Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 2

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

27 april 2010 - 14:07

291

2

257



Hoofdstuk 2

Ethan was nog maar net de hoek om gelopen, totdat hij plotseling een keiharde duw in zijn rug kreeg. "Nou, dat heb je weer mooi voor mekaar, daten met m'n zus!" Het was Vic. Toen kwamen ook Morris en Ben aangelopen. "Ach, alles beter als een oudere vrouw" zei hij, en alle ogen gingen richting Ben. "Wat nou? Zo oud is ze nou ook weer niet! En bovendien, wat is er mis met Olivia?"
Olivia is de vrouw achter de bar van het café Chronos. Dat is het café waar de jongens altijd na schooltijd wat gaan drinken. Ben vond Olivia stiekem leuk, maar dat durfde hij niet toe te geven. Het probleem was alleen dat Olivia ouder was, en dat ze al een vriend had. Zijn naam was Aaron.
De jongens waren nog even wat over Olivia aan het dollen, totdat Ben opeens zei dat hij weg moest. "Jaja, smoesjes," zei Morris, "Je hebt geluk dat ik ook weg moet. Ik moet Shiloh nog uitlaten." Toen liepen Ben en Morris weg en uiteindelijk besloten ook Vic en Ethan om naar huis te gaan.

Eenmaal binnen liep Ethan gelijk naar boven en ging op zijn bed liggen. Hij was moe en had veel om over na te denken. Dit was de eerste dag nadat hij zijn vader en moeder gered had van de explosie en hij dacht er veel over na. Maar het was nu voorbij. Nooit meer zou hij die stomme pen gebruiken. Toen kwam Sox door het raam naar binnen gelopen. Ethan keek hoe de kat met zijn hoofd het raampje weer dichtduwde en naar hem toeliep. Toen krulde de kat zich op tegen hem aan. Ethan voelde langzaam zijn ogen zwaarder worden en met zijn kleren aan viel hij in slaap.


Reacties:


Moonzzz
Moonzzz zei op 19 april 2010 - 19:27:
nou ik wil dat je nog meer schrijft het wordt net spannend!!

leuk verhaal!!


Royxas16 zei op 19 april 2010 - 18:35:
Oooo het word spannend