Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 15:

We've found what we need.

12 april 2010 - 17:34

379

1

224



Chapter 15:

Sarah:
Ik stond daar in die deuropening, jared stond voor me, Zijn ogen waren in het echt nog mooier blauw. Ik keek naar hem, ik had vrienden, maar ik had nog nooit zo iets gevoeld. We hadden in zo'n korte tijd zo'n sterke band ontwikkeld. Jared keek naar mij, hij wou blijkbaar iets belangrijks zeggen. "Sarah, vanavond vertrekt ons vliegtuig terug. Ik kan het niet cancellen, en we kunnen ook hier niet eeuwig blijven. Als er weer een concert is, dan stuur ik de tickets direct naar je toe + meet & Great." Ik staarde hem perplext aan, ik voelde een warme traan over mijn wangen glijden. Ik had me al jaren niet meer voor iemand zijn neus een traan laten zien. Ik wou zoveel zeggen, van aardig tot gemeen, maar ik kón het niet. Ik liet me in zijn armen vallen, hij voelde zo warm en hartelijk aan. Hij liep samen met me terug naar de zaal waar ook Shannon en Tomo waren. Hij zou het ook tegen Zoé zeggen, dat wist ik. Ik boog me snel nog naar z'n oren voordat hij de deur opendeed.
"zal je me niet vergeten daar, bel me alsjeblieft..."

Shannon:
Ik zag meteen aan hun gezicht dat er geen goed nieuws was. Tomo merkte het, maar maakte zich verder geen druk erom. Ik keek naar Jared, hij zag er zo breekbaar uit, Sarah bleek echt veel voor hem te betekenen, misschien netzoals Zoé voor mij deed. Ik keek snel naar Zoé, die keek alleen naar Sarah.
"We vliegen vanavond terug, Sarah heeft mijn nummer ze kan ons bellen..."
Mijn binnenste stond in brand toen Jared die woorden uitsprak, ik wou hier zijn met Zoé, ik haate het bekend zijn. Was ik maar gewoon een onbekend persoon. 'Zo had je Zoé nooit leren kennen..." Ik verafschuwde dat stemmetje in mijn hoofd, de dingen die je niet wou denken haalde hij steeds weer naar boven. Ik keek naar Jared, die merkte ook dat ik het nu rot vond. Tomo keek naar de lucht, hij wou zich er niet mee bemoeien, maar ik irriteerde me nu echt aan hem. ik pakte snel mijn drumstockjes en begon snel aan ons volgende nummer. 'Night of the hunter."
Sarah en Zoé fluisterde zachtjes maar hoorbaar tegelijk; Je T'enculerai comme un Diable..."


Reacties:


Sookie
Sookie zei op 12 april 2010 - 17:45:
verder schaat


xx je stalkeres