Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » Date?

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

18 april 2010 - 0:13

702

1

258



Date?

Joe:
Hermelien en hij waren net bij Perkamentus geweest. Hij had Joe toestemming gegeven om extra lessen te nemen. Joe wist dat hij nu ongelofelijk hard moest blokken, maar dan kon hij tenminste bij Hermelien zijn. Hij glimlachte tevreden. Ze liepen naar buiten. ‘Hé bloedvlek!’ klonk een stem achter hun. Joe keek om, het was Malfidus. ‘Joe- doorlopen.’ Siste Hermelien. Met tegenzin draaide hij zijn hoofd weer om. Ze liepen verder. ‘Hé! Ik zei wat!’ riep Malfidus hun achterna. Voor ze het wisten waren ze ingehaald door Malfidus en zijn groepje volgelingen. ‘Hé, ben je ziek of zo? Je gaat toch niet om met zo’n modderbloedje?’ vroeg Malfidus lachend aan Joe. Joe gromde even. Hermelien pakte zijn hand en trok hem mee. ‘Hé modderbloedje! Zeg je nog wat?’ vroeg Malfidus lachend. Hermelien negeerde hem. Joe kwam tot stilstand. Hij draaide zich om, zijn ogen leken vuur te spuwen. Malfidus trok lachend zijn toverstok. ‘Wat is er jochie? Bang dat ik je vriendinnetje in ene kikker verander?’ vroeg hij lachend terwijl hij zijn toverstok uithaalde naar Hermelien. Voor hij ook maar een spreuk uit kon spreken was hij op de grond getackeld door Joe. Hermelien pakte onopgemerkt de toverstok van Malfidus van de grond. Ze deinsde een paar stappen achteruit. Ze knikte naar Joe. Hij stond op en veegde zijn kleding even schoon. ‘Geef mijn staf terug!’ riep Malfidus boos. ‘Ik heb hem niet hoor.’ Lachte Joe. ‘Wie heeft hem!’ riep hij boos. ‘Meneer Malfidus! Heeft u enig goede reden om zo te schreeuwen!’ riep Professor Anderling. Hij verstijfde. ‘U gaat mooi met mij mee.’ zie ze streng. Ze keek even goedkeurend naar Joe en Hermelien. Joe grinnikte even. Hermelien keek bloedserieus. ‘Joe wil je nooit meer zo iets doen!’ zie ze streng. ‘Mara anders had hij je vervloekt!’ riep Joe verontwaardigd. ‘Dat maakt niet uit, je kan niet zomaar mensen tegen de grond neer tackelen!’ zei ze streng. ‘Zelfs niet Malfidus?’ vroeg Joe die een pruillipje trok. Hermelien grinnikte even. ‘Kom op gek, we gaan die staf bij Professor Anderling inleveren.’ Zie ze lachend.

Hermelien:
Alle leerlingen waren inmiddels weer aangekomen op school. Iedereen had aandacht voor Nick en Loena. Logisch, wie had ooit gedacht dat Loena een vriendje zou vinden. Ze merkte dat ze bekeken werd. Malfidus staarde naar haar vanaf de Zwadderich tafel. Hij had een verbitterde uitdrukking. Ze grinnikte even. Stiekem vond ze het geweldig dat Joe hem neergetackeld had. Hermelien staarde even de tafel rond. Ze zag dat Joe afwezig naar zijn toast staarde. Hij keek op en glimlachte even naar haar. Hermelien werd rood en keek snel weg. ‘Ginny- ga je mee naar de leerlingenkamer?’ vroeg Hermelien. Ginny knikte en knoopte een eind aan haar gesprek met Harry. Ze liepen samen naar de leerlingenkamer. ‘Heeft Joe je al mee uit gevraagd?’ vroeg Ginny toen ze de trappen benaderden. ‘Wat? Hoe kom je daar nu weer bij?’ vroeg Hermelien op ene hoge stem. ‘Kom op, iedereen weet dat jullie elkaar leuk vinden.’ Zie Ginny terwijl ze lachend met haar ogen rolde. Hermelien werd rood. ‘’Nou, ik weet zeker dat- hij mijn nooit op een date zou vragen.’ Zei Hermelien verward. ‘Wacht maar.’ Grijnsde Ginny. Ze liepen de leerlingenkamer, vervolgens naar hun slaapzaal. Er lag een briefje op Hermelien haar bed.

Kom vanavond om 8 uur naar de astronomietoren, ik moet je wat vertellen.
Liefs J.


Hermelien glimlachte even. Ze hoopte dat het briefje van Joe kwam. Een ding wist ze zeker, ze zou er vanavond achter romen.

Joe:
Joe schrok van een uil die voor hem op de tafel landde. Hij staarde ernaar. ‘Open je de brief niet?’ vroeg Ron verbaasd. ‘Ohw ja! Tuurlijk.’ Zei hij lachend. Joe haalde het briefje van de poot af.

Kom vanavond om 8 uur naar de astronomietoren, ik moet je wat vertellen.
Liefs, H.


Hij staarde verbaasd naar het briefje. Haar boog zich voorover en las het luid op voor. ‘Hé, kan het wat zachter.’ Siste Joe. ‘Ziet er naar uit dat Hermelien iets te bekennen heeft.’ Lachte Harry. Joe slikte even. Zou het briefje echt van haar komen? Joe veerde op en liep in snelle pas naar de leerlingenkamer, de slaapzaal in. Hij keek op de klok, nog een uur. Hij trok snel andere kleren aan en deed zijn haar.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 21 april 2010 - 18:38:
Haha, wie is de geheime 'koppelaar'?! ^^

x