Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 20:

We've found what we need.

15 april 2010 - 18:47

356

3

215



Chapter 20:

Sarah:
Roel voerde het gesprek steeds, ik had alleen oog voor hem.
Ze stonden op, het was tijd. Ik keek naar hem, hij knikte beantwoordend. "Jullie waren leuk om mee te praten, morgen avond geven we een klein conertje, niets met de tour te maken. hier hebben jullie 3 kaartjes. Ik keek ernaar, hij had er expres 3 meegegeven, hij wist misschien ergens wel dat ik Zoé mee had genomen. Of misschien niet. Ik knikte dankbaar, zijn vingers gaven snel een teken. 7 uur. Ik knikte, het was lullig voor Roel, maar ik moest hem zien. Ik zou verder braaf met Roel en Zoé dingen doen, maar een avond kon geen kwaad. Roel en ik liepen weg, Roel was enthousiast. Ik had niet eens gehoord wat hij allemaal had gevraagd. Ik zou het wel een andere keer kunnen vragen allemaal.

Zoé:
Ik liep doelloos door de hotelkamer, ik vervloekte Roel, Jared, Sarah, Shannon. Allés. Ik liep rondjes, ik had mijn gitaar mee moeten nemen. Ik schreef snel een briefje en pakte mijn tas. Ik ging de stad verkennen. Ik liep snel de deur uit, mijn gedachtes zouden mij door de stad lijden. Al snel werd ik rustiger, het was al laat. Roel en Sarah zouden wel thuis komen. Ik had geen zin om hun verhalen te horen. Ik was gebleven. Zí­j hadden Shannon gezien. Het was grappig, ik droomde altijd meer over Jared, maar ik koos voor Shannon. Ik zou zo terug gaan, Sarah zou ervoor zorgen dat ik Shannon nog zou zien in deze week. Sarah was wel iemand die alles er voor deed om woord te houden, vooral nu als ze wist waar het om ging.

Shannon:
Ik liep langzaam het gebouw uit, ik zwaaide snel naar Jared en Tomo. Nou fijn, Jared had Sarah terug. Ik Zoé niet. Ik liep wat doelloos door de straten, ik zou vanavond vroeg gaan slapen. Aan de overkant liepen nog een paar mensen, hopend op een open winkel. Daar zag ik ook een meisje alleen lopen, de blonde plukken haar kwamen mij bekend voor, nee., dat was onmogenlijk.
I believe in nothing, But the beating of our hearts


Reacties:


Roelxiv
Roelxiv zei op 16 april 2010 - 16:34:
zoé heeft mij vervloekt


4passions
4passions zei op 16 april 2010 - 14:23:
oooo^^


Sookie
Sookie zei op 15 april 2010 - 19:17:
awww zo schattig !!