Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Verhuisd (TC) » 14. Internet

Verhuisd (TC)

17 april 2010 - 15:34

953

6

410



14. Internet

woehoe en het is me gelukt :) (had eigenlijk natuurkunde moeten leren ipv schrijven, maar ja xD)

Anouk pov
Vreemd genoeg vind ik het idee niet eens vies of walgelijk, maar slechts een beetje apart. Bill en Simone gaan eerst Bill’s fiets ophalen met de auto. Ik heb dus nog even tijd om internet te raadplegen voor mijn plannetje. Ik ga direct naar een forum met fanfics over Tokio Hotel.
Als ik gelijk heb, wil ik ze namelijk wel proberen te helpen.
Ik open een nieuwe topic om mijn vraag te stellen.

“Ik heb een vraag. Ik ben een fanfic aan het schrijven, maar ik weet niet hoe ik nu verder moet. Dit is ongeveer het verhaal:
Tom is er net achter gekomen dat hij Bill leuk vindt, en een vriendin (van beide) is daarachter gekomen. Ze wil hen koppelen, maar moet er eerst achter komen of hij ook iets voor Tom voelt. Hoe doet ze dat?”¯


Even ga ik naar beneden om een glas drinken in te schenken voor mezelf. Cassis, heerlijk. Ik hang nog even voor de tv, als ik op een gegeven moment opmerk dat er alweer een auto de straat in rijdt. De zwarte auto van Simone. Dat betekent dus dat Bill weer thuis is, en ik daar zo heen moet. Nog even ga ik naar boven om te kijken of ik reacties heb (niet dat ik veel hoop heb) en mijn computer af te sluiten. Tot mijn verbazing zie ik dat ik al een paar reacties heb.

Door: Poison Words
“Misschien zou je die vriendin eens met Bill kunnen laten praten, als ze een vriendin van beiden is? Al kan ik me ook voorstellen dat Bill zoiets persoonlijks niet zomaar toegeeft, I mean, op je tweelingbroer vallen is natuurlijk niet echt iets om mee te koop te lopen :'D Of je moet dat meisje Bills dagboek oid laten vinden, als hij die heeft in je verhaal ;P”¯


Hm, misschien heeft hij inderdaad een dagboek. Ik kan altijd zoeken… Ik zal zo wel even kijken. Moet ik alleen ervoor zorgen dat ik in zijn kamer kan rondsnuffelen zonder dat hij het door heeft.

Door: Emkosh
“Misschien kan ze Tom zijn mobiel laten jatten, om te kijken of hij misschien dingen hierover sms't naar andere mensen zoals Andreas.
Of zoals al gezegd is; ze leest zijn dagboek.
Misschien kan je haar een gesprek laten voeren met Simone, gewoon heel luchtig, over de sterke band tussen haar zoons en of zij ook weet dat er mensen zijn die denken dat er meer gaande is en of zij misschien kan uitvinden of dat waar is. vage uitleg maaroke, you should get my point now.

Hmm, moeilijk.. Ik weet niets meer ”¯

Ik betwijfel eerlijk gezegd of Tom iets vertelt aan anderen.. Hij lijkt me niet bepaald spraakzaam op dat gebied (en dan bedoel ik het serieuze gebied, niet ‘lekkere wijven’). Moeders zijn naïef, maar Simone lijkt me bij de tijd. Misschien heeft zij iets opgemerkt de laatste tijd. Ik zal dat zo wel even vragen, dat is volgens mij wel een veilige optie.

Ik sluit de computer af en besluit dat het tijd wordt om naar Tom en Bill te gaan. Ik kijk later wel weer of er nog nuttige reacties zijn. Morgen hebben we maar 4 uur les, dus veel huiswerk zullen we niet mee bezig zijn. Alhoewel er volgens mij ook een les Nederlands tussen zat.. Volgens mij gaat dat het lastigste worden voor de tweeling.

“Hé, lang niet gezien!”¯, lacht Simone als ik binnen kom. Ze is in de keuken, aan het koken.
“Bill en Tom zijn boven”¯, meldt ze overbodig terwijl ik al richting de trap loop. Waarom overbodig vraag je? Omdat ik een lied van Nena hoor en Bill keihard meezingt. Ik blijf op de overloop staan luisteren, terwijl ik me inbeeld hoe Bill daar op het bed zal staan met een haarborstel als microfoon.
Ik kijk om me heen en zie foto’s hangen. Een paar waar ze met z’n drieën op staan, een enkeling van Tom of Bill alleen, en de meesten van Bill en Tom samen. Ook een paar van toen ze kleiner waren. Jezus! Ik herken ze echt niet! En ik zou ze zeker niet uit elkaar kunnen houden…. Welke is nou Bill en welke Tom? Ze zijn wel heel schattig als ze zo klein zijn. Vertederd bestudeer ik alle foto’s.
“Anouk! Je bent er! Ik dacht dat je nóóit zou komen!”¯, hoor ik Bill achter me dramatisch en hyper zeggen. Ik had blijkbaar niet gemerkt dat Nena en Bill ineens opgehouden waren met hun ‘duet’.
“Billí¡í¡í¡í¡!”¯, gil ik, en ik bespring Bill. Blijkbaar iets te hard, en samen vallen we met een luide ‘BONK’ op de grond.
“Anouk, ik heet geen Billa, dat is een meisjesnaam, en ik ben geen meisje.”¯, lacht Bill terwijl hij overeind probeert te komen. Ik blijf mooi zitten, waardoor hij niet op kan staan.
“Maar dat vinden toch al veel mensen dus dat is geen probleem denk ik”¯, antwoord ik Bill, en ik steek mijn tong uit naar Bill.
“Zeg, prinses Billa”¯, zeg ik terwijl ik opsta “en waarop zong jij net?”¯
“Dat was Nena”¯, zegt Bil, die zijn handen opsteekt zodat ik hem overeind kan helpen. Ik negeer het en kijk hem onschuldig aan.
“Dat vraag ik niet”¯, vervolg ik “Waarop. Was het op je bed met een haarborstel als microfoon?”¯
“Help me nou eens overeind!”¯, zegt Bill met puppyoogjes.
“Eerst het antwoord op mijn vraag, prinses Billa”¯, ik zag hoe zijn gezicht even vertrok bij zijn nieuwe bijnaam.
“Ach, ik kan zelf ook wel opstaan.”¯, mompelt hij, en hij komt al half overeind. Geamuseerd geef ik hem een duwtje, zodat hij weer omvalt. In een snelle reflex grijpt Bill mijn arm beet, zodat hij niet om zou vallen, maar het werkt niet en nu vallen we allebei om. Ik lig gevaarlijk dicht boven Bill.
“Wat is dat voor ’n her- ”¯, Tom steekt zijn hoofd uit de deurpost, maar stopt midden in zijn zin.


Reacties:

1 2

NovaFlowne
NovaFlowne zei op 17 april 2010 - 11:24:
Een paar waar ze met z’n drieën op staa,

Daar moet nog een ´n´ achter. ^^


Oh, Arme Tom o.o
Awh. Nu vind ik hem echt heel zielig.


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 16 april 2010 - 19:47:
Mijn God, ik ben eens een weekje weg, en tadaaam ik heb 2 hele hoofdstukjes achterstand opgelopen!!

Maargoed, Anouk is slim!!
En de twins zijn cute!!!

Snel verder!!!


xRivkikix3
xRivkikix3 zei op 15 april 2010 - 18:36:
AAAAAAH.
Ik ben inderdaad heel blij met zo'n mooi lang stukkie! Oei, dat was niet het goede moment voor Tom. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Enne, succes met natuurkunde!
Xxx3.


dreamerangel
dreamerangel zei op 15 april 2010 - 17:27:
haha verder en mailenn??


Angiepink zei op 15 april 2010 - 16:20:
Ow gott nou denkt Tom verkeerd
T is niet wat je denk!!! TOM
HET IS NIET WAT JE DENKT
AAAAAAAAAAAH.
Anouk moet ze gaan koppelen dat is lief (L)
Ik hou van Bill(L)Tom
of Tom(L) Bill

en idd =D dit is Hfdstk 14
blöde Kuh da ik ben =D

xxAngie

p.s was ik dit toch bijna vergeten SNEL VERDER!!!