Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Taking drugs and Making love at far to young at age » Part three: De ruzie

Taking drugs and Making love at far to young at age

17 dec 2008 - 12:10

307

0

189



Part three: De ruzie

Je raad het vast al, de volgende ochtend *ahum* middag, kon ik niet echt goed opstaan. Ik voelde me doodziek, en toen kwam Bill ook nog eens mijn kamer in, om eens goed ruzie te maken.
"Tomi?" Vraagt hij zacht. Ik heb expres mijn ogen dichtgedaan, en ik doe alsof ik slaap. Hij fronst. "Ik weet dat je wakker bent hoor." Ik zucht, waarom weet hij ookalweer alles? Ohja, hij is mijn tweelingbroer. Ik draai mezelf om naar de andere kant. "Nu even niet." Kreun ik. Hij springt bovenop me in mijn bed. "Bihil!" Hij ligt bovenop me, en kijkt me serieus aan. "Je bent zwaar." kreun ik. "Niet waar." Zegt Bill. We weten allebei dat we mager zijn, dus dit was een foute opmerking. Ik duw hem van me af, hij ploft naast me neer op het bed. "Tom, ik wil even met je praten." zegt hij. Hij draai me naar hem toe. "Snel dan, ik heb honger." hij zucht. "Je neemt het allemaal niet zo serieus he?" Ik schud mijn hoofd. Hij gaat rechtopzitten. "Zou je wel moeten doen!" Begint hij te preken. "Ik wil niet dat er straks iets met je gebeurt." Hij kijkt me met puppy oogjes aan, ik kijk ongeinteresseerd terug. Hij staat op uit het bed. "Dan moet je het zelf weten!" gilt hij, en hij smijt de deur met een klap dicht. Ik kom vermoeid uit mijn bed, bind mijn dreads vast met een rekker en trek mijn kleren aan. Ik slof naar de woonkamer, waar niemand te bekennen is. Er liggen nog wat restjes overgebleven voedsel, die ik opeet.
Bill heeft daarna dagen niet tegen me gepraat. Ik ging me wel schuldig voelen, en heb hem belooft dat ik het nooit meer zou doen. Hij vertrouwde me, maar daar was eigenlijk geen reden toe. Ik deed het nog altijd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.