Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 13 Wat komt er na Morilite?

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:58

573

0

187



Hoofdstuk 13 Wat komt er na Morilite?

Zo, daar liepen ze weer tussen het hoge gras, het lage gras, en de groepjes bomen.
En ineens, zat er een Pidgey op Jos zijn hoofd. Wat? Vroeg Jos geschrokken. O, alweer een brief, nouja, bedankt.
Jos las hem voor:

Beste Jos
Ik heb het natuurlijk gehoord van jullie acties op Mt. Icicle.
Maar ik heb ook gehoord van Casper dat jullie richting Morilite City zijn. Ik vroeg me af, een gymgevecht zou leuk zijn, maar ik begrijp dat je het druk hebt. En, na alles waar je me mee hebt geholpen, wil ik je bedanken. En ik niet alleen.
Dus kom zo snel mogelijk naar Watan Point City.
York


Aha. Zei Jos. Ik weet niet wat jullie willen, maar ik ga terug naar Watan Point.
Nu we Charizard hebben, is het geen probleem. Zei Kevin.
Ze sprongen weer op Charizards rug, en ze gingen de lucht weer in.
Ze vlogen over de Flodilla Fields en Flodilla City, en ze kwamen aan, aan de rand van Watan Point City.
Hey, zijn jullie er nou al! Riep York. Ah, daar zijn jullie. Zei een vrouw van ongeveer 28. Dit is Sabine, een pokémon breeder. Zij heeft iets voor je. Maar daarvoor, heb ik iets voor jullie. Zei York. Hij pakte een klein zakje uit zijn jas zak. Hij haalde er 4 badges uit. Deze zijn voor jullie, omdat jullie zo hard hebben gewerkt. Zei hij. En Jos, ik wilde jou nog bedanken, omdat je Ice Ridge hebt gered, en daar heb ik mijn hele leven gewoont, mijn famillie woont daar en daar is ook een pokémon breed center. Zei de vrouw. Ze gaf Jos een soort glazen cylinder waar een kussen inlag, en daarop lag een heel erg donderblauw en lichtgelig ei. Heel erg bedank jullie allebei! Zei Jos dankbaar.
Daarna gingen ze weer op de rug van Charizard, want ze wilde al veel eerder naar Morilite City gaan.
Ze waren al weer snel bij Morilite City. Tot ze plots werden aangesproken door een knap meisje van ongeveer hun leeftijd. Ze had ook een Aipom op haar schouder, alleen die van haar was rood! Een shiny!
Hey, volgens mij herken ik jullie. Begon ze. Jij hebt het Shinyte City Contest gewonnen, en jij hebt Ice Ridge gered. Ze wees naar Jos en Jenita. Euhm, ja, dat klopt. Zei Jos aarzelend.
Oke, jij, Jos heet je toch, bent hier natuurlijk voor een gym gevecht, en Jenita voor het Morilite Contest? Vroeg ze. Helemaal correct. Zei Jenita. Nee, niet helemaal. Verbeterde Kevin. Rendy en ik willen ook een badge winnen, maar misschien met minder haast dan Jos.
Aha. Zei ze. O, helemaal vergeten om me voor te stellen. Ik ben Sandy, en dit is mijn maatje Aipom. Zie je zijn kleur, hij is shiny, ik heb er zo lang naar een gezocht tot ik er letterlijk bij neer viel. Sandys Aipom sprong van haar schouder en ging spelen met JosAipom.
Nadat ze zich hadden voorgesteld, liepen ze een eindje de stad in, en gingen op een bankje zitten in het park.
Zal ik ook mijn andere pokemon voorstellen? Vroeg Sandy. Nu Togetic, Espeon en Cleffa!
De drie pokemon verschenen, ze waren niet verlegen en stelde zich op hun manier voor aan de rest. Ik vind ze lief! Zei Jenita. O, ik wilde je wat vragen. Zullen we samen naar het Contest gaan Sandy? Ja! Lijkt me leuk, het begint zometeen al! Zei Sandy enthousiast.
Dan gaan wij naar de gym! Zei Rendy. Sandy en Jenita gingen rechts, en de rest links, op naar de prijzen!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.