Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 14:

We've found what we need.

12 april 2010 - 17:03

308

0

220



Chapter 14:

Shannon:
Ik snapte nu beter waarom hij hun had meegevraagd, Sarah was rustig, niet zo'n krijsend mens. Zoé was wéér anders, ze was stoer maar ze zag er ook weer zo breekbaar uit... Ik vond haar intressanter dan Sarah, maar dat was een mening. Ze lachte schattig, maar niet te luidruchtig. Ze was best druk, maar je merkte dat ze ook wel erg verlegen was. Ze had een karakter wat mij aansprak. Ik lachte verlegen naar me, ik was een best wel gesloten mens. Ik liet liever dingen over aan Jared, hij was beter in dit soort situaties.
Ik wou dat ik Zoé eerder had gezien, we gingen overmorgen terug naar LA, en daar had ik nu geen zin meer in. Ik moest haar leren kennen, ze was een doel geworden. het was alsof een onzichtbare hand mij naar haar toe duwde, ze was leuk. écht leuk.

Zoé:
Toen ik eenmaal had gevraagd om een gitaar liep shannon en tomo met mij mee. Shannon gaf mij een gitaar en ik stemde hem meteen. Ik glimlachte even naar hem en speelde een deuntje om mijn vingers warm te maken. Daarna speelde ik een heel stuk dat ik zelf verzonnen had maar ik vond het vreselijk mooi. Na een tijdje toen het afgelopen was kon ik Sarah nergens meer vinden, waar was zij nou gebleven?
Nouja ik ging weer een deuntje spelen die ook fantastisch was en Shannon drumde lekker mee. Ook Tomo speelde een improvitatie mee. Samen rockten wij tot we niets meer konden verzinnen. "Awesome guys!" Shannon maakte een paar grapjes waar ik vreselijk om moest lachen. "Ehm here is your guitar.." en ik gaf hem de gitaar. Ik zag een grote waterbank en plofte erop neer. Oeps.. Dadelijk was dit niet
echt charmant.. Ik bloosde lichtjes en ging wat makkelijker zitten. Hopelijk was ik niet te oncharmant geweest...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.