Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I Found You (TH) » *6*

I Found You (TH)

19 april 2010 - 17:33

573

0

164



*6*

Simone POV.

Ik werd wakker en keek om me heen, het was nog donker. of het kwam door de stoffige ramen in het stalletje dat er zo weinig licht was. ik keek in mijn tas en pakte een broodje en de fles water die ik op de bouwplaats had gevonden. toen ik wat gegeten en gedronken had deed ik de spullen weer in mijn tas. er viel iets uit mijn tas en ik zag dat het de poster was van Tokio Hotel die ik had meegenomen toen ik 3 dagen geleden wegliep.

een tijdje staarde ik naar de poster, tot ik plotseling iets hoorde. er beweegde iets in de hoek van de stal. Er kwam iemand uit de schaduw lopen en ik zag dat het Scarlett was.
"Waarom loop je me steeds achterna?" vroeg ik een beetje geïriteerd omdat ze me toch niet mocht, dacht ik. "Waarom kom jij op mijn slaapplaats?" reageerde ze. ik zei niets. ze staarde naar de poster die ik nog steeds in mijn handen had. "Ben jij fan?" vroeg ze een beetje overbodig aangezien ik een poster van de jongens in mijn handen hield. "Ja, al sinds mijn twaalfde" reageerde ik "Ik ook." het klonk alsof ze iets bekende "hoe oud ben je eigenlijk?" vroeg ik voorzichtig "ik ben achttien. en jij ook ongeveer schat ik?" "ja" antwoorde ik verbijstert hoe goed ze was in dingen inschatten. Ze draaide om en liep weg. "wacht!" riep ik. verbazend genoeg bleef ze staan, maar draaide zich niet om.

Scarlett POV

"Wacht!" Hoorde ik achter me. Ik bleef staan, al wist ik niet waarom, dit... meisje pakte alles in. Ze was waar ik was, ze deed wat ik deed en vreemd genoeg, vond ze volgens mij ook nog dezelfde muziek leuk! Ik wist niet goed wat ik moest, zou ik haar vertrouwen, of zou ik weer weglopen. zoals ik dat altijd al had gedaan... Ik besloot te wachten wat ze te zeggen had. "Wat is je volledige naam?" vroeg ze. Wat moest ik daar nou op zeggen, ik vroeg me af waarom ze dat wilde weten, maar gaf toch andwoord "Scarlett Davie Killjoy." antwoorde ik. "Mijn volledige naam is Simone van Houten" "O" Reageerde ik ongeïntereseerd. Het was een tijdje stil. "Wat doe je hier eigenlijk in Duitsland?" Vroeg ik deze keer wel met intresse. "Nadat ik ben weggelopen heb ik besloten mijn vader te gaan zoeken." Antwoordde ze. Ik draaide me om want ik had tot nu toe alleen nog maar met mijn rug naar haar toe gestaan, en vroeg "Maar je weet zijn achternaam toch al, dan heb je een begin?" "Nee," Zei ze "van Houten is de achternaam van mijn moeder, die van mijn vader heb ik nooit geweten."
Het was weer stil, ze zat daar nog steeds en ik stond nog steeds op dezelfde plek. Ik liep naar een muur van het stalletje en liet me naar beneden glijden langs de muur. ik trok mijn knieën op tot aan mijn kin en bleef zo roerloos zitten op de kille vloer van het stalletje. We bleven een hele tijd zo zitten tot ik me begon af te vragen waar ze van plan was naartoe te gaan. "Waar ga je nu naartoe?"


Simone POV.

"Waar ga je nu naartoe" Vroeg Scarlett "Ik ga naar Berlijn, het zal nog wel even duren voor ik daar ben, maar dat is mijn doel." Ik vertelde er niet bij dat ik ook nog van plan was verder door Europa te gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.