Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 18

Because I love you, [Jonas Brothers]

19 april 2010 - 15:36

420

4

280



Chapter 18

Voor Nynke <3

Kate's Point of Vieuw

‘TRINGG’ ‘Nick stop. De telefoon gaat’, mompelde ik tussen door het lachen. ‘Het is onbelangerijk.’, zegt Nick en hij gaat door met kietelen. ‘Nick!’ Eindelijk stopt Nick en begint te grinniken. ‘Brave jongen’. Er kwam een grote glimlach op zijn gezicht. Nick staat op en pakt snel zijn mobiel. ‘Met Nick. Hé Joe, hoe is het daar in New Jersey?... U-uuh, ik weet het niet hoor'. In nick's zit een aarzeling. Ik vertrouw dit niet. Nick ging door zijn met zin gesprek. 'Joe, ben je daar nog... Ooo hallo mam'. Van Joe naar zijn moeder. Zou er iets ergs aan de hand zijn. 'Okee, we komen wel naar jouw toe', zegt Nick en hangt op.
'We komen wel naar jouw toe?', zeg ik en maakt aanhalingsteken in de lucht. 'Uuuh, hoe zal ik uitleggen', zegt Nick aarzelend. Ik trek 1 van mijn wenkbrouwen omhoog. 'Dat was mijn moeder, ik denk dat je het wel hebt gehoord...' 'Waar wil je naar toe, Nick?' Nick zuchtte even.
'Ik had het niet vertel tegen me ouders dat ik een relatie had met jouw. Ze willen je ontmoeten' 'Wat! Waarom heb je het niet vertelt. Jij hoeft alleen te zeggen. Ik heb een vriendinnetje. Ik had het stukken moeilijker. Ga jij maar aan je ouders vertellen dat je een relatie hebt met een tieneridool. Mijn ouders dachten dat ik een grap maakten. Ze lagen in een deuk'.
'Kate, ik weet het, maar vind je het niet erg om hun te ontmoeten?' 'Weetje, je bent net als mijn moeder. Snel door lullen naar het volgende onderwerp. Maar jouw ouders kunnen niet zo erg zijn als de mijne. Ze gaan eerst je overhoren net als de politie. Je weet wel met zo super felle lamp. En als ze klaar zijn, dan vragen of ze geld mogen lenen', zeg ik glimlachend. 'Geld lenen?', zegt Nick verbaasd. 'Hahaha, rustig! Mijn moeder wilt geld hebben voor haar perfecte huis in het bos, maar het is wel oevrdreven dat ze je gelijk vragen voor geld. Mijn ouders zijn misschien raar en gestoord, maar ze weten wel wat eigenwaarde is'. Op Nick's gezicht kwam een glimlach. 'Maar mijn ouders gaan wel veel vragen stellen, want ze vertrouwen niemand meer na Kesha. Mij ouders vonden haar heel aardig. Maar nu weten we wel beter'.
'Rustig, maar hoe is het weer in New Jersey?', vraag ik aan Nick. 'Waarom wil je dat weten'. Ik rolde met mijn ogen. 'Want wij gaan naar jouw ouders, zeg ik en drukte mijn lippen op de zijne.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 19 april 2010 - 21:30:
Niice<3

Meeer..........


Merel
Merel zei op 19 april 2010 - 16:44:
wahy, meer?
I love it!!! (l)


xEmma
xEmma zei op 19 april 2010 - 16:35:
Mhihi, het eind is grappig (:
En New Jersey lijkt me heel leuk (:
Xx


Nynke
Nynke zei op 19 april 2010 - 16:10:
Yeeehy