Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 07. Strange behaviour

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

4 juni 2010 - 23:57

491

11

654



07. Strange behaviour

Okee, in dit hoofdstuk ga ik proberen me te verplaatsen in de personen zelf.. ik hoop dat jullie het leuk vinden.. en zeg me wat jullie er van vinden a.u.b. xx

"Nee hé?! Een van hen heeft de kamer betoverd!" Gromde Hermelien. Lena keek van Ginny naar Hermelien en terug.
"Wat zou dat te betekenen hebben?" Vroeg ze zich hardop af. Normaal was Lena niet zo nieuwsgierig, maar ze mocht George graag en ze wilde weten wat er met Fred aan de hand was. Ginny schudde haar hoofd en mompelde iets.
"Wat zei je, Ginny?" Vroeg Hermelien.
"O eh.. niks." Snel draaide Ginny zich om. "Ik moet even wat gaan doen ik ben zo terug." Ze liep de deur uit. Toen Ginny de kamer uit was keken Lena en Hermelien elkaar aan.
"Wat is er toch aan de hand vandaag? Harry was zenuwachtig, maar dat valt nog te begrijpen, Fred was zichzelf niet en nu doet Ginny ook al zo raar." Hermelien dacht even na. "Kom we gaan naar Harry en Ron. Misschien weet Ron wat er aan de hand is." Ze stonden op en liepen samen naar de kamer van de jongens.

Fred's P.O.V.
Het geluid van een vuist op de deur drong tot me door. Geërgerd liep George naar de deur en trok hem open. Voor hij ook maar iets kon zeggen stormde Ginny hem voorbij en greep ze mijn T-shirt.
"Fred! Flubberwurm die je bent!" Ik greep haar handen en worstelde me los. Ondertussen de woorden die ze naar mijn hoofd slingerde negerend.
"Gin! hou op!" George schoot me te hulp en pakte haar bij de schouders. Ik rechtte mijn rug en keek haar aan. Ik zag in haar ogen wat ze wilde.
"Ik weet niet waarom ik het deed, Ginny. Ik weet het niet, en ik zal het ook niet weten, nu niet en nooit niet." Iets in haar blik deed me vermoeden dat ze wist wat er aan de hand was. "Jij weet het ook, hé?" De woorden verlieten nauwelijks hoorbaar mijn mond, maar ik zag Ginny knikken.
"Ja. Ik zag het aan je blik. Die blik krijgt George ook altijd in zijn ogen als hij Angelique ziet. Maar dat verklaart je reactie nog niet." Ik keek beschaamd naar de grond.
"Dat kan ik echt niet uitleggen.. Ik weet niet wat me bezielde."

Lena's P.O.V.
Hermelien klopte drie keer op de deur, waarna die opende en we meteen naarbinnen werden getrokken door Harry en Ron.
"Wat doen jullie hier?" Vroeg Harry. Hij keek vragend van Hermelien naar mij en weer terug.
"Ron, heb jij enig idee wat er met Fred en Ginny aan de hand is?" Ron keek naar de muur en deed zijn best om te doen alsof hij de vraag niet gehoord had. "Ron!" Hermelien liep naar hem toe en gaf hem een gemeen kneepje in zijn zij.
"Auw!! Het spijt me Hermelien, maar ze vermoorden me als ik het zeg. Vooral Fred. God, ik wí­l er niet eens aan denken wat hij met me doet als ik het jullie vertel!" Op het moment dat Hermelien antwoord wou geven vloog de deur open. We sprongen allemaal op en keken verschrikt naar de persoon die in de deuropening stond.


Reacties:

1 2 3

HermoineG
HermoineG zei op 25 sep 2011 - 19:50:
Ik wil niet stoppen met lezen! ach, een halfuurtje extre kan toch geen kwaad?


Kahlan
Kahlan zei op 4 sep 2011 - 21:40:
clifganger!!!


Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 18:12:
Sinterklaas? of...


Rikki zei op 4 mei 2010 - 14:46:
Je weet het goed spannend te houden meid . Knap geschreven


SaarForYou
SaarForYou zei op 20 april 2010 - 22:28:
Fred is cute <3. goed geschevern <3.