Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 18 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 16:08

656

1

217



Hoofdstuk 18 Episode 2

Ze liepen een stenen trap af die naar het kleine dalletje leidde.
Zo kinderen!, Er kwam een oude man naar hun toe. Ik zie dat jullie geïnteresseerd zijn in de Mythe van de Torn Islands?
Jazeker! Zei Jos luid en snel.
Dan zal ik jullie eens uitleggen wat we hier vagelijk weten, Zei de oude man. 150 jaar of iets langer geleden, was Norgon Town er niet, was Atorn City (noord, oost en zuid) er niet, Lungle Village daar had ook niemand van gehoord net als het oosten en westen van Barror Town. Hoe dat kan? Dat is een van de grootste gebeurtenissen van de Myte. Het zit dus zo: + 150 jaar geleden waren er geen Torn Islands. Wat de Torn Islands nu zijn, zat vroeger aan elkaar en aan het vaste land vast waar we nu dus zijn. Hier ligt nu Norgon Town, maar vroeger was Norgon Town er dus niet, maar wel Terock City, dat bestond uit wat nu Atorn City en Norgon Town is.
Er waren rond deze tijd ook veel gebeurtenissen tegelijk. De belangrijkste waren deze: Het Pokémon Laboratorium van een andere regio hadden een gigantische storing, daardoor is de legandarische Pokémon Mewtwo ontsnapt en gevlucht naar de Northern Rocks in deze regio.
Een andere is, wat bewezen is overigens. Dat er in de ruimte een hevig gevecht was tussen Rayquaza en Deoxys. Door een afdwalende aanval brak er een grote astroïde in stukken en er stortte 1 stuk in de zee voor onze kust neer, waardoor er een vulkaan ontstond in zee. Sommige zeggen dat ze de legandarische vulkaan Pokémon Heatran hebben gezien, maar het is niet bevestigd of hij er iets met de mythe te maken had. In ieder geval is Rayquaza uit de Ozonlaag ontsnapt aan Deoxys en is naar de Northern Rock gevlucht om (ondergronds) zich te verbergen.
Uit enkele oude dagboeken hebben we het volgende ontdekt. Waarschijnlijk kwamen Mewtwo en Rayquaza elkaar tegen en startte een enorm gevecht. Ze gingen steeds verder naar de kust, toen er een mega explosie volgde en er een super grote pokémon verscheen en net zo snel weer verdween! Het land brak in stukken. Mewtwo stond aan de kant van het land dat werd afgebroken, dat zijn nu dus de Torn Islands. En Rayquaza verstopte zich in een gigantische krater die ongeveer ligt waar we ons nu bevinden. Norgon Town ligt in die krater, het is alleen niet echt te merken.
Maar goed, in de maanden die volgden leken de afgebroken stukken land steeds verder weg te zijn. Hoe dat kon wist men niet. Na 3 jaar lagen ze zelf uit het zicht, en is er nooit meer één van de legendarische pokémon van toen gezien.
Was het enige wat Jos en Sandy konden zeggen. Ze waren diep onder de indruk van de Mythe. Waar ze zich nu bevonden had 150 jaar geleden een mega gevecht tussen supersterke legandarische pokémon die hier niet thuishorden.
Waren jullie al van plan om er heen te gaan? Vroeg de oude man nieuwschierig.
Ja, dat waren we inderdaad. Er bedankt voor het vertellen van het verhaal. Nu word ons bezoek dubbel zo leuk! Zei Jos enthousiast.
Mooi zo, Zei de oude man. Als jullie snel zijn kunnen jullie de boot van 8 uur nog halen. Als het goed is zijn jullie dan sochtends in Atorn City Noord.
Ja, bedankt voor alles meneer! Zei Sandy. Ze gaven de oude man een hand en gingen zo snel mogelijk naar de haven. Ze moesten snel zijn want de boot vertrek al over 5 minuten!
Sandy rende achter Jos aan want hij was veel sneller. Maar toen ze een hoek omrende rende ze tegen een lantaarnpaal!
Auw! Zei ze terwijl ze weer opstond.
Schiet op Sandy we halen het zo niet! Riep Jos ongeduldig.
Ja hallo, ik loop toch niet voor de lol tegen een lantaarnpaal! Riep ze geïrriteerd.
Ze stond snel op en rende hard achter Jos aan die alweer om de volgende hoek verdwenen was.

WORD VERVOLGD!

LEES HIER HET VERVOLG: http://www.fanfic.nl/fiction/808/pokemon-battle-realms--torn-islands-adventure/


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 9 juli 2010 - 18:32:
ik heb alles gelezen
ga de volgende seizoenen ook lezen