Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 12 Seashore Re-match en door de blubber

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:56

588

0

195



Hoofdstuk 12 Seashore Re-match en door de blubber

Kevin vocht ook nog met Rachel, ze had niet veel andere pokémon, daarom was het niet heel moeilijk om te winnen. Ze gebruikte Shuppet, Haunter en Misdraveus.
Kevin zette Magmar, Torchic en Flareon in.

Na het gym avontuur gingen ze Rendy meenemen en dan weer naar het vaste land.
Alleen Jenita ontdekte nog iets vervelends voor de rest.
AAAAAAH!!!! Riep ze, Ik moet nog naar het contest!! Ze sprintte ervandoor. Huh, oja! Zei Jos. Nouja, wij gaan Rendy ophalen en dan vinden we haar nog wel ergens, misschien staat ze tegen die tijd al in de finale. Zei Kevin.

Ondertussen bij Jenita: Ze was in de contesthal en kon meteen aan de slag, want ze was niet bepaald vroeg. Ze besloot om met Minun te beginnen. Ze liet Minun een tornado maken van een ontlading, daarna liet ze haar Charm doen zodat je een donder tornado kreeg met hartjes eromheen. Waarschijnlijk waren haar kansen groot om door te gaan naar de volgende ronde.

Intussen bij Jos en Kevin: De boomstam is daar. Zei Jos. He, is dat een Roselia? Vroeg Kevin. Dat is die Budew die ik heb gered, maar hij is geëvolueerd!! De Roselia kwam naar Kevin toe, en hij vond hem nog steeds aardig. Oke dan, je mag met me mee Roselia. Zei Hij glimlachend. De Roselia was helemaal blij, en liet zich zomaar vangen door Kevin.
En ook Rendy kwam eraan. Hey, ik moet jullie een hoop vertellen jongens. Zei Rendy die ook glimlachte. Treecko is geëvolueerd in Grovyle en Geodude is geëvolueerd in Graveler. En, ik heb een Tropius gevangen. Woow! Was het enige wat Jos kon zeggen. Dat heb je goed voor elkaar Rendy. Zei Kevin.

Jenita stond intussen al in de halve finale. Ze moest met Elekid tegen een Buizel. Elekid was duidelijk in het voordeel. Maar Buizel was duidelijk sneller.
Dit is midden in de wedstrijd. Buizel doe Aqua Jet! Riep de trainer. Elekid doe donder!! Riep Jenita. Buizel liep er veel schade op maar kon verder. Oke, laat het Regenen! Riep de trainster. Ze dacht, als ze het niet met aanvallen konden winnen, dan moest ze het maar op schoonheid winnen. Elekid doe bliksemstraal!Riep Jenita. Een goede zet in de regen, dan is de aanval nog krachtiger, maar door Buizels ability is hij nog sneller in de regen, maar dat had geen zin meer want hij was vol geraakt.

Jos, Kevin en Rendy liep over de top van een heuvel en aan hun voeten lag Shinyte City. Ze wilde eerst langs de contest hal, maar ze bedachten zich omdat ze honger hadden.
Ze gingen langs een restaurant, waar ze extra eten mee kregen omdat Jos zon lieve Aipom had. Ze gingen op een bankje zitten en aten hun voedsel op, en hielden ook nog wat over voor hun pokemon. Ha, nou heeft Jenita niks meer! Zei Jos lachend. Ja, had ze maar mee.. moeten.. gaan. Zei Kevin steeds langzamer. SHIT! We moeten naar de contest hal!! Riep Kevin. Ze rende snel naar het grote gebouw, waar de finale al bijna was afgelopen. Jenita had een comfortabele voorsprong. Ze moest tegen een Pidgeotto, dus weer in het voordeel.
Pidgeotto doe wervelwind! Riep de trainer. Ontwijk snel, en doe dondergolf! Riep Jenita.
Pidgeotto werd uit de lucht gesmeten. Hoewel de andere trainer nog punten had, was Pidgeotto uitgeschakeld. We hebben weer een lintje!!!! Riep Jenita dol gelukkig.
Dat is jammer. Zei Rendy. Wat? Vroeg Kevin. Dat we de rest gemist hebben. Antwoordde hij. Maakt niet uit, we gaan hierna meteen op weg naar Seashore City, we moeten immers ook nog verder reizen, of niet? Zei Kevin.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.