Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 17

Because I love you, [Jonas Brothers]

17 april 2010 - 16:44

684

4

264



Chapter 17

Voor Nynke <3

Kate's Point of Vieuw

Ik kijk snel naar mijn berichtjes. Ik zie een berichtje van mijn zus staan. Lisa. Dat is echt raar, want mijn zus en ik. Hoe zal ik dat nou aardig en beleefd zeggen...
We zijn water en vuur. We kunnen wel aardig zijn, soms. Misschien zijn we nu al ouder. Het blijft hetzelfde. We kunnen niet echt met elkaar opschieten. Altijd bij kerst zegt onze moeder nog steeds probeer voor deze keer aardig zijn tegen elkaar. Pfft.

OMG MIJN KLEINE ZUSJE,
Had je het niet even kunnen melden!
Dat je date met dé Nick Jonas.
Waar is het meisje gebleven dat zei dat geld niet belangerijk is.
Kijk nu even de super miljonair aan de haak heeft geslagen.
Het staat in alle bladen. In elk roddelblad en zelf sta je op je voorkant van de telegraaf
Natuurlijk wordt het hier in Nederland helemaal uitgemolken
Een nederlander date met de amerikaanse tieneridool

Xxxx full of hate <3


Oneee, de pers is erachter gekomen. Fuck, Fuck, Fuck! Wat moet ik doen?!
Ik open snel het internet op mijn mobiel. Ik kan het gewoon niet geloven toen ik het artikel lees. Het lijkt net of je hele leven in elkaar stort. Ik hoef mijn hart steeds sneller kloppen. Overal zie ik woorden. De adrenaline vliegt door mijn aderen.

Er is zielig nieuws voor alle Jonas Brothers fans. Zoek een schouder waar je uit kan huilen, want Nick Jonas heeft een vriendinnetje. De tieneridool Nick Jonas heeft een relatie met Kate van der Woodsen. Die een paar maanden geleden in het nieuws kwam, omdat ze werd gespot met Joe Jonas. Er werd gezegt dat de twee een relatie hadden, maar Joe heeft het altijd ontkent. Joe: ‘We zijn gewoon vrienden, meer niet!’.
Nou Kate moet wel een applaus krijgen, want ik korte tijd is ze vrienden geworden met Joe Jonas en heeft een relatie met de tieneridool. Dus dan doe je wel iets goed.
We hebben natuurlijk heel even door Kate’s leven gespeurd en kwamen erachter dat ze het niet doet voor het geld. Haar salaris heeft heel nulletjes. Als jij het ziet, blijf je allemaal nulletjes zien...
Nou nick hoor je dat. Deze keer niet voor je geld. Maar misschien is haar doel om beroemd te worden. Het is altijd handig als je beroemd wilt worden dat je vriend een tieneridool is.
Nick en zijn vriendinnetje zijn gisteren als stelletje gespot. Toen ze gezellig samen gingen winkelen in de stad. Volgens onze bronnen hebben ze 2 maanden met elkaar.
Nog we wensen dit nieuwe nieuwe stelletje veel geluk en we houden de lezers op de hoogte van dit verhaal...
http://i43.tinypic.com/aw3qq0.jpg


De woorden vliegen door mijn hoofd. Ik kon bijna niet ademen. Mijn gezicht word helemaal wit. Zachtjes doe ik de deur open. Nick staat buiten met een bezorg gezicht. Het verwardheid verandert in boosheid. 'Je had het ook gelijk kunnen vertellen? Wanneer wou je het vertellen Nick. Tot dat we buiten waren en overal paparazi is?'. 'Rustig, ik wou het wel vertellen, maar ik dacht dat je het niet aan kan.' Tranen sprongen in mijn ogen. 'Je had het gewoon moeten vertellen. Ik wil er niet zelf achter komen.' Ik probeer weg te lopen, maar Nick pakt een mijn arm en trekt mij naar hem toe. 'Sorry', fluistert Nick zachtjes. Zijn hand was zo warm. Ik zag zijn ogen vol met tranen. Mijn hart breekt door zijn gezicht zo te zien. Wat heb ik gedaan? Hij kan toch niks aan doen?
'Jij kan er ook niks aandoen', mompelde ik zachtjes. Er kwam een kleine glimlach op zijn gezicht. 'Ik wou je het echt vertellen vertellen, maar ik wist het niet hoe. Je moet me gelo-'. Ik drukte mijn vinger om zijn mond. 'Nick, ik geloof je'. Nick streelde mijn gezicht. Zijn hand was zo warm en Nick's waren net als altijd betoverend.
'Weetje, dankjewel voor het wakker kussen' 'Ik deed het graag, prinses Kate. Ik doe het graag weer'. zegt Nick en hij drukte zijn lippen tegen mij aan. Mijn lichaam gloeide. Ik zoen terug en Nick duwt mij tegen de muur aan. Zodra ik Nick's zijntong tegen mijn lippen aan voel, weet ik dat ik mijzelf overgeef...


Reacties:


Merel
Merel zei op 18 april 2010 - 10:45:
Aggh.... wel erg leuk gedaan emt die foto
Maar het is idd een kut pers, ben ik met xEmma eens.

meer?
xx


xEmma
xEmma zei op 17 april 2010 - 20:16:
Ah, arme Kate.
Alsof ze het ooit zou doen voor faam.
Kutpers.
Luckily is Nick lief<3
xx


Nynke
Nynke zei op 17 april 2010 - 18:31:
Meer


Nynke
Nynke zei op 17 april 2010 - 17:54:
Whhhah:d Niice<3