Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » What's true love?(AFGEWERKT!!!) » Villa Malfidus

What's true love?(AFGEWERKT!!!)

16 april 2010 - 15:29

930

1

556



Villa Malfidus

Toegekomen, nam Draco me meteen mee naar boven. Hij pakte zijn koffer snel uit. Ik nam ook wat spulletjes uit de mijne, tot ik besefte dat hij me aanstaarde. Ik keek op, recht in zijn mooie ogen. Joan, ik heb je echt gemist zei hij. We hadden elkaar wel gezien, maar hadden niet zo overdreven veel tijd voor onszelf gehad. Ik was de hele tijd bezig gewest en besefte nu pas hoe zwaar hij het gehad had. Ik ging op zijn bed zitten en staarde hem aan. ik jou ook Hij kwam dichterbij en ging op zijn knieën voor het bed zitten, hij zat op de grond tussen mijn knieën en zijn handen lagen op mijn heupen. Ik legde mijn handen op zijn kaken en streelde met mijn lippen over dezijn alvorens ik hem kuste. Hij zat eigenlijk net iets te laag en zonder mijn lippen te lossen richtte hij zich op. Zijn handen rustten op het bed, alsook zijn rechterknie. Ik schoof me een beetje naar achter en liet me dan op mijn rug vallen, zonder zijn lippen ook maar een seconde te lossen. Zijn handen verplaatsten zich wee naar mijn heupen en buik. Hij kreunde zachtjes terwijl hij me kustte en streelde, zo gemist fluisterde hij tussen twee kussen door. Zijn lippen volgden mijn kaaklijn tot mijn kin en zakte dan zachjtes naar mijn keel. Ik schrok toen er op de deur geklopt werd. Hij keek snel naar de deur en ik schrok van kalmte in zijn stem terwijl hij ja? riep.
het eten is klaar luidde Narcissas antwoord. we komen antwoordde hij alweer rustig. We hoorden haar wegbenen en hij keek me grijnzend aan. Ik giechelde Dat schol niks
nee antwoordde hij. Hj ging van het bed af en stak zijn hand naar me uit, glimlachend pakte ik deze vast en hij trok me recht, tegen zich aan. Hij duwde zijn lippen snel even tegen dezijne en nadat we elkaar haar deftig hadden gelegd gingen we naar beneden.

Hier was de spanning echter niet minder. Jullie hebben jullie tweede match gewonnen zei Lucius. We knikten en hij ging verder. Dat is een mooie prestatie
Het waas een combinatie van geluk en goede spelers antwoordde ik.
ja, dat en een verdomde goede trainer lachtte Draco.
Dracoo! zei ik, toch wel gevleid.
Ja, maar hij haalt daar een goed punt aan, ik vroeg me al af hoe je het doet, Joan.
Dat is me al vaak gevraagd en ik wet het echt niet.Ik neem aan dat het de spelers zijn.
Och toe, je hebt een gave, Joan. Het is ook niet je enige ofwel? Ik keek verbaasd op en hij ging verder: Ja Joan ik spreek geregeld met je Toverdrankenleraar. Ik slikte even en antwoordde dan. Ik weet niet of ik een gave heb, maar ik heb er zeker geen meerdere, geen idee waar proffesor Sneep steeds over begint.
hmm antwoordde hij en dan veranderde hij van onderwerp.
s Avonds zten Draco en ik TV te kijken toen zijn ouders aankondigde dat ze het huis een paar uur verlieten. Ik concentreerde me niet op de TV. Eerder op de ademhaling van Draco. Mijn hofd ging stiletjes mee op en neer met Dracos borst. Ook hij keek niet naar de TV, zijn linkerarm lag over mijn schouders heen geslaan en zijn linkerhand streelde zacht mijn haar. Laten we naar boven gaan zei hij zacht en ik knikte. We vielen pas laat in slaap, omdat we gewoon te hard van de anders aanwezigheid genoten. We hadden elkaar lang gemist en het was alsof we alles nu moesten inhalen. Geen Narcissa om ons te stoppen dit keer.

De volgende morgen keek ik hem glimlachend aan en hij lachte terug. Hij leek een beetje opgelucht en we stonden op om te ontbijten. We speelde wat Zwerkbal en gingen daarna douchen. Daarna gingen we weer naar boven. Ik heb Perkamentus brief nog niet gelezen. Zei ik en ik haalde heb snel boven. Ik ging tegen hem aan zitten en hij gooide zijn linkerarm om me heen. Hij kuste me op mijn haren en las dan mee aan Perkamtentus brief.


Hongaskan (Hungarije)-Zweinstein Juni 10-270
Graicon(Griekenland)-Beauxbatons(Frankrijk) Juni 40-160
Kammfels(Bulgarije)- Glioscan(Schotland) Juni 390-280
Parkers(Amerika)-Jogertsa (Spanje) Juni 250-240
Hochein(Duitsland)- trouchbaniah (Marokko) Juni 30-180


Beauxbatons - Hongaskan Juli 110-80
Kammfels - Jogertsa Juli 450-20
Trouchbaniah -Parkers Juli 50-240
Kammfels- Hochein Juli 100-160
Glioscan-Zweinstein Juli 30-230




Dat betekend dat Kamffels, Beauxbatons, Parker en Zweintein door zijn naar de volgende ronde. Hongaskan, Graicon, Glioscan en Jogerta zijn uiteschakeld en trouchbaniah and Hocein spleen tegen elkaar in Augustus. De winnaar is nog door naar de volgende ronde.
Het ziet er naar uit date r teams uitliggen omdat ze tegen twee sterke ploegen gespeeld hebben, jammer voor hen, maar goed voor ons, toch? Hier geef ik je ook al een schema van de volgende matchen. September:

Kammfels- trouchbaniah of Hocein.
Zweinstein-Beauxbatons

Oktober:

Parker-Kammfels
trouchbaniah of Hocein. -Zweinstein

November:
trouchbaniah of Hocein.- Beauxbatons
Parker-Zweinstein

December:
Beauxbatons-Kammfels
trouchbaniah of Hocein. -Parker

January:
Parker-Beaubatons
Zweinstein-Kammfels

Voor de verdure matchen moeten eerst de uistlagen van deze matchen gekend zijn natuurlijk.
Groeten Albus Perkamtenus




wow
Jah
we zij door naar de tweede ronde.
uhu
we gaan tegen Kammfels spelen
yep en Glioscan ligt eruit
Draco grijnzde ja
Eten is klaar! riep Narcissa van beneden. We stonden op en liepen de trap af.

De dagen die volgend waren leuk, met veel Zwerkbal en vele kusjes. Twee weken passeerden echter snel. Ze waren fantastisch geweest en ik vond het jammer dat ik hem weer moest verlaten. Hij hielp me mijn gerief samen te pakken en Drukte me in zijn armen. Hij kuste me en hield me vast, voor een lange tijd, daarna liepen we naar beneden en zette ik mijn koffer voor de haard. Ik nam afscheid van zijn ouders gooide mijn armen weer rond Draco, et kostte met moeite om hem los te laten en in het haardvuur te stappen.


Reacties:


realMe
realMe zei op 16 april 2010 - 15:52:
jammer......
ze moet alweer afscheid nemen van draco
hij is zooo lief

snel verder....