Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Life is like hell » "Heey" zei hij..

Life is like hell

16 april 2010 - 21:34

883

5

222



"Heey" zei hij..

Sarah en ik draaiden ons in een ruk om. "ehh hoi?" zei Sarah mijn keel zat dicht. Hij lachte en liep verder in onze richting. "Zijn jullie Sarah en Nina" vroeg hij. "ehh ja" stamelde ik eruit. Ik voelde dat mijn hoofd zo rood werd als ene tomaat, fuck waarom moest ik altijd zo blozen? En ja hoor, Sarah en ik kregen van de zenuwen de slappe lach, Zielige Roel. "Hoi, Roel dus" zei hij weer. Hij straalde van het zelf vertrouwen leek wel, 1000e vragen gingen door mijn hoofd. en mijn knieën trilden, Ik voelde me zo stom. "Snoepje?" bood Sarah aan om 'het ijs te breken'. Ik kreeg nog steeds geen hap door mijn keel dus weigerde ik.
Weer dat zenuwen lachje. Ik beet stevig op mijn wangen om het te voorkomen, tot ik de smaak van bloed proefde en er maar mee kapte. Daar stonden we dan, op het station met zn drieën. Ik bekeek Roel eens goed, Hij was minder lelijk dan ik me had voorgesteld, eigenlijk best knap. Hij droeg een spijker broek met een t-shirt van KorN, Verder had hij blijkbaar zijn haar gestijld en natuurlijk zijn bril op, Ik glimlachte. Blijkbaar had ik Sarah niet gehoord. "Wat denk jij Nina eerst maar wat eten?" Ergens wilde ik antwoorden dat ik geen trek had en naar huis wilde. Maar ik wilde de pret niet bederven. "ehh wat eten is goed" "Jij zegt ook niet veel" Merkte Roel op en hij begon te lachen. Ik voelde mijn kop weer rood kleuren en voelde me heel stom, Straks dacht hij dat ik me op Msn anders voordeed ofzo. Het klikte zo te zien goed tussen Roel en Sarah. Ik voelde me kut, Zie je wel, Hij mag je niet spookte het door mijn hoofd. Aangekomen bij de mac bestelde we wat te drinken. Roel begon te vertellen over zijn trein reis. Hij had blijkbaar zijn kaartje thuis laten liggen en toen is zijn moeder had nog komen brengen, Ik moest lachen en zag het al voor me. Sarah vertelde over Femke en dingen waar ik niet veel over te zeggen had. Ik luisterde maar half en nam nog een paar slokken van mijn Ice tea, Ondank dat eten niet ging ging drinken wel. Ik keek de Mac rond, er waren best veel mensen. "Tja lunch tijd hea" hoorde ik Roel zeggen. Hij had blijkbaar ook last van de gillende en schreeuwde kinderen. Sarah stelde voor om te gaan, we hadden nog een hele planning voor ons. Ik liep naast Roel, en Sarah liep voorop. Vertellende over alle winkels hier in de stad. Sarah stond stil en ik botste bijna tegen haar op. "Deze winkel ken ik helemaal niet, zeker nieuw?" Ik keek naar het filiaal, het had een zwarte kleur en in de etalage hing allemaal alternatieve kleding, Uit de winkel klonk keiharde Deathcore. Zonder het te bespreken renden we alle 3 tegelijk naar binnen. "COOL!" Riepen we bijna alle drie tegelijk in koor. Ik zag Sarah bij de Band t-shirts kijken, zelf liep op een rek af met t-shirts van Emily the strange. Uit mijn ooghoek zag ik Roel bij Sarah staan, wijzend op allemaal coole Band shit. Ze lachten. Ik vroeg me af of als ik nu de winkel uti zou lopen ze me zouden missen. Maar precies op dat moment gebaarde Sarah dat ik moest komen. "Nina vind je dit geen perfect t-shirt voor Roel?" ze hield een knal roze t-shirt voor met de tekst 'I'm a Barbie Boy' erop. Ik schoot meteen in de lach. "haha" zei Roel met een sarastisch stemmetje. Ik wees op ene ander t-shirt met "Choco melk hunk" erop. En Sarah en ik hadden in No time de slappe lach. Roel lachte uiteindelijk ook mee. We liepen door naar een ander rek met accesoires. Ik zag een ketting hangen waar ik meteen verliefd op was, 1tje met een zwarte kat eraan. Sarah vond hem ook leuk en Roel merkte op dat het echt iets voor mij was.Ik lachte weer.
Sarah kocht een t-shirt, Roel een armband met spikes en ik de ketting. Glimlachend verlieten we de winkel. "Naar de bios dan maar?" Ik knikte ja en ging naast Sarah lopen. Sarah toverde haar camera te voor schijn en maakte een paar foto's, ik stond op geen 1 leuk vond ik zelf. Maarja het kon erger. Lachend liepen we de bios in. "Ja we gaan naar mega mindy!" en meteen lachen we in een deuk. "Laten we dat gewoon doen" Merkte ik op. Waarna we een erorme lachbui kregen. Meliger dan ooit liepen we de zaal in. Ik had ene grote beker popcorn vast, en trok elke keer de bak weg als Sarah of Roel er 1 wilde pakken. Bijna stikend in de popcorn keek ik naar de film. 'Is het een vogel is het ene vliegtuig?' "NEE HET IS MEGAAA MINDYYY!" Gilde we in koor. Mensen keken ons raar aan. Tja ieder zijn humor. Tijdens de film hadden we de grootste lol om de figuren, en ik voelde me eindelijk ene beetje ontspannen. Roel was onwijs aardig. Sarah begon met popcorn gooien en al snel eindigde het in een gevecht. Niet veel later werden we de bios uit gezet. "Tja" was het eerste dat ik zei en we schoten weer in de lach.


Reacties:


Ninakitty
Ninakitty zei op 19 april 2010 - 16:52:
-PLAT-


Roelxiv
Roelxiv zei op 18 april 2010 - 21:39:
@sarah welke? i'm a barbie boy?


SaarForYou
SaarForYou zei op 17 april 2010 - 14:36:
bestond die winkel maar. MEGA MINDY <3 HET IS MEGA MINDY <3.
Wow, als ik dat awesome t-shirt vind geef ik hem aan hem. =D


Ninakitty
Ninakitty zei op 16 april 2010 - 21:54:
Fictie :'3


Roelxiv
Roelxiv zei op 16 april 2010 - 21:49:
maar ik heb helemaal geen armband met spikes. en die ga ik ook niet kopen. want een vriend van mij heeft die wel en daar snij ik me altijd aan.