Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Het spel

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

27 april 2010 - 14:06

547

0

338



Het spel

Omdat je dit verhaal niet gaat begrijpen als je het plot niet snapt, ga ik je in het kort vertellen wat er allemaal in het spel Time Hollow gebeurde.

Het verhaal gaat over Ethan Kairos. Zijn ouders, Timothy en Pamela Kairos, zijn op een onverklaarbare wijze verdwenen op de dag dat hij 17 werd. Ethan krijgt door dat het net is alsof de wereld is veranderd op die dag, alsof zijn ouders 12 jaar geleden al verdwenen waren. Ethan vind een briefje aan de halsband van zijn kat Sox. Op het briefje staat dat hij moet kijken in de container achter de school. Dat doet hij, en hij vind de Hollow Pen en een briefje van zijn ouders. De Hollow Pen is een pen die gaten kan maken in de tijd, maar wel alleen naar het verleden. Ethan gebruikt deze pen om problemen op te lossen die opeens lijken te ontstaan. Elke keer dat hij dat doet kan alleen hij herinneren hoe het eerst was, en hij krijgt een flashback van hoe het nu is. Als Ethan de preciese datum en plaats weet, en weet wat er in de flashback gebeurt, kan hij naar diezelfde plaats in het verleden, opdezelfde tijd, en dus met dezelfde gebeurtenis een gat maken. Aan beide kanten van het gat staat de tijd dan stil, en dan kan Ethan op die plaats in de tijd zoiets veranderen dat het heden ook veranderd. Zodra hij de poort dan sluit krijgt Ethan weer een nieuwe flashback en het heden is weer veranderd.
Er zijn een paar mensen (en Sox) die ooit door zo'n gat heen zijn gegaan. Deze zitten gevangen in de tijd en die trekken zich dus helemaal niets aan van dat de tijd stilstaat. Deze mensen krijgen deze flashbacks ook. Ethan ontmoet Kori, die een van die personen lijkt te zijn.

In het begin denkt Ethan dat hij de enige persoon is met een pen, maar als hij flashbacks krijgt zonder dat hij zijn pen gebruikt vind hij dit toch raar. Dan komt hij erachter dat dit het werk is van een ander persoon met nog een pen, Irving Onegin genaamd. Hij wilt wraak nemen op Ethan omdat hij denkt dat hij zijn moeder de hele tijd vermoord. Uiteindelijk, na heel veel problemen veroorzaakt te hebben door het verleden te veranderen (die Ethan telkens weer oplost), stapt hij door zijn eigen tijdgat. Hij neemt de identiteit aan van de leraar van Ethan, Mr. Twomble. Dan komt Ethan erachter dat hij door het verleden te veranderen ook zijn ouders kan redden. Hij redt zijn ouders dus van een explosie, door ze door een tijdgat te sturen. Omdat de vader van Ethan in die tijd nog een pen bezat, kon hij door het tijdgat reizen en zijn vrouw meenemen. Dan komt Ethan Irving weer tegen. Eerst vermoord Irving Kori, en na een gevecht tussen oom Derek en Irving valt Irving van een klif.

Dan is Ethan nieuwsgierig naar wat er nu wél met de moeder van Irving is gebeurd. Het blijkt dat ze zelfmoord pleegt door middel van haar eigen Hollow Pen, omdat ze zich schuldig voelt dat Irving Kori de hele tijd vermoord. Dat verklaart ook waarom Kori door het tijdgat is gegaan. Dan stelt oom Derek voor om Kori nog een keer te redden en Ethan maakt een gat in het verleden. Hij zet oom Derek daar neer en die redt Kori. Zo komen in het heden oom Derek en Kori ook weer terug.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.