Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 10. Part of the family

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

4 juni 2010 - 23:58

368

6

451



10. Part of the family

De deur vloog open en een opgewekte George liep naar binnen, gevolgd door iemand die niemand minder dan Hagrid zou kunnen zijn. Als laatste kwam Fred binnen. We keken elkaar aan en hij glimlachte, er voor zorgend dat ook ik een glimlach over mijn gezicht voelde kruipen.
"Harry!" Bulderde Hagrid vrolijk. "Nou waar heppie die zus van je verstopt?" Harry keek verontschuldigend naar me, maar ik lachte alleen maar.
"Hierzo, Hagrid." Zei ik vrolijk en Hagrid draaide zich om. Voor ik het wist werd ik bijna fijngeknepen door hem. Harry en Ron redden me uit Hagrids verstikkende omhelzing en Hagrid verontschuldigde zich.

Fred's P.O.V.
Ik keek toe hoe Harry, Lena en Hagrid een geanimeerd gesprek voerden en het enorm naar hun zin leken te hebben. George was ondertussen in opdracht van mijn moeder naar het kippenhok gelopen om eieren te halen.
"Fred! Speel even verder in plaats van Harry." Zei Ron. Ik keek verstoord zijn kant op en zag hem grijnzend van mij naar Lena en terug kijken en het drong tot me door dat Ginny en George niet de enigen waren die wisten wat er aan de hand was. Ik liep richting Ron en keek hem vernietigend aan. Hermelien stond achter Ron en had ongetwijfeld mijn gezichtuitdrukking gezien. Binnen 5 minuten had ik Ron verslagen en keek ik rond, op zoek naar iets anders wat ik kon doen.
"Fred, na het ontbijt gaan we naar de wegisweg, wil je even een lijst maken van spullen die iedereen nodig heeft?" Ik knikte en liep naar woonkamer, waar ik op de grote klok keek. Er waren de afgelopen jaren een aantal wijzers bij gekomen. Waar er eerst nog maar 9 wijzers waren, waren dat er nu 12. Harry, Hermelien en Fleur hadden nu ook elk een wijzer, omdat ze deel van de familie waren. Goed, misschien waren Harry en Hermelien nog geen officiële leden van onze familie, maar dat zou waarschijnlijk niet lang meer duren. Zonder er echt bij na te denken zwaaide ik met mijn stok en er verscheen een 13de wijzer. Een wijzer met Lena er op.
"Fred!" Ik schrok. "Eten!" Vlug liep ik terug de keuken in en zocht ik naar een plaats, er was er nog maar één...


Reacties:

1 2

Kahlan
Kahlan zei op 4 sep 2011 - 23:42:
tjee wat een hersenkraker,
naast wie zou hij moeten zitten?


Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 19:19:
nog maar een...3 x raden naast wie...


Rikki zei op 4 mei 2010 - 15:00:
Die klok is echt het meest awesurm-geweldigste-coolste-vetste meubelstuk dat er bestaat XD <333


SaarForYou
SaarForYou zei op 20 april 2010 - 22:34:
die klok wil ik zo graag <3.


Roxyfictioon zei op 19 april 2010 - 22:03:
Lena heeft het ongeluksgetal