Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Life is like hell » Dé Meeting.

Life is like hell

16 april 2010 - 20:34

439

4

207



Dé Meeting.

'I kissed the Girl and i likeeeh itt...' Klonk er vanuit mijn mobiel. Mijn wekker. Het was vandaag 17 April, De dag van de meeting. Ik had vandaag geen enkele moeite met opstaan, Sterker nog ik was klaar wakker! Bijna huppelend liep ik naar de badkamer toe. In de gang werd er wild tegen mijn been opgesprongen, "Hee fuxje" zei ik met een liefkozend stemmetje. En ik aaide haar een paar keer over haar bol. Ik sprong met een sprongetje onder de douche, de warme stralen voelde heerlijk en even waren de zenuwen weg. Mijn haar hoefde ik niet te wassen, Dat had ik namelijk gisteren al gedaan omdat ik wist dat mijn haar voor geen fack zat als het net gewassen was. Ik draaide de kraan uit en droogde me af. In mijn ondergoed liep ik terug naar mijn kamer. Fux was nergens te bekennen en waarschijnlijk dus weggevlucht. 'Zo jij bent vroeg' Het was de stem van mij slaperige moeder. 'Ja klopt ik ga met sarah naar de stad maar ze kan alleen s'ochtes, omdat ze smiddags orkest heeft...' Op dat smoesje had ik meer dan een week geoefend, want ik die om 11 uur de deur al uitging naar de stad?
In mijn kamer trok ik mijn skinny,shirt en mn vest aan. Waar lagen mijn all stars nou? 'Gevonden' zei ik in mezelf en ik trok ze aan. De laptop was toch wel heel verleidelijk en ik zette hem aan, ondertussen maakte ik me op. Niemand online, alleen een offline bericht van een Nogal Zenuwachtige Sarah, Ik lachte erom. Sneaky sloop ik naar beneden, Niemand. Snel Dumpte ik mijn ontbijt weg, want ik kreeg nu geen hap door mijn keel. Ik borstelde mijn haar, zette mijn iPod aan en sprong op de fiets. Heerlijk die koude lucht. De weg naar de stad duurde kort en in mijn hoofd kwamen steeds meer vragen op. Ik zette mijn fiets bij de Jamin en Zag sarah al staan. "heey!" en ze liep op me af, "Hihi, Jij bent ook al zo vroeg" Ik keek op mijn horloge en inderdaad het was pas, half 12, terwijl we om 12 uur afgesproken hadden. "Nog even naar de Hightech dan maar?" en daar liepen we, als 2 hyper actieve
paaseieren. Na wat leuke kleding te hebben gespot liepen we er weer uit, kwart voor 12 was het. "Kom we gaan ervoor!" Sarah gaf me een hand en samen holden we naar het station toe. "ROELLL!" schreeuwde we. We wisten dat het kansloos was, maar ach we hadden er lol om. Tot onze grote verbazing kwam er een jongen op ons aflopen. "heey" zei hij..


Reacties:


SaarForYou
SaarForYou zei op 17 april 2010 - 14:33:
AH, die Sarah lijkt ook wel op mijn persoonlijkheid ;o hoe kan dat nou weer.


Sookie
Sookie zei op 16 april 2010 - 20:57:
gezellig naar de high tech


Ninakitty
Ninakitty zei op 16 april 2010 - 20:55:
Nouhou XD


Roelxiv
Roelxiv zei op 16 april 2010 - 20:49:
HEEY zei hij.