Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 3

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

27 april 2010 - 14:11

526

1

316



Hoofdstuk 3

Ethan werd wakker van de koude wind die door het open raam naar binnen kwam waaien. Sox was al weg. Het raam stond altijd open zodat hij weg kon gaan wanneer hij dat wilde. Ethan stond op, deed andere kleren aan (ze waren nogal plakkerig), at wat en ging naar school. Eigenlijk was hij best wel vroeg, maar dat maakte hem niets uit. Op dit tijdstip lieten Morris en Ben toch altijd Shiloh uit, de hond die ze samen verzorgden. Dan kon hij dus nog even met hun meelopen. Op zijn gemak liep hij het schoolplein op. Eenmaal daar zag hij een hele grote groep mensen staan. Wat er aan de hand was kon hij niet zo goed zien. Toen zag Ethan Ben staan en hij liep naar hem toe.
"Heey Ben, wat is daar aan de hand?" Vroeg Ethan. "Geloof het of niet, maar Morris is met een of andere jongen aan het vechten." Legde Ben uit. "Ik stond er met mijn neus bovenop toen het gebeurde, want ik was bij Morris. Wij waren Shiloh uit aan het laten en opeens komt er een jongen langs met een Franse Bulldog, zo'n klein hondje. Omdat hij ons de hele tijd aan stond te kijken zeiden wij maar hoi. Toen, om de een of andere reden, werd hij boos. Hij vroeg of we wat van hem aanhadden en begon Morris uit te dagen, want die zei als eerste wat. Morris probeerde rustig te blijven, maar toen schreeuwde de jongen keihard dat Shiloh, die best wel groot is, zijn kleine hond aanviel. En toen kwamen er nogal wat mensen om ons heen staan." Ethan probeerde tussen de mensenmassa door te kijken. Hij zag vaag dat de jongen waarmee Morris aan het vechten was er helemaal niet zo sterk uitzag, maar hij zag ook dat Morris eigenlijk vrij weinig deed. Hij verdedigde zich alleen maar. "Maar goed", zei Ben, "toen gaf hij Morris een klein duwtje. Daardoor voelde Shiloh dat er wat aan de hand was en hij begon hard te blaffen. Toen trapte die jongen tegen dat arme beest aan waarop die de jongen in zijn schoen beet. Helemaal niet hard of zo, volgens mij voelde hij er niets van. Ik probeerde toen de hond van hem af te trekken en dat lukte me. Toen heb ik hem aan die boom gebonden." Ben wees naar een boom. Onder de boom lag Shiloh, en er stonden een paar meisjes om hem heen. "De jongen was al boos maar nu flipte hij helemaal, want hij meende dat Morris die hond expres los had gelaten. En nu zie je wat het resultaat is." Ben wenkte even naar de mensenmassa. "Ik kan er vrij weinig aan doen. Ik heb geprobeerd naar binnen te gaan om een leraar te halen, maar het gebouw is nog dicht."
Ethan keek om zich heen. Toen zag hij dat de eerste leraren aan kwamen rijden. Tussen die leraren zat ook Mr. Twomble. Een paar leerlingen rende naar hem toe. Net op datzelfde moment klonk er geschreeuw. Iedereen draaide zich om en hield zijn adem in. Ethan kreeg een raar gevoel in zijn buik. En toen was het helemaal stil.


Reacties:


Teysz
Teysz zei op 21 april 2010 - 23:55:
Wow spannend!
Ff verder lezen.