Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Verhuisd (TC) » 13. Knak

Verhuisd (TC)

12 april 2010 - 17:01

727

4

242



13. Knak

:O mijn laatste hoofdstuk in voorraad. Ik kan jullie dus niet beloven dat donderdag alweer een nieuw deel erop komt... Ik doe mijn best :)

Bill pov
Op zoek naar mijn broer loop ik door de kantine in de richting die Anouk me aanwees. Mensen die langs me lopen, staren me na. Ik ben het wel gewend. Zowel positief als negatief. Verderop zie ik Tom in een hoekje zitten met zijn mobiel aan zijn oor.
“Ja, donderdag. Oké. Hoe laat? --- Zo vroeg? --- Ja maar ---- hoe moeten we daar komen? --- oké --- tot donderdag.”¯ Hoor ik hem zeggen en hij hangt op. Als hij zich omdraait en mij ziet, schrikt hij even. Tenminste, zo lijkt het.
“We hebben donderdag een interview in Hamburg. Iemand haalt ons op met de auto, en we moeten daar al om 9 uur ’s ochtends zijn. We gaan woensdagavond al weg.”¯ Zegt hij zonder me aan te kijken. Het was dus David.
“Dan moeten we ons afmelden voor donderdag.”¯
De bel gaat.
“Doen we wel in de pauze.”¯ Zegt Tom, nog steeds mijn blik ontwijkend. “Nu moeten we ons lokaal zoeken.”¯
Samen gaan we naar boven, waar we gelukkig Anouk tegenkomen. Zij weet wel waar we moeten zijn. Met z’n drieën lopen we naar biologie. Het is me nog steeds een raadsel waarom ik dat vak ooit gekozen heb. Ach, hierna hebben we muziek, iets om naar uit te kijken.
De tafeltjes staan in rijen van vier. Dat betekent dus dat ik naast Tom en Anouk kan zitten.
Anouk vertelt ons af en toe wat de leraar zegt, want het is natuurlijk allemaal in het Nederlands, waar ik nog steeds geen hol van begrijp. Blijkbaar gaat dit hoofdstuk over zintuigen. Ogen enzo.
Opeens reageert de hele klas op wat de leraar zegt. Sommigen juichen, anderen zuchten en klagen.
“Wat is er aan de hand?”¯ vraagt Tom Anouk, die ook wel blij kijkt.
“We gaan de volgende les een oog ontleden.”¯ Zegt ze enthousiast.
“Wat?”¯ zeggen Tom en ik tegelijk. “Ik ga dus echt geen oog ontleden. Wanneer is de volgende les? Dan meld ik me ziek.”¯ Zeg ik.
“Donderdag het zesde uur.”¯
Opgelucht haal ik adem. Ik houd van interviews onder schooltijd.

Tom pov
Ik ben blij dat we donderdag niet naar school hoeven. We hebben dat net even geregeld. Aangezien we in de pauze niet konden vinden waar we ons moesten afmelden, hebben we na schooltijd aan Anouk gevraagd waar we moesten zijn. Zij liep mee en stelde niet eens vragen toen we vertelden dat we er donderdag niet zouden zijn. Waarschijnlijk zal ze denken dat we vanwege het oog niet komen.
We zitten nu op de fiets. Bill is Anouk uitgebreid aan het vertellen over onze vrienden in Duitsland. Ineens hoor ik een luide knak, maar ik weet niet waar het vandaan komt. Tot ik Bill steeds sneller zie trappen, en steeds langzamer vooruit zie komen.
“Je ketting ligt eraf.”¯ Stel ik vast, en stap af.
“Dat kan ik er wel weer opleggen.”¯ Zegt Anouk, en ook zij stapt af. Bill was intussen al afgestapt zodat hij niet om zou vallen.
“Nee, de ketting is kapot. Je zult bij iemand achterop moeten, Bill.”¯ Hij zet zijn fiets in de berm en doet hem op slot. Die zullen we later wel ophalen.
“Mag ik…”¯ vraagt hij aan Anouk.
“Mijn bagagedrager mag maar 25 kilo dragen, ik weet dat je licht bent, maar zo licht nou ook weer niet.”¯ Zegt ze hem.
En zo komt het dat ik nu met een rood hoofd (dat niks te maken heeft met inspanning) en ingehouden adem op de fiets zit met Bill achterop, die mij goed vasthoudt.
Anouk kijkt mij vragend aan, maar ik schud mijn hoofd. Ze vermoedt waarschijnlijk al te veel. Bill heeft dan niks door, maar Anouk ziet elke keer dat ik bloos. Misschien moet ik afleiding zoeken, want nu kan ik elke keer als ik Bill aankijk nauwelijks nog een woord uitbrengen, elke keer als hij me aanraakt stokt mijn adem even. Ik moet afleiding zoeken, een meisje ofzo. Anouk wou nog “Durch den Monsun”¯ van mij leren, wat als ik daar iets voor terugvraag?

Anouk pov
En weer wordt hij rood. Het kan haast niet anders, de manier waarop ik hem vandaag heb zien gedragen. Ik heb wel een vermoeden, maar het is zo onwerkelijk. Maar zoals ik al zei, het kan haast niet anders, volgens mij is deze jongen verliefd op zijn broertje. Ik krijg nog gitaarles van hem, misschien kan ik hem dan ondervragen…

Bill pov
En nu zit ik lekker dicht tegen hem aangedrukt. Het voelt zo veilig, bij mijn grote broer. Maar wat is dat toch wat ik in mijn buik voel?


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 14 april 2010 - 23:30:
verdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
billie lief!


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 13 april 2010 - 16:30:
AHAHAHAHAAHAHA OOGBAL ONTLEDEN ?XD
Geniaal. o.o

Me likes <3


xRivkikix3
xRivkikix3 zei op 12 april 2010 - 17:28:
DIT IS ZOOOO'N ONWIJS LIEF STUKJE. Ja billerd, je valt op je broer. Net als je broer op jou valt. Is dat niet fantastisch?!

Oe ik hoop hard dat je donderdag toch nog de kans ziet een nieuw stukje online te zetten!

Liefs <3.


Angiepink zei op 12 april 2010 - 17:25:
Jaa Jaa!! Bill word verliefd!! Tralalal Jotum!!
Snel verder jij
xx