Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Verkeerd verbonden » De elfde zet

Verkeerd verbonden

12 april 2010 - 23:27

1166

0

374



De elfde zet

Ik had de rest van de ochtend gewacht tot ik Yu thuis hoorde komen, maar hij kwam niet. Toen de middag aanbrak at ik een broodje, maar daar hielden mijn activiteiten wel mee op. Ik liep wat doelloos rond door het huis en lag op de bank blank naar het plafond te staren. Ik wist niet eens waarom ik op Yu wachtte. Echt niet. Ik kon er met mijn hoofd niet bij. Ik wilde geen pijn meer hebben, maar ik wilde Yu nog wel hebben. Die combinatie scheen er niet te zijn, dus ik koos voor datgene waar ik het meest naar verlangde, leek mij. Maar was dat wel waar? Wat wilde ik eigenlijk doen als Yu eindelijk thuis was? Wilde ik dat hij me op elk oppervlak in het huis hard en diep nam? Of wilde ik tegen hem schreeuwen dat hij een klootzak was en ik hem niet meer wilde kennen? Wat wilde ik in hemelsnaam doen als hij thuis was?
"Kiro? Strify? Ik ben thuis!"
Ik schrok op en ik schoot recht overeind op de bank. Yu liep de kamer binnen, zijn tas bij de deur achterlatend.
"Strify is er niet.." mompelde ik en ik slikte. Yu zag er zó.. zó.. zó onweerstaanbaar uit.
"Oh, waar is 'ie dan heen?" vroeg Yu, die door liep naar de keuken.
"Kopenhagen. Met Shin," was mijn korte, maar krachtige antwoord.
Yu kwam lachend terug uit de keuken, een banaan in zijn hand. "Zijn ze dan alsnog op huwelijksreis gegaan?"
Die opmerking negeerde ik, alsof hij het nooit had gezegd. Ik wilde er wel tegenin gaan, maar ik had er simpelweg de kracht niet voor.
Yu nam een hap van zijn banaan en hij griste zijn tas van de vloer. "Ik ben op mijn kamer." Al etend liep hij de gang door. Ik sloot mijn ogen en liet me met een zachte kreun weer achterover op de bank vallen.
Waarom moest hij nou net een banaan eten?! Dat was ongeveer het irritantste wat hij kon doen. Zijn lippen, de banaan.. Hoe kon dat mij ní­et opwinden?!
Voorzichtig opende ik één oog en ik spiekte naar de gang. Zou ik..? Zou ik gewoon..? Als hij mocht, mocht ik toch ook..? Zou ik..?
Ik gooide mijn benen over de rand van de bank en ik ging weer rechtop zitten. Ik staarde - diep in gedachte verzonken - de gang in. Niemand zou het weten, behalve Yu en ik. Zou hij het niet ook fijn vinden als ik liet zien dat ik het nog steeds zag zitten? Wacht, wilde hij mij nog wel? Man, alles was zo verwarrend. Voor ik het goed en wel doorhad was ik opgestaan en op mijn weg naar Yu's kamer. Zachtjes klopte ik op de deur en ik wachtte tot Yu zei dat ik binnen mocht komen.
Hij lag op zijn zij op bed, een tijdschrift te lezen. Toen ik binnenkwam rolde hij op zijn rug.
"Is er iets?" vroeg hij en hij sloeg de pagina om. Hij keek niet eens naar me op, terwijl ik toch echt op hem af kwam. Merkte hij het niet? Of kon het hem niet schelen? Zoveel vragen maalden door mijn hoofd.
"Nee.. Ik- ik.. Ik wilde gewoon.." stotterde ik. Toen deed ik het gewoon. Ik sloeg mijn ene been over hem heen en ik ging op zijn heupen zitten. Mijn handen pinde ik naast zijn hoofd en mijn lippen drukte ik op de zijne. Yu opende zijn mond - waarschijnlijk omdat hij schrok - en ik nam die gelegenheid om mijn tong in zijn mond te laten glijden. Tegen die tijd was Yu om en hij legde zijn handen losjes op mijn heupen.
Het duurde niet lang voor onze kleding in een vergeten hoopje naast het bed lag en wij wanhopig met onze heupen bewogen om zoveel mogelijk van die heerlijke wrijving te creëren tussen onze geslachtsdelen. Ik zat nog steeds bovenop, maar ik vond dat het tijd was om af te zakken. Ik plaatste mijn lippen in Yu's nek en begon mijn weg naar beneden te kussen, maar Yu legde zijn hand in mijn nek en hij trok me weer omhoog.
"Ik wil je, Kiro," zei hij. Zijn stem klonk een beetje hees en daardoor - in mijn oren - ontzettend erotisch. Ik staarde hem even aan om van het moment te genieten, maar Yu zocht al naar het glijmiddel. Zachtjes duwde hij me tegen mijn borst, zodat ik op mijn rug zou draaien, en hij maakte wat glijmiddel warm op zijn vingers. Een luide kreun ontsnapte mijn lippen toen ik zijn eerste vinger in me voelde komen. Niet lang daarna gevolgd door zijn tweede en derde. Na even zijn vingers een aantal keer te hebben gespreid smeerde Yu wat glijmiddel op zijn lid. Ik wachtte, maar ik was ongeduldig. Ik kon niet wachten om hem écht in me te voelen.
Yu wilde zich gaan positioneren om in me te kunnen komen, maar ik stopte hem door ons weer om te draaien. Hij was verbaasd, want normaal was dit altijd het punt geweest waarop hij de absolute dominantie had. Ik keek hem strak en diep in zijn ogen, terwijl ik met mijn hand zijn lid op mijn ingang richtte. Ik tilde mezelf ietsjes op en zonk daarna over zijn lid naar beneden, wat luide kreunen van ons beiden opleverde.
"Oh, fuck, Kiro.." kreunde Yu toen ik op en neer begon te bewegen. Ik genoot met volle teugen van de uitdrukking op zijn gezicht. Als altijd vond ik het geweldig dat ik die uitdrukking teweeg bracht. Ultieme gelukzaligheid.
Yu's handen grepen mijn heupen stevig beet en hij trok me hard naar beneden over zijn lid. Telkens weer. Tot hij er genoeg van had en ons omdraaide, zodat hij weer de leiding had. Ik zou er boos over zijn geweest als hij niet precies mijn prostaat wist te raken. Een gil verliet mijn lippen en mijn hand gleed tussen onze lijven in. Ik greep mijn lid vast en begon er zacht over te wrijven. Ik zou het niet lang meer houden, dat stond vast. En aan Yu's kreunen te horen ging hij het ook niet lang houden. Mijn lijf begon te schokken en met Yu's naam op mijn lippen spoot ik alles dat ik op dat moment had over onze buiken. Yu volgde me al snel en ik voelde hem in me spuiten. Daarna trok hij voorzichtig uit me en kwam hij hijgend naast me liggen.
Het ondenkelijke gebeurde. Dat wat ik nooit tegen hem zou zeggen flapte ik eruit. De vier woorden die ik diep in mijn hart had opgesloten vonden hun weg naar buiten.
"Ik houd van je.."
Yu draaide zijn hoofd naar me toe en hij keek me met grote ogen aan. "Wat?"
Ik sprong zo snel mogelijk op en ik deed niet eens de moeite mijn kleding bij elkaar te zoeken voor ik de kamer verliet. Pas in mijn kamer rustte ik en ik liet me op mijn rug op mijn bed vallen. Nog nahijgend van de seks en mijn plotselinge vlucht sloot ik gechoqueerd mijn ogen.
Wat was er zojuist gebeurt?!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.