Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Op de vlucht [TH] » 1. De ontmoeting

Op de vlucht [TH]

12 april 2010 - 20:16

425

1

158



1. De ontmoeting

Vandaag is het eindelijk zover, ik ga Bodine in het echt zien! Ongeveer een jaar geleden heb ik haar leren kennen op een Tokio Hotel-forum en heb haar toegevoegd op MSN. We kwamen er snel achter dat we niet alleen onze liefde voor Tokio Hotel deelden, maar ook dezelfde, droge humor hadden.

Marlise

Het is zaterdag middag half twaalf. Ik pak mijn spullen en fiets naar het station. Als ik naar het goede perron loop, zie ik dat mijn trein net binnen komt rijden. Ik wacht tot de deuren open gaan, stap in en zoek een plaats. Ik pak mijn ipod en zet "Reden" op. Ik sms Bodine dat ik in de trein zit en pak de Popcorn uit m'n tas en begin hem te lezen. Ik blader verder en zie dat er een stuk over th in staat. "Supershow ohne Hits" staat er groot boven.Ik zucht, alsof Durch den Monsun, Lass uns laufen enzo geen hits zijn? Ik erger me er echt dood aan, dat er altijd alleen negatief nieuws is over tokio hotel. Ik blader naar de volgende bladzijde en ik lees verder.
"Amsterdam centraal, herhaling Amsterdam Centraal" wordt er dan plotseling omgeroepen. Die reis ging snel! Ik stop snel alles in mijn tas en loop naar de deur. Als de trein stopt, stap ik uit en ga op zoek naar de Mac Donalds, daar heb ik met Bodine afgesproken. Ik zie een meisje staan die ik herken van foto's en loop langzaam naar haar toe. "Euh, ben jij Bodine misschien?" vraag ik aan het meisje. "Marlise!! Leuk je eindelijk in het echt te zien!" roept ze enthousiast en we geven elkaar een knuffel. "Zullen we bij de Mac even wat gaan drinken?" stel ik voor. Bodine knikt en we lopen de Mac Donalds in.

Bodine
We nemen allebei een mcflurry en een cola en lopen naar een tafel. Al gauw hebben we de grootste lol en het lijkt net of we elkaar al jaren kennen in plaats van dat we elkaar nog nooit in het echt hebben gezien. Dan begin ik over school te vertellen: "Grr, ik haat school, ik heb maandag 2 repetitie's. Gelijk heel je weekend naar de kloten." Ik dacht even na en zei snel "ooh, ik bedoel natuurlijk de hele zondag, vandaag is natuurlijk een super gezellige dag!" Marlise moest lachen. "Ik heb ook geen zin meer in die domme school, je hebt er helemaal niets aan! Ze zouden het moeten verbieden, het is gewoon kinderarbeid!" zei ze. Ik proest het uit. "Dat gezicht van jou! Dat had je moeten zien!" zeg ik tussen het lachen door. Marlise keek me raar aan maar door mijn lach moet zij ook lachen. Zo zitten we daar een tijdje, we hebben bijde inmiddels buikpijn van het lachen. "Bodine, ik heb een Ge-Wel-Dig idee..... " zegt Marlise opeens met een duivelse stem en ze fluisterd wat in mijn oor.....


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 22 april 2010 - 15:45:
tja, wat valt er te zeggen? :"
Voor mij niet veel hhahahaha .xd