Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 17. Pets

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:00

547

6

540



17. Pets

Ik wist nu zeker dat George, Ginny, mijn moeder, Ron en wie weet mijn hele familie wel, gelijk hadden. Er kwam een kobold op ons afgelopen en Lena drukte zich nog wat dichter tegen me aan. We pasten niet met zijn allen in een kar en moesten dus opsplitsen. Lena keek naar Harry.
"Is het erg als ik niet mee ga? Ik krijg hier de kriebels." Harry me aan.
"Blijf jij bij haar?" Ik knikte. "Goed dan, wachten jullie buiten op ons?" Ik knikte opnieuw en nam Lena mee naar buiten, waar we ergens een muurtje vonden om op te zitten. Ik keek even naar de roos, die ik nog steeds vast had, en stak hem vervolgens in haar haren.

Lena's P.O.V.
Ik was blij dat ik weg was uit het gebouw. De kobolden bezorgden me kippenvel en met Malfidus daarbinnen voelde het nog slechter. Ik keek op naar Fred die voor me was gaan staan om de roos in mijn haar te steken. Onze blikken kruisten elkaar en ik zag pretlichtjes in zijn ogen. Het was fijn dat hij niet meer boos keek, steeds als hij bij mij in de buurt was. Sterker nog: hij leek er van te genieten om tijd met me door te brengen.
"Bedankt dat je met me mee wilde naar buiten." Hij haalde nonchalant zijn schouders op en ging naast me zitten. Ik draaide me naar hem toen en onze knieën raakten elkaar, waardoor ik ineens een elektrisch schokje door me heen voelde gaan. We spraken een tijdje geanimeerd met elkaar en voor we het wisten, was de rest alweer buiten.
"Is het gezellig hier?" Hoorde ik Harry zeggen. Ik keek op en zag hem een blik op Fred werpen die bewoog ongemakkelijk en ik merkte nu pas hoe dicht we bij elkaar zaten.

Fred's P.O.V.
Ik hoorde Harry's woorden en schrok. Lena en ik zaten zo dicht bij elkaar dat ze nog net niet bij me op schoot zat. Ik voelde mezelf rood worden en keek hem verontschuldigend aan. Ik besloot dat ik mijn moeders advies op zou volgen en met hem zou gaan praten. Straks in de tovertweelings topfopshop leek me een goed moment. Ik wist zeker dat Lena door Ginny en Hermelien meteen mee naar hun favoriete hoekje van de winkel zou worden getrokken. Proberend het gesprek met Harry zo lang mogelijk uit te stellen stelde ik voor om eerst de school boeken te gaan halen, want dat duurde meestal wat langer. Iedereen stemde ermee in en we liepen gezamelijk richting de boekwinkel.

Eenmaal binnen was het, zoals gewoonlijk, een drukte van jewelste. Het was zelfs zo druk dat het me deed denken aan die keer dat Gladianus Smalhart zijn boeken signeerde. Gelukkig was dat dit keer niet het geval, en bleef Lena zo een toestand bespaard. We liepen ieders boekenlijst af en na anderhalf uur waren we klaar met de boeken. Ik probeerde nog iets te verzinnen wat ons langer weg zou houden van de winkel, maar Hermelien was me voor.
"Kom Lena, we gaan gewaden kopen en daarna gaan we een huisdier voor je uitzoeken." Lena keek haar aan en knikte, waarna ze een laatste blik op mij wierp en vervolgens achter Hermelien en Ginny aan liep. Ik kreeg een idee en riep Ginny terug.
"Wat?" Vroeg ze geïrriteerd.
"Ik heb je hulp nodig."


Reacties:

1 2

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 19:33:
joegee go Gibny go!


Rikki zei op 4 mei 2010 - 15:28:
whaha je raakt echt verslaafd aan het lezen van jou verhaal


Ezzlot
Ezzlot zei op 17 april 2010 - 8:54:
Ik wil meer meer meer!
Ook wil ik weten wat Fred tegen Harry gaat zeggen.


xEmma
xEmma zei op 17 april 2010 - 8:48:
Oeeh:_:
Exciting(:
Ben benieuwd naar wat hij precies aan Ginny gaat vragen en naar het gesprek met Harry=)
Gewoon supercoolheid<3
Xx


saphira
saphira zei op 17 april 2010 - 1:35:
Verder!!!
Verslaving!