts naar voren kwamen. Ze gebruikte een Infernape, een Banette en een Lickylicky. Wij beginnen jongens. Zei Jos vastberaden. Dratini doe Surf op Infernape, Munchlax doe Hyper Straal op Lickylicky, en Eevee Schaduw Bal op Banette. De aanvallen hadden veel effect, vooral die van Munchlax, want Lickylicky werd tegen een ijsrots gegooid die uit elkaar knalde en daarmee Lickylicky nog verder verzwakte. Nu wij!! Riepen de grunts boos. Lickylicky bind! Banette doe je Schaduw bal op die Eevee! Infernape Vlammenwerper, allemaal op Eevee!! Eevee probeerde de aanvallen te ontwijken door snel heen en weer te rennen. De Schaduw bal had geen effect, maar de Vlammenwerper en de bind aanval wel, en heel veel zelfs. Eevee!!!! Riep Jos bezorgd en boos tegelijk. Munchlax en Dratini, pak ze terug met Hyper straal! De aanvallen misten jammer genoeg. Nee!! Riep Jos bang. Wat moeten we nu, we kunnen niks doen!! Ik help wel Jos. Zei Kevin.
Maar op dat moment, begon Eevee te gloeien, een nieuwe aanval dachten ze eerst, maar dat klopte niet, want Eevee veranderde van vorm, en kwam uit tot, een Glaceon! ( Zie plaatje)
Oke!! Riep Jos blij. Glaceon, doe Sneeuwstorm!!
Raah!! Riepen de grunts. Hoe kunnen we nou aanvallen als we niks zien!! Goed gedaan Ee.. Ik bedoel Glaceon, maak het af met IJzer Staart! Zei Jos.
Glaceon rende door de sneeuwstorm naar de andere kant, en deelde een aantal rake klappen uit met IJzer Staart.

Laten we maar, gaan jongen, dit heeft geen zin! Riep iemand die op een leider leek van Team Dimension. De grunts riepen hun pokemon terug en sprongen in de vliegjet. Maar, zoals gewoonlijk, zagen ze in de verte een schaduw aankomen, die werd steeds groter, en groter en groter tot het geen schaduw meer was, maar een Flygon.
Team Dimension probeerde snel te vluchten, maar Flygon vuurde een krachtige Hyper Straal af, die de vliegjet uit de lucht schoot. Ze vlogen een heel eind de zee in, en riepen nog iets wat onze vrienden niet goed konden horen.



Dat hebben we goed gedaan Glaceon! Riep Jos blij. Glaceon was ook helemaal blij.
Op dat moment kwam er een Pidgey aanvliegen, de Pidgey had een brief in zn poten.
Jos pakte de brief aan en las hem voor:

Beste Jos en vrienden
Ik heb zojuist gehoord van jullie gevecht tegen Team Dimension. Ik ben trots op jullie. Hoewel wij elkaar nog nooit hebben ontmoet.
Ik zou jullie willen vragen voor een Gym gevecht, neem je sterkste pokémon mee.
Groetjes,
Rachel
Shinyte City Pokémon Gym


Aha, nou, daar hoef ik niet over na te denken. Zei Jos. Wij anders ook niet. Zei Kevin. Ik wel. Zei Rendy. Ik wilde graag met Croagunk, Geodude en Treecko de Safari Jungle in.
Tja. Kevin dacht even na. Dan zouden wij toch eerst naar de gym kunnen gaan? Vroeg Jos voorzichtig. Ja, dan zie ik jullie weer bij de boomstam waar we die Budew hebben gered. Zei Rendy.
Iedereen vond het plan goed. Ze gingen naar de rand van het dorp, daar waar je heel ver naar beneden kon kijken de zee in. Daar stond een middel groot gebouw, waar met grote letters: Vlieg Service, Ice Ridge  Shinyte City, Shinyte City  Ice Ridge, Ice Ridge  Watan Point City, Ice Ridge  Retender Town  Sunnyshore City.
Hallo meneer, kunnen we naar Shinyte City? Vroegen ze.
Ze meneer antwoordde aardig, ze mochten op de rug van een Salamence, 2 om precies te zijn.
De vlucht verliep rustig, ze genoten van het uitzicht, en ze waren binnen 10 minuten weer in Shinyte City. Ze namen afscheid van Rendy, en liepen 2 straten door naar de Gym.
De Gym was helemaal niet groot. Dat maakte hun zorgen.
Ze stapte naar binnen en werden goed ontvangen door een aardige meneer.
Jullie komen vast voor een gevecht, volg mij de lift in. De meneer leidde ze rechtsaf een lift in. De lift ging omlaag, na 2 minuten stopte hij en stapte ze uit de lift. Wow, dat is een cool strijdveld! Riep Jos. Het strijdveld bestond uit 20 vlakken, die allemaal om de hoeveelheid tijd een stukje omhoog gingen of omlaag. Bijna nooit is het veld vlak zoals het nu is.
Hallo, jij bent vast Jos. Er kwam een meisje van ongeveer 19 jaar op hun af, ze stelde zich voor als de gymleider. Ik gebruik Psyhic en Ghost pokemon, als je klaar bent, mag je beginnen. Zei ze. Ze liep zelf naar haar plek toe aan de andere kant van het veld.
In gedachten: Oke, Glaceon gebruik ik zoiezo als laatste, want hij kan een krachtige schaduw bal,Charmeleon is gewoonweg sterk, dus die gebruik ik waarschijnlijk ook, maar met wie begin ik?? Vroeg Jos zich af. Oke, ik neem aan dat je klaar bent. Zei Rachel. Nu Lunatone!! Oke, dan weet ik wie ik in ga zetten. Zei Jos. Ik kies, Dratini!
Interessant, begin maar. Zei Rachel. Begin met een Surf! Riep Jos. Lunatone vlieg opzij! Beval Rachel. Doe nu Psychisch! De golf van Dratini stond in een klap stil, draaide om en raasde nu op Dratini af. Kijk uit! Waarschuwde Jos. Op het moment dat de golf over Dratini zou slaan, kwam het veld in beweging, 3 vlakken vóór Dratini resen torenhoog op, zodat de golf werd gestopt. Haha, geweldig! Riep Jos. Dratini doe nu je Draken Fury. Lunatone werd geraakt, en goed ook. Lunatone, zweef naar Dratini en doe hypnose! Riep Rachel. Lunatones ogen werden paars en keken Dratini recht aan, Dratini viel in slaap en kon niks doen. Wat!!! Riep Jos vol ongeloof. Maak het af met Psychisch!! Riep Rachel. Dratini werd in de lucht gegooid, tegen de grond, de muren en de omhoogstaande vlakken.
Dratini was klaar.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.