Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 16:

We've found what we need.

12 april 2010 - 17:57

340

3

270



Chapter 16:

Jared:
Ik veegde snel de traan van haar wang en liep toen naar de microfoon, Shannon was al even zonder ons begonnen. Ik durfde niet naar Sarah te kijken, ik was laf. Ik zong zo goed als ik kon, ik merkte al dat dit wel een van hun favorieten nummer was. Ik keek naar een punt op de muur, alles was beter dan Sarah nu recht in de ogen kijken, zo laf...'
Het ging beter dan normaal, omdat Shannon en ik zo boos waren op niets gooide we alle energie in het lied. Shannon drumde zoals nog nooit iemand had gedaan. Tomo vatte het verkeerd op, hij dacht dat we gewoon nieuwe energie hadden, domme Tomo.
Je t'enculerai comme un diable."
een moment, een oogblik met Sarah, ze keek op. Haar ogen waren rood. Waarom konden woorden zoveel pijn doen? Zou ik haar snel terug zien? of was het dan te laat, en had ze een andere vriend. iemand die wel klaar voor haar stond toen ik weg was..

Sarah:
Ik keek een moment in zijn blauwe ogen, ik was boos.
Hij had me hoop gegeven, hij had me blij laten maken. Laten merken dat mijn leven nog nut had, dat het leven mooi kon zijn. Een paar woorden, weg droom. Ik had zin om te smijten, ik kon slecht met dit soort situaties omgaan.
Ik zou achterblijven, hij zou me vergeten, einde verhaal.
Ik had wat meer lef moeten tonen, niet zo voorzichtig moeten zijn bij het begin. het was te broos, en zou geen stand houden. Ik zou wachten, eeuwen. Maar hij zou doorgaan met zijn leven, begrijpelijk.
Hij had zoveel fans, en dan had hij misschien iets meer lol met een, maar hij zou vervangers kunnen vinden, zoveel meisjes die hem ook wel wouden steunen en lachen. Maar dit was voor mij geen grap meer, ik was écht van hem gaan houden. niet om zijn bekendheid en naam. maar om hém. Hij liet zien dat mijn leven een waarde had.
een paar woorden, en alles was me ontnomen.


Reacties:


4passions
4passions zei op 13 april 2010 - 10:55:
whoiiiiiiiiiiii verder!! melding^^ (srr wat laat, maar raak niet elke dag op een pc..)


Neeriash
Neeriash zei op 12 april 2010 - 18:57:
Aaaaahw *pinkttraantjeweg*

dit is zó zielig&mooi tegelijkertijd.
sarah, is lief<3
en jared natuurlijk ook met zijn mooie blauwe ogen =D

Verderverderverder


Renesmee
Renesmee zei op 12 april 2010 - 18:48:
oooh. Nog steeds Wauww =)

Laat je het weten als je een nieuw hoofdstuk hebt ?