Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » cadeautjes

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

17 april 2010 - 16:33

648

3

334



cadeautjes

Loena:
Loena werd langzaam wakker. Ze voelde dat ze tegen iemand aan lag. Ze keek in Nick zijn ogen. Hij was klaar wakker. Hij glimlachte even. ‘Hoe lang ben je al wakker?’ vroeg ze. ‘Een uur.’ Zei Nick grijnzend. ‘Een uur? Waarom maakte je me dan niet wakker?’ vroeg Loena verontwaardigd. Nick grijnsde. ‘Ik was te druk met het kijken naar jou.’ Zei hij terwijl hij rood werd. Loena bloosde even. ‘Even denken, wat moeten we vandaag allemaal doen?’ vroeg Nick. ‘Uhm, dit is de laatste vrije dag van de vakantie.’ Zei Loena. Nick knikte teleurgesteld. ‘We kunnen bij Hagrid op bezoek!’ zei Loena vrolijk. ‘Oké, dan doen we dat.’ Zei Nick vrolijk. ‘Ohw, en ik heb nog iets voor je. Wacht hier.’ Zei Nick lachend terwijl hij de jongensslaapzaal in rende. Hij viste een doos onder zijn bed vandaan en rende weer terug. Buiten adem kwam hij weer bij Loena aan. De doos was ingepakt en er zat een grote strik om. ‘Hier voor jou.’ Zei Nick glimlachend terwijl hij haar de doos gaf. Loena ging glimlachend op de bank zitten. Nick volgde haar voorbeeld. Ze maakte de strik los en trok het papier van de doos af. Ze haalde de deksel eraf. Ze staarde naar twee fel roze all stars met een geruit patroontje erop.
http://i14.tinypic.com/82aqowm.jpg Ze begon te glimlachen. ‘Nick dit had je echt niet hoeven doen.’ Zie ze glimlachend. Ze staarde naar Nick. ‘Jawel.’ Zie hij grijnzend. ‘Ik heb ook iets voor jou.’ Zei Loena terwijl ze de doos weg zette. Nick keek haar aan met grote ogen. Loena kwam dichterbij en drukte een kus op zijn lippen. Hij glimlachte even en drukte ook een kus op haar lippen. Loena stopte niet. Ze legde haar armen om zijn nek. Nick brak lachend de kus af en tilde haar op. ‘Ik ga ene ontbijtje voor jou maken.’ Zie hij vrolijk. ‘Nick, dat doen de huiselfen in de keuken.’ Lachte Loena. ‘Ohw nou, dan gaan wij een ontbijtje eten.’ Corrigeerde hij hemzelf lachend. ‘Wacht ik moet eerst nog andere kleren aan.’ Zei Loena. ‘Ohw ja.’ Zei Nick verward. ‘Zie ik je dan zo in de grote zaal?’ vroeg Loena. Nick knikte. Loena gaf hem nog een kus op zijn wang en verliet de leerlingenkamer van Griffoendor. Nick bleef glimlachend achter.

Hermelien:
Hermelien zat al in de grote zaal met een boek onder haar neus. Er tikte iemand op haar schouder. Uit snelle reactie klapte ze haar boek dicht en zwaaide het naar achter. Joe ontweek het boek net op tijd. ‘Ohw sorry.’ Zei Hermelien die rood werd. Joe ging lachend naast haar zitten. ‘De laatste keer dat ik op mijn schouder getikt werd, was het Malfidus die me kwam uitschelden.’ Legde Hermelien uit. ‘Jou uitschelden? Voor wat?’ vroeg Joe verbaasd. ‘Modderbloedje.’ Kwam er moeilijk uit haar mond. Joe keek haar onbegrijpend aan. ‘Mensen met onrein bloed, het betekend dat je geen ouders hebt die kunnen toveren.’ Legde ze uit. ‘En dat is erg?’ vroeg Joe verbaasd. ‘Sommigen vinden dat magie alleen bestemd is voor echte tovenaars.’ Zei Hermelien treurig. ‘Hermelien, jij bent een echte tovenaar, een van de beste van de school heb ik gehoord.’ Zei Joe serieus. ‘Écht?’ vroeg Hermelien. Joe knikte. Ze begon te glimlachen. ‘Én wie zei dat nou tegen jou?’ vroeg Joe. ‘Draco Malfidus. Hij zit in Zwadderich.’ Zei Hermelien verbitterd. Ze staarde naar de tafel van Zwadderich. Ze vroeg zich af of hij er ook al zou zijn. Ja hoor, daar zat hij aan de tafel.

Joe:
Joe zijn ogen vonden die van Malfidus. Die staarde hem uitdagend aan. ‘Ik denk niet dat ik dikke vrienden wordt met hem.’ Lachte Joe terwijl hij zijn blik weer op Hermelien richtte. Ze grinnikte even. Het viel even stil. ‘Zullen we bijna langs Perkamentus?’ vroeg Hermelien aan hem. Joe knikte en stond op. Samen met Hermelien liep hij de grote zaal uit. De blik van Malfidus volgde hem.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 21 april 2010 - 18:27:
Haha, ik wil Joe voor een keertje wel eens gewelddadig zien worden :p.

x


xEmma
xEmma zei op 17 april 2010 - 17:43:
Whaaaaa, Joe gaat zeker Malfoy nog een keer in elkaar rammen x)
En weetje, wat ik heel cool vind aan jouw story, is dat de hoofdpersoon op Loena valt! Het is heeeel vaak Hermelien en soms Ginny, maar ik ben er naast deze nog geen met Loena tegengekomen.

Xx


Roxyfictioon zei op 17 april 2010 - 16:47:
Haha, een Jonas versus Malfoy fight binnekort [:
snel verder!
Zou je willen melden?