Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 1

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

27 april 2010 - 14:07

338

1

289



Hoofdstuk 1

Ethan lag in zijn bed voor zich uit te staren. Naast hem lag zijn kat Sox. Hij had hem al sinds hij zich kon herinneren, en hij was er behoorlijk gehecht aan geraakt. "Ethan, ontbijt!" riep zijn moeder toen. Ethan tilde Sox voorzichtig op en stapte uit bed. Hij deed zijn kleren aan, en voelde toen even aan de groene pen in zijn broekzak. De magische pen die gaten in de tijd kan maken. Hoeveel levens hij daarmee al niet heeft gered. Toen liep hij naar onderen en ging aan tafel zitten. "Eet smakelijk!", zei zijn moeder. "Jij ook", zei Ethan. Oom Derek en Ethan's vader waren al bijna klaar met eten. "Ik moet snel weg", zei oom Derek opeens,"Ik moet even kijken hoe het met Kori is". Oom Derek pakte snel zijn spullen bij elkaar en liep de deur toen uit.
"Ik moet ook maar eens naar school gaan" zei Ethan toen.
"Is goed schat", zei zijn moeder,"Doe je voorzichtig?"
"Natuurlijk mam, altijd" antwoordde Ethan hierop. Ethan pakte zijn tas en liep door de deur.

Toen hij op school aan was gekomen keek hij even rond. Waar waren Vic en de anderen? "Heey Eeth!" Schreeuwde een stem plotseling. Die stem herkende hij uit duizenden. "Ha Ashley! Hoe is het?" Zei Ethan. Terwijl hij dat zei keek hij even naar Emily, die er heel verlegen bij stond. 'Die veranderd ook echt nooit', dacht Ethan. "Goed hoor, met jou?" vroeg Ashley. "Ook wel goed, geloof ik" zei Ethan. "Weet je Eeth, wat dacht je ervan om een keertje iets leuks te gaan doen met Emily en mij?" Emily begon te blozen. "Ashleeeey, wat doe je nou?" Fluisterde Emily. Maar Ashley en Ethan negeerden dit. "Tuurlijk Ashley, wat heb je in gedachten?" Emily keek verbaasd op. "Ik weet niet, bios? Morgen om 7 uur 's avonds?" vroeg Ashley. "Lijkt me wel leuk." zei Ethan. "Dan zie ik je dan!"

Ethan liep weg, maar zag nog net in zijn ooghoeken Emily, die hem eerst aanstaarde en vervolgens Ashley duwde, met een gigantische grijns op haar gezicht.


Reacties:


ichliebedich
ichliebedich zei op 16 april 2010 - 19:07:
vaag begin, maar het wordt vast leuk!
snel verder