Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 12 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:56

474

0

189



Hoofdstuk 12 Episode 2

Ze gingen naar de Fly Service in Shinyte City, ze vlogen weer naar Ice Ridge, omdat je vanaf daar naar Retender Town kan en dan naar Seashore City.
Zo deden ze het dus.

Ze zagen Seashore City onder hun. Het duurde niet lang of ze landde op een open plek vlak bij de gym. Daar kwam Casper aan gelopen.
Hey Jos! Riep hij. Ik heb gehoord hoe jullie Team Dimension hebben verslagen. Ik ben zo benieuwd hoe sterk je nu bent, wil je alsjeblieft een Re-match?
Natuurlijk! Riep Jos meteen. Nu meteen.
Ze liepen de gym in, hij was nog steeds hetzelfde als de laatste keer dat ze er waren. Een groot veld met Rotsen dat lager ligt dan de normale vloer, daar tussen staan tien tallen ronde stenen pilaren, en boven in de gym hingen balken aan het plafond waar pokémon van uit de lucht zouden kunnen aanvallen.
We doen een 2 tegen 2 gevecht. Zei Casper. Ik gebruik Salamence en Houndour.
Oke, dan zet ik Dratini en Charmeleon. Zei Jos.
Oke, Salamence doe Staal vleugel. Zei Casper. En Houndour Snelle aanval.
Dratini doe Surf op Houndour en Charmeleon ontwijk! Riep Jos.
Salamence miste, en Houndour werd terug geslagen en verzwakt. Oke, Charmeleon Vuurdraak op Salamence en Dratini help hem met Hyper Straal. Zei Jos.
Salamence werd door de 2 krachtige aanvallen geraakt en stortte neer op een pilaar. Houndour straf ze met Vlammenwerper. Zei Casper zenuwachtig. Dratini ontweek de aanval, Charmeleon niet maar het had niet veel effect. Charmeleon maak Salamence af, doe Vlammenwerper! Riep Jos. Charmeleon spoot een vuur straal op Salamence die niet verder kon vechten. Arr, Houndour kopstoot! Zei Casper boos. Charmeleon werd geraakt door de krachtige aanval en viel van de pilaar af en vermorzelde een paar rotsen en kon niet verder.
Nou, Dratini doe weer Surf! Riep Jos.
Ontwijk het, en doe bijt! Riep Casper. Dratini werd erg verzwakt, en kan bijna niet opstaan!
Dratini sta op! Riep Jos bezorgd. Houndour maak het nu af met kopstoot!! Riep Casper.
Houndour trok een sprintje en kwam op Dratini af. Maar Dratini was geen Dratini meer, hij begon te evolueren!! Ooh! Riep Casper. Een Dragonair, cool Jos. Inderdaad, Dragonair Drakenfury!! Riep Jos. Houndour kan niet verder vechten, Jos heeft gewonnen.
Dat was een leuk gevecht Jos. Zei Casper. Maar ik wil je iets vragen als je dat goed vind.
Jos zei ja, en Casper vervolgde: Ik zou graag jou Dragonair willen trainen. Zodat hij nóg beter wordt. Je weet dat ik een Dragon specialist ben.
Maar natuurlijk. Als ik hem terug krijg tenminste. Lachte Jos. Natuurlijk, je mag hem gebruiken wanneer je wilt. Zei Casper.
Zo deden ze het. Casper mocht Jos zijn Dragonair trainen, zodat hij super krachtig wordt, of zoiets in ieder geval.
Ze gingen richting de volgende stad, Morilite City. Maar, daarvoor moet je door de Blobber Swamp, en dat is niet niks, als je niet de juiste pokemon bij je hebt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.