Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon: New Legend » Episode 2: De luchttroepen van de Viridian Forest

Pokemon: New Legend

8 juni 2009 - 21:47

1450

1

309



Episode 2: De luchttroepen van de Viridian Forest

Gisteren kreeg Andrew zijn eerste Pokemon, Bulbasaur. Geen gewone Pokemon. Bulbasaur zit niet zoals gewone Pokemon in een Pokeball, maar reist gezellig mee met Andrew. Andrew besloot zijn reis te beginnen in de Viridian Forest en nu zijn de twee ... verdwaald in de Viridian City. Andrew besloot tegen een boom aan te zitten en zijn kaart voor de veertigste keer te bestuderen.
Kijk Bulbasaur, zei Andrew, Hier ergens zijn wij en daar is Pewter City, Andrew wees van een grote groene waas naar een relatief klein, rood stipje erboven. En daar is onze eerste uitdaging, de Pewter Gym.
Andrew stond op en keek naar Bulbasaur. We reizen verder, misschien vinden we wel wat Pokemon om te vangen of om tegen te trainen. Andrew begon te lopen en hoorde het gesjok van Bulbasaur hem volgen.
Na een tijdje lopen zag Andrew een kleine vogelachtige Pokemon. Dat moet een Pidgey zijn concludeerde Andrew.
Pidgey, de kleine vogel-Pokemon, een uiterst geschikt doel voor de beginnende trainer.
Nou, je hoort het Bulbasaur, val aan zei Andrew
Bulbasaur, stapte naar voren.
Bulbasaur, Tackle zei Andrew en Bulbasaur stefende op Pidgey af en gaf hem een klap met zijn hoofd. Pidgey herpakte zich en gebruikte een Gust-aanval. Bulbasaur deinsde achteruit, maar kwam met de schrik vrij toen hij weer op zijn poten terecht kwam.
Bulbasaur, Vine Whip zei Andrew en Bulbasaur begon klappen uit te delen aan Pidgey met zijn klimop-achtige roedes die hij uit zijn bol kon lanceren. Opeens kwamen er een zwerm met een andere soort Pokemon aanvliegen.
Wat is dat? vroeg Andrew en pakte zijn Pokedex tevoorschijn.
Spearow, de onvriendelijke vogel-Pokemon, zijn karakter is vaak vernietigend en hij is vaak jarloers op andere Pokemon, vooral op Pokemon die getraind worden door een trainer.
Het was duidelijk dat de Spearow het op ons gemunt hadden. Pidgey lag intussen bewusteloos op de grond.
Op hoop van zegen, Pokeball nu. Blijf erin zitten, Pidgey voor je eigen bestwil. Andrew gooide de Pokeball en dook er op zodat de Spearow er niet bij konden. Bulbasaur, snel zei hij terwijl hij met zijn hoofd naar Andrews richting wees. Bulbasaur rende zo hard hij kon, maar werd aangevallen door de Spearow. Opeens schoot Bulbasaur een soort fijne poeder en een paar seconden later lagen alle Spearow op de grond, te slapen.
Weg hier, Bulbasaur. zei Andrew Voordat ze wakker worden. Bulbasaur en Andrew rende zo snel ze konden. Ondertussen lukte het Andrew om Pidgeys Pokeball aan zijn riem te spelden. Op een gegeven moment zagen ze een klein hutje. De twee besloten er naar toe te rennen. Nee heb je en ja kun je krijgen dacht Andrew. Andrew probeerde de deur open te duwen met zijn schouder en gelukkig werkte de deur mee. Er stond een meisje iets ouder dan Andrew aan het fornuis te werken.
Kom je altijd zo binnen? vroeg ze terwijl ze naar Andrew lachte. Andrew krabbelde overeind.
Sorry verontschuldigde Andrew Ik had nogal haast en hij nam de dichtstbijzijnde stoel om op te zitten.
Dus dan kom je maar het eerste de beste huisje binnenvallen. Wat een manieren zei het meisje, maar ze was niet boos. Zo, hoe heet je? zei ze terwijl ze twee glazen thee inschenkte.
Andrew. zei hij. En dit is Bulbasaur voegde hij er aantoe nadat Bulbasaur een verontwaardigd geluid maakte.
Mijn naam is Brenna zei ze. Je hebt Bulbasaur nog maar pas of niet?
Hoe weet je dat vroeg Andrew.
Je hebt een Bulbasaur, je loopt door de Viridian Forest te rennen, waarschijnlijk achtervolgt door een horde Spearow. Mij maak je niet wijs dat je enorme ervaring hebt.[red] zei ze.
[red]Moet je eens horen,
zei Andrew ik ben een goeie trainer en ik heb al twee Pokemon
Dat zeg ik ook niet zei Brenna kalm Je hebt nog niet veel ervaring. Dat is niet erg. Je begint nog maar net. Kan jij het helpen dat je nog maar een broekie bent
Ik ben geen broekie zei Andrew.
Hoeveel battles heb je gewonnen? vroeg Brenna en Andrew slikte.
Nog geen een gaf Andrew toe.
En hoevaak heb je gebattled? vroeg Brenna.
Nog nooit Beide antwoorden waren niet echt waar. Maar het akkevietje met Team Rocket kon je niet echt een battle noemen.
Dan wordt het nu eens tijd zei Brenna, terwijl ze een tas van de kapstok haalde. Ik daag je uit voor een battle
Wat vet zei Andrew en hij rende naar buiten om zich klaar te maken. Bulbasaur haalde hem in om voor hem te staan. Ben je klaar Bulbasaur Bulbasaur gaf een bevestigend antwoord.
Oke, Sandshrew, nu! zei Brenna en ze gooide een Pokeball.
Sandshrew, de grondmuis Pokemon. Deze Pokemon graaft zich in diep onder de grond. Net als de meeste grond-Pokemon heeft hij hekel aan water
Bulbasaur, Vine Whip! zei Andrew en Bulbasaur opende de aanval.
Sandshrew, ontwijk die aanval en gebruik je Scratch-aanval
Sandshrew dook op zei en haalde uit met zijn kleine klauwtje.
Bulbasaur kreeg de volle laag en deinsde iets terug.
Bulbasaur, Tackle
Bulbasaur stevende op Sandshrew af en gaf hem een flinke por, waardoor hij overde grond rolde en met zijn gezicht op de grond terecht kwam. Sandshrew stond snel weer op.
Wel, wel, niet slecht voor de eerste keer zei Brenna en ze gaf Sandshrew opdracht voor een Sand-attack. Sandshrew greep naar de grond en begon zand naar Bulbasaur te gooien. Bulbasaur probeerde het van zich af te gooien, maar het hielp niet. Het zand irriteerde.
Bulbasaur, Vine Whip zei Andrew.
En opnieuw lanceerde Bulbasaur zijn lange, dunne tentakels uit zijn bol waarmee hij in het rond begon te slingeren.
Sandshrew, dit is onze kans, Scratch! commandeerde Brenna en Sandshrew kwam op Bulbasaur af. Sandshrew ontweek makkelijk de Vine Whip aanvallen van de verblinde Bulbasaur.
Bulbasaur, Sleeppowder zei Andrew en Bulbasaur begon snel een poeder te verspreiden waardoor Sandshrew in slaap viel. Andrew zuchtte diep
Wel, ik geloof dat je gewonnen hebt. zei Brenna en ze trok Sandshrew terug in zijn Pokeball.

Opeens hoorden Andrew en Brenna gekrijs achter hen.
Wat gebeurt er? vroeg Andrew.
Spearow-invasie. zei Brenna. Rennen.
Maar net zei je dat dat voor broekies was.
En ze begonnen te rennen, weer op de vlucht voor de Spearow.
Ik weet waar we naar toe moeten. zei ze, terwijl ze achterom keek. en wie zei er dat ik GEEN broekie was Ze kwamen bij een stenen gebouwtje. Dit gebouwtje was duidelijk groter dan het hutje van Brenna, maar het was nog steeds redelijk bescheiden. Brenna opende een deur en sprong naar binnen, nadat Andrew ook binnen was. Het interieur was grijs en leek een beetje op het lab van Professor Oak, alleen kleiner. Ze drukte op een knopje op een grijs paneel en Andrew zag door het raam dat er een soort toeter tevoorschijn kwam die een apart geluid maakte. Het maakte een licht 'roekoe'-geluidje. Er kwamen van alle kanten Pidgey vandaan. Vooraan vloog een grotere vogel-Pokemon, een Pidgeotto.
Pidgeotto, een vogel-Pokemon en de geevolueerde vorm van Pidgey. Deze Pokémon zit vol energie. Hij vliegt constant rond boven zijn grote territorium. Hij zal elke indringer al woest pikkend verjagen.
Brenna pakte een klein microfoontje
Pidgeotto, verjaag de Spearow zei Brenna en Pidgeotto antwoorde met een oorverdovende schreeuw. De Pidgey deden hem na. Daarna stevenden ze op de Spearow af die zich inmiddels rond ons huis verzameld hadden. De Pidgeotto en Pidgey hakte de Spearow in de pan, omdat ze met zoveel meer waren. Het was net een leger.
Mag ik je voorstellen, zei een zware stem achter me. De luchttroepen van de Viridian Forest. Achter ons stond een brede man met een indrukwekkende, woestbruine snor en een soort overall.
Pap! zei Brenna.
Hoi Brenna, je hebt gezelschap zie ik.
Dit is Andrew, een nieuwe trainer
Ha ik men Roland, de vader van Brenna en de boswachter van de Viridian Forest. Ik heb de eer om samen met deze Pidgey en Pidgeotto het bos te beschermen. Hij draaide naar zijn dochter. Brenna, ik denk dat het tijd is voor jou om op reis te gaan. zei hij met een brok in zijn keel Ik red me wel hier, maar later als jij het bos moet beschermen heb je veel ervaring nodig, ook als Pokemontrainer. Ik stel voor dat je met Andrew meereist. Zo kun je van elkaar leren. En misschien krijg je ook meer Pokemon om het bos te beschermen.
Ik denk dat het een goed idee is zei Brenna. Wat denk jij ervan, Andrew?
Jij hebt meer ervaring dan ik zei Andrew Wat vind jij, Bulbasaur?. Bulbasaur keek naar buiten en zag de Spearow wegvluchten.
Hij gromde keurend en knikte.
Dat is dan geregeld, alleen moet ik je nog wel aan iemand voorstellen Andrew liep naar buiten en kwam tussen de nieuwschierige Pidgey en Pidgeotto te staan.
Kom er uit, Pidgey! zei hij en Pidgey kwam uit de Pokeball Misschien moet je even gedag zeggen tegen je vrienden
Pidgey roekte wat en er werd enthousiast geantwoord.
Pidgey landde op mijn schouder en Brenna pakte haar tas.
Kom, dan vertrekken we zei Brenna en zo liepen we richting een nieuw avontuur.


Reacties:


simonella
simonella zei op 8 juni 2009 - 19:31:
nice