Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Nooit gedacht.. » .005. Uitleg bitte?

Nooit gedacht..

18 april 2010 - 20:27

1001

1

268



.005. Uitleg bitte?

FLO pov

Ik voel Medusa’s ogen op mijn lijf prikken. Toch besteed ik er geen aandacht meer aan, dat is hij niet eens waart.
Die schattige jongen voor mij schudt mijn hand en stelt zich voor: “ Flo hé, mooie naam! Ik ben Bill. En euhm, bedankt…”¯.
Zijn wangetjes kleuren rood maar ik besluit lief te blijven en er geen vervelende reactie op te geven, hij is immers heel erg schattig zo.
“Aangenaam Bill en graag gedaan hoor.”¯ zeg ik en schenk hem een knipoogje.
“Maar bitte Bill, leg eens uit, waarom zaten al die meiden achter jou aan?”¯


TOM pov

Wat? Ze kent ons niet? Chick, je spoort echt niet!
“Bill ik zie je later wel!”¯ roep ik Bill toe en loop verder door de winkelstraat, op zoek naar de petten die ik juist nog wou kopen. Meteen begin ik na te denken over wat ik ga aanvangen met dat arrogant kind. Hier komt ze niet mee weg!


BILL pov

“Uhm…zeg je nou…nja… wel euhm… weet je dat niet?”¯ komt er stamelend uit mijn mond.
“Zou ik het vragen als ik het wist, gekkie?”¯
“Wel euhm...”¯
“Kom aan leg uit!”¯ zegt Flo duidelijk wat ongeduldiger als daarnet.
“Euhm euhm…wel ik, ik euhm… ik nam het laatste zwarte oogpotlood uit het kruidvat en tja blijkbaar wilden zij dat ook hebben.”¯ Heel erg demonstratief haal ik mijn pasgekochte oogpotlood uit het zakje van het kruidvat en trek een heel onschuldig gezichtje. Ik hoop dat ze me geloofd.
“Hmm tuurlijk Bill, hier klopt iets niet. Maar goed, ik mag je wel. Je lijkt me cool.”¯
“Dank je, denk ik.”¯ Zeg ik twijfelend, bedoeld ze dat nu goed of heeft ze me door.
“Geen dank gozer! Maar ik moet gaan, ik kan dat zootje ongehoord niet alleen laten. Zo meteen zetten ze heel de straat weer op stelten…”¯
Een klein lachje verlaat haar mond en haar speelse ogen verraden dat ze ook niet één van de braafste is, maar ja dat had ik net al gemerkt.
“Bye Bill!”¯
“Hey Flo, wacht!”¯
Snel draait ze zich terug om en zet ze terug een paar passen naar mij toe. Ze kijkt me met grote, vragende ogen aan.


FLO pov

“Bye Bill!”¯ zeg ik nog snel en loop richting men vrienden.
Ik mag die Bill echt wel, maar toch klopt zijn verhaal verre van, komaan zeg, je gaat toch niemand zowat half vermoorden om een oogpotlood?!
“Hey Flo, wacht!”¯ roept Bill me nog na.
Snel draai ik me terug om, wat nu weer kereltje?
“Zou ik misschien… nee laat maar…”¯ zegt hij.
“Zou je misschien wat?”¯
“Niets, laat maar…”¯ verlegen staart Bill naar zijn schoenen, ofwel is de grond onder zijn voeten opeens heel erg interessant geworden. Man, hij is echt schattig zo. Maar wat moet hij nou van me? Denk Flo, denk… í¹ch pijn!
“Weet je Bill, hier heb je men nummer, bel me maar als je weer weet wat je wou vragen.”¯
Met een grote grijs op mijn gezicht gris ik de stift uit zijn hand en schrijf haastig mijn nummer op zijn hand, om daarna nog een poging te doen om terug bij mijn vrienden te raken.
“Wel kleine flirt, je kan het wel goed vinden met die Bill hé.”¯
“Hou je klep, Seb!”¯
David , of ook gewoon D. genoemd, barst in lachen uit en roept tussen twee lachbuien door: “Bye Bill, tot de volgende!”¯. “Flo loves you”¯ hoor ik hem ook nog zeggen, maar gelukkig is dit vrij onverstaanbaar door zijn geschater. Ik por hem snel tussen zijn ribben en sis: “Zwijg als je de volgende morgen nog wil halen verdomde boskabouter!”¯.
Even kijkt hij mij geschrokken aan, maar lacht al snel verder. Met dat joch is echt helemaal niets aan te vangen. Snel huppel ik enkele meters vooruit en spring op Seb’s rug, jihaaaa!


BILL pov

Met een lachje om mijn lippen kijk ik haar en haar vrienden na, ze is echt leuk, en volgens mij kan ze gedachten lezen! Wat nou? Anders had ik haar nummer nooit gekregen hoor.
Zou ik haar durven bellen? Ach, we zien wel en weet je, ik kan best wel wat nieuwe vrienden gebruiken aangezien we nog drie maanden vakantie te gaan hebben.
En drie maanden enkel en alleen met Tom omgaan zou wel eens mijn dood kunnen worden! Oké, af en toe komen Gus en Georg ook langs, maar zij verblijven meestal bij hun familie. Wij kunnen echt niet thuis verblijven, mam is de schreeuwende en hysterische fans voor onze deur nu al beu.
Ik hou van mijn fans, echt waar, maar soms gaan ze wat te ver hoor.
Och ja, vanaf nu kan Flo me wel komen redden van hysterische fans! Er verschijnt een grote grijns op mijn gezicht als ik hier aan denk en met mijn negen winkelzakjes loop ik door de winkelstraat op zoek naar Tom. Kan niet moeilijk zijn, waar verkopen ze hier van die gangster-petten?


FLO pov

23.58 u … Volledig uitgeput laat ik me op mijn bed neervallen, waardoor de druppeltjes van mijn kletsnatte haren afspatten. Ik ben gewoon echt te moe om mijn haar nog te drogen.
Wat een geschifte dag vandaag man!
Eerst school, dan die ‘gezellige’ ontmoeting met mijn ex-vriendje en zijn wicht. Daarna dacht ik rustig te kunnen chillen met de rest, maar nee moet ik die irritante wijven zien van op school. Dan komt die Medusa-kop en natuurlijk ook Bill en alsof mijn dag nog niet vermoeiend genoeg geweest was sleurde Seb me, met de hulp van de rest, ook nog eens mee naar het dansen. Ik ben ze er wel dankbaar om, want tijdens het dansen kan ik altijd even alle frustraties van me afgooien. En geloof me ik was gefrustreerd door die arrogante slangenkop! Ik heb het gevoel dat ik nog niet van hem af ben, hij keek me nogal strijdlustig aan. En aangezien zulke kereltjes hun eergevoel meestal hoog moeten houden, verwacht ik me aan het ergste.
Ik slenter naar het raam, sluit de gordijnen om daarna op een slakkentempo het licht uit te gaan doen. Op de tast zoek ik mijn bed en laat me er voor een tweede maal op neervallen, meteen val ik als een baksteen in slaap…


Reacties:


shania13
shania13 zei op 23 dec 2012 - 20:19:
Hey
Dit is echt een leuk verhaal ook leuk gescheven.
Ma ik een melding bij het volgende hoofdstuk?

Xxx