Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 25:

We've found what we need.

18 april 2010 - 18:55

540

3

230



Chapter 25:

Zoé:
Shannon liep naar zijn huis en ik liep naast hem, zijn arm op mijn schouder liggend. We bereikten zijn huis en liepen naar binnen. Ik hing mijn jas op en volgde hem naar zijn drum kamer. Mijn ogen puilde uit mijn oogkassen. "Wow.." dat was alles wat ik eruit kon brengen. Zo'n grote drumstel had ik nog nooit gezien. Het is dat mijn hoofd begon te bonken die seinde dat ik weer moest ademen of ik had helemaal niet meer geademt. Ik hoorde Shannon achter mij lachen. "Cool?" Ik knikte, hoezo cool? Het was gigantisch, spectulair, het was gewoon ongelooflijk! Hij duwde mij op het krukje en gaf mij de stokjes. Ehh ja en nu? Ik bloos lichtjes. "En.." Ik kuch even, "En nu?" hij begon te lachen. Door zijn aanstekende lach moest ik ook lachen. "Probeer maar wat" zei hij. Ik knikte en drumde wat. Het klonk verschrikkelijk. Nu moest ik nog erger blozen. "Ik ben niet zo goed, doe jij maar" Ik wou van het krukje stappen maar hij duwde mij terug. "Ik zei dat ik je ging leren drummen niet je laten horen hoe ik drum". Hij begon weer te lachen wat mij nog roder maakte.

Sarah:
Ik had Alice al gezien, maar het boeide me niet. Lachend haalde ik de popcorn uit mijn gezicht, gelukkig was de man weggelopen, anders hadden we echt problemen. Lachend probeerde ik verder te kijken naar de film, tevergeefs. Als iemand bij mij iets flikte moest ik altijd die gene terug pakken. Ik pakte snel mijn doos popcorn en deed hem over jared's hoofd. Ik hoord een dof gelach vanonder de doos uitkomen. Hij werd omringt door popcorn. Lachend trok hij de doos van zijn hoofd af, 'Je popcorn?" Ik haalde vrolijk mijn schouders op, 'Ik kan wel een keer zonder popcorn." Lachend haalde hij popcorn vanonder zijn bril vandaan, we waren echt kleuters. Ik keek verder naar Alice, mijn favoriete scene was er nu, Ik lach al in een deuk voordat het Konijn het dodelijke woord had uitgesproken. Jared kijk mij lachend aan, 'Aha, Spoon is dus voor jou een gevaarlijk woord?" ik lachte, en pakte een hand popcorn van zijn bak. "Ik ga wel even een nieuwe doos halen. " Ik stond snel op, toen ik buiten was, was het stil. Ik liep verlegen naar de balie, Als ik bij Jared was stoorde ik me niet aan mijn engels, maar nu wel. ik bestelde maar 2 grote bakken, die zouden toch weer zo leeg zijn.

Shannon:
Ik pakte haar handen vast en lijde haar naar de trommels, "dit is de bassdrum, dit de snare, en dit is de Hi-hat" ik ging achter haar staan, zo kon ik het misschien beter uitleggen, ik was geen goede leraar.
'okay, we beginnen met iets simpels, wat voor de eerste keer moeilijk genoeg is. Je maakt 8stes op de Hi-Hat. Op de 1 en 1ne en 3 en ne doe je de bassdrum. Dan moet je ook nog op 2 en 4 de Snare doen. Anders doe je eerst alleen de Hi-hat en de snare. "
Ik keek hoe ze het deed, ik zag gelijk voor me hoe mijn eerste drumlessen waren, vol trots liet ik dan aan Jared horen als ik iets nieuws kon.


Reacties:


4passions
4passions zei op 19 april 2010 - 10:08:
leuk leuk! Bedankt voor de melding dit keer, haha! geen probleem hoor, snel meer!


Roelxiv
Roelxiv zei op 18 april 2010 - 19:31:
BROCOLLI MURDERER!!!!!!


Roelxiv
Roelxiv zei op 18 april 2010 - 19:30:
SPOON?