Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 4

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

27 april 2010 - 14:14

497

1

278



Hoofdstuk 4

Toen brak de paniek uit. Eerst was er gemompel en gesmiespel en toen rende een paar mensen weg, alsof ze bang waren zij er de schuld van zouden krijgen. Toen zag Ethan wat er was gebeurd. Nou ja, hij kon het zich zo voorstellen. Het was gruwelijk om te zien. Morris lag met zijn hoofd op de rand van de fontein die midden op het schoolplein stond. Overal lag bloed. Er zaten mensen om hem heen, maar Morris leek niet bij bewustzijn te zijn. De jongen stond er eerst maar bij te kijken, maar na een paar seconden pakte hij zijn hondje op en rende keihard weg. Een paar jongens gingen achter hem aan, maar het was duidelijk dat hij veel sneller was. Toen kwam Mr. Twomble eindelijk aangerend en hij keek hoe het met Morris ging. Vlak daarna kwam er ook een ziekenwagen aangereden. Ethan en Ben renden naar de chauffeur en vroegen of ze mee mochten rijden, wat mocht. Eenmaal in de ziekenwagen belde Ben Vic op en die zou zo snel mogelijk komen. Morris was nog steeds bewusteloos. Hij lag hier nu al een kwartier. Hij had wel nog steeds hartslag. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen werd Morris gelijk naar de Intensive Care gereden. Ethan en Ben liepen mee. Ze wachtten bij de deur af.

Er was nog een kwartier voorbij en Morris was nog steeds niet wakker geworden. Ethan en Ben stonden nog steeds te kijken of het al beter ging. Toen leek Morris zijn ogen open te doen. Ethan en Ben renden naar het uiteinde van het bed. Morris zag er niet goed uit. “Rustig maar, het komt allemaal goed.”¯ Zei Ethan. Hij zei deze woorden meer tegen zichzelf dan tegen Morris, want hij leek het niet echt te horen. Toen zag Ethan dat hij wat probeerde te zeggen. “…Waar…zijn…Ben en…Vic?”¯ Wist Morris eruit te brengen. “Vic komt er zo aan Morris, het komt allemaal goed. Ik ben hier.”¯ Zei Ben. “…Ben?”¯ Vroeg Morris. “Ja, ik ben het. Hou vol.”¯ Toen was het even stil. Morris deed zijn ogen dicht. Dan opeens hoorden ze een lange pieptoon. Alles kwam in leven. Alle doktoren renden naar Morris toe. Ze begonnen met zijn allen aan de reanimatie. Ethan en Ben raakten helemaal in paniek. Ben liep naar buiten om Vic op te bellen en Ethan wist niet wat hij moest doen. Hij stond nogal in de weg dus hij rende maar naar de deur en ging op de gang staan.

De deur was nu al even gesloten en het was nu al 2 minuten heel stil. Ben was al boven gekomen en Ethan was aan het ijsberen op de gang. Toen deed er een man de deur open. “Morris… is zojuist overleden aan zijn verwondingen.”¯ Meer hoefde hij niet te zeggen. Ethan rende weg. Weg van dit stomme ziekenhuis, weg van die stomme dokters. Ze kunnen ook niets! Hij rende door de draaideur naar buiten toe, en botste bijna op tegen Vic, die hem geschokt aankeek.


Reacties:


Teysz
Teysz zei op 21 april 2010 - 23:58:
Arme Morris.
Maar Ethan gaat vast weer terug in de tijd om het te voorkomen.