Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 12. Don't throw your food over the table!

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

4 juni 2010 - 23:59

325

4

332



12. Don't throw your food over the table!

Lena's P.O.V.
Fred was weer naast me komen zitten en was nu rustig zijn eten naar binnen aan het werken, duidelijk in gedachten verzonken.
"Hoe staat het ervoor met de winkel? Fred? Fred!" Fred reageerde pas toen George een stuk toast naar zijn hoofd gooide.
"George! Niet met eten gooien!" Mevrouw Wemel klonk boos. Fred schudde even verward zijn hoofd en ik zag zijn ogen mijn kant op flitsen, voor hij ze op George richtte. Ze spraken wat over de winkel, die zo goed liep dat ze mensen in hadden gehuurd om hen te helpen.

Na het ontbijt werden we verdeeld in groepjes waarmee we naar de wegisweg zouden reizen. Harry, Ron, Hermelien en Ginny zouden met meneer en mevrouw Wemel in de vliegende auto gaan. Bill, Fleur, Charlie en Percy zouden naar de wegisweg verdwijnselen. Hagrid zou op de reusachtige motor gaan die hij bij zich had. En ik zou samen met Fred en George gebruik van brandstof maken. Hagrid en de mensen die met de auto zouden gaan vertrokken eerder, omdat zij langer onderweg zouden zijn. Na een tijdje verdwijnselden Bill en Fleur samen, gevolgd door Charlie en Percy. Fred en George discussieërden over hoe wij het het beste op konden lossen. Er werd besloten dat ik met een van hen mee zou gaan. Voor Fred en ik konden reageren verdween George met een duivelse grijns al in de haard. Ik hoorde Fred iets mompelen wat klonk als 'Verader' en keek zijn kant op.
"Nou, blijkbaar gaan wij dus samen." Zei ik. Hij keek me alleen maar fronsend aan.
"Blijkbaar wel. Maar hier gaat hij voor boeten." Dat kwam als een klap, hij vond me blijkbaar toch wel vervelend.
"Ik kan wel alleen gaan."
"Nee. Mijn moeder zou me vermoorden als jou iets zou overkomen. En daarbij vind ik het helemaal geen probleem om samen met jou te gaan. Maar ik zal je wel heel goed vast moeten houden." Ik knikte en lachte, waarna we samen de haard instapten.


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 19:24:
Amor! (L)


SaarForYou
SaarForYou zei op 20 april 2010 - 22:38:
ik zou dat helemaalniet erg vinden dat vasthouden


Ezzlot
Ezzlot zei op 16 april 2010 - 20:00:
En ze vind het ook heel er om hem stevig vast te houden


Nynke
Nynke zei op 16 april 2010 - 17:37:
Aaaaahw Jaa
Addicted