Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The dawn of my new life » -8-

The dawn of my new life

9 juni 2010 - 20:42

863

2

241



-8-

ff voor de duidelijkheid, dit gebeurt dus ca. een maand nadat Melanie bij Chris is komen wonen =D Reacties zijn altijd welkom (A)

Lieve mama,
Hier is weer een brief van mij. En het maakt mij echt niet uit dat je niet zo vaak terug schrijft, echt niet. Want ik weet ook dat het niet zo makkelijk voor je is. En ik wil je gewoon laten weten dat het nog steeds goed met me gaat. En wil je mijn kusjes doorgeven aan Rachelle?? En wil je tegen haar zeggen dat ik haar heel erg mis??
Maar Melissa is ook heel erg lief, en ze lijkt eigenlijk best wel op Rachelle. Melissa heeft namelijk ook zo’n mega verzameling barbies (ook al is ze 13), en ze geeft ook feestjes waar dan elke barbie die ze heeft heen moet gaan. Meestal ben ik degene die dan 10 barbies tegelijk moet laten dansen, omdat de rest (Chris en zijn ouders) geen zin hebben. Maar ik vind haar zo op Rachelle lijken dat ik vanzelf met haar ga spelen. Maar dat is niet het enige, ook als ze iets niet lekker vind, trekt ze net zo’n gezicht als Rachelle altijd doet!!
En met mij en school gaat het ook goed. Ik heb weer een 7.4 gehaald voor Duits!! Maar dat komt vooral door Chris, hij is echt heel goed in Duits, en kan het ook heel goed uitleggen. En ja, Chris en ik hebben verkering!! En ik slaap ook nog steeds in de logeerkamer, dus geen zorgen maken, oke?? Je wordt nog geen oma…
Ook Angela (de moeder van Chris en Melissa) is echt heel aardig voor mij. Ik kan altijd met haar praten als me iets dwars zit. Maar ik mis jou echt nog heel veel. En ik heb die foto die op mijn nachtkastje van mij, jou en Rachelle meegenomen. En die staat nu op mijn nieuwe nachtkastje, dus jullie zijn altijd bij me, en dat zal ook altijd zo blijven.
Ik vind het echt heel fijn om deze brieven te schrijven, het is eigenlijk een soort dagboek voor mij, maar dan naar jou geschreven. En ik zeg het gewoon nog een keer: ik vind het echt niet erg dat je niet zo vaak terugschrijft. Een dagboek schrijft ook niet terug, toch??
XxX en heel veel knuffels,
Melanie

Ik leg mijn pen neer, en doe mijn brief in een envelop. “Melissa!! Wil je een envelop likken??”¯ Dat vindt ze echt lekker, maar ik vind het zoo ranzig!! “Jaaaa, ik kom!!”¯ Ik geef de envelop aan haar, en zij lebbert er lekker op los. Als ze klaar is, krijg ik hem terug, en met een big smile op haar gezicht zegt ze “Zo, weer eentje klaar. Hoeveel brieven heb je ondertussen al geschreven??”¯ Ja, hoeveel zouden het er zijn?? Ik ben een maand geleden begonnen met schrijven, en ik heb 4 brieven terug gehad, 1 brief per week. Zelf schrijf ik 3 brieven in een week, waar ik ongeveer 2 dagen over doe, dus dat zijn dan 12 brieven ongeveer voor 1 maand. “Ik denk ongeveer 12 sinds ik ben begonnen, en dat was 1 maand geleden.”¯ “Leuk.”¯ Melissa haalt haar schouders op, en loopt weer naar haar eigen kamer, waarschijnlijk weer een feestje organiseren voor haar barbies. Maar deze keer kan ik niet meedoen. Chris gaat me ‘bijles’ geven voor Duits. Het gaat al een heel stuk beter, en Meneer Maziko denk natuurlijk dat het door zijn perfecte uitleg komt, maar die snap ik helemaal niet. Chris is gewoon veel duidelijker, en het is ook gewoon veel leuker om van hem bijles te krijgen. “Melanie, ben je er klaar voor??”¯ Ik loop naar zijn kamer, en plof neer op zijn bed. “Ja, laat de marteling maar beginnen.”¯ Chris lacht en geeft me een kusje. “Zo erg is het toch niet?? En het heeft wel geholpen, ik bedoel je gemiddelde is van een 4.8 naar een 6.6 gestegen!!”¯ “Ja, dat is waar, maar dat maakt het niet leuker…”¯
Na een uurtje Duitse marteling laat ik me achterover vallen op het bed. “Pfoe, dat zit er ook weer op!!”¯ Chris komt naast me liggen, en ik leg mijn hoofd op zijn borst. Als hij iets probeert te zeggen, kietelt dat heel erg op - en in - mijn hoofd, en ik lig helemaal dubbel als hij me dan ook nog zo schaapachtig aankijkt. Na een tijdje ga ik weer liggen, maar nu tegen hem aan, en hij zegt “Mag ik nu wel wat zeggen, of lach je me dan weer uit??”¯ “Maar natuurlijk mag jij wat zeggen, en ik lachte je niet uit!!”¯ “Wil je wat doen deze vakantie??”¯ Dat is niet een vraag die ik verwacht had, en het blijft daarom even stil. “Eh, weet ik niet. Eigenlijk had ik gedacht dat we thuis bleven…”¯ Chris glimlacht, en gaat dan rechtop zitten. Ik kruip weer tegen hem aan, en hij zegt “Wil je dan met mij, alleen mij en verder niemand, naar een huisje op een vakantiepark??”¯ Wacht, als we helemaal alleen zijn, dan betekent dat dat er sowieso maar 1 bed is, dat Melissa er niet is om mij te vragen om met de barbies te spelen, dat Chris’ ouders er niet zijn… Als antwoord geef ik hem een zoen, en dan knuffel ik hem. “Ik beschouw dat als een ja.”¯ “Uhu, ik ga echt wel mee!!”¯


Reacties:


Moonshine
Moonshine zei op 25 april 2010 - 18:29:
LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT.


Neeriash
Neeriash zei op 20 april 2010 - 13:26:
WHAAAAAAAAAA.
Wat ontzéttend lief

Ze gaan samen op vakantie

En ik ging hélemaal plat bij dit stukje
en zij lebbert er lekker op los

Je snapt wel waarom neem ik aan >.<
Maargoed,
Voor als je het niet snapt: ligt aan onze übervage klas.
Dus,
Snel verder <333
Xx