Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 5

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

27 april 2010 - 14:16

392

2

285



Hoofdstuk 5

Ethan was nu al 2 dagen ziek thuis gebleven. Hij had wel iets anders aan zijn hoofd dan school. Hij had de dag dat Morris was overleden Ashley af moeten bellen. Ze klonk heel teleurgesteld, maar ze had waarschijnlijk nog niet het slechte nieuws gehoord. Ethan vond het niet zijn taak dit tegen haar te zeggen. Dat moest Vic maar doen. Hij was tenslotte haar broer. Die 2 dagen had Ethan niets anders gedaan dan in zijn bed gelegen en hij had de hele tijd nagedacht. Was Morris die dag nou maar niet Shiloh uit gaan laten, was hij maar ziek geweest...
Dat was het! Als Ethan met zijn pen een gat terug in de tijd kon maken en hem om de een of andere reden ziek wist te krijgen, dan zou Morris niet naar school kunnen komen. Misschien moest hij Ben ook maar voor de zekerheid ziek maken, dan was het zeker dat er niets fout kon gaan en dat het ongeluk dan niet met Ben zou gebeuren. Ethan had dan wel voorgenomen om zijn pen niet meer te gebruiken, maar dit was anders. Dit ging om zijn vriend!

Ethan ging zo snel als hij kon naar school. De lessen waren natuurlijk allang begonnen, maar dat maakte hem niet uit. Hij was toch niet van plan de les in te gaan. Hij ging op zoek naar Mr. Twomble. Na even gezocht te hebben kwam hij hem tegenmoet gelopen.
"Hallo Mr. Twomble, hoe gaat het met u?" Vroeg Ethan. "Hallo Ethan, met mij gaat het goed. Kan ik dat over jou ook zeggen? Ben je al over Morris heen? Je ziet een beetje bleek." Ethan beantwoordde deze vragen niet. "Mr. Twomble, ik heb een vraagje. Weet u nog dat Morris en die jongen aan het vechten waren?" Mr. Twomble keek even om zich heen. "Ja, hoezo?" "Heeft u enig idee wat de naam van die jongen is?" Vroeg Ethan. Mr. Twomble dacht even na. "Nee, ik ben bang van niet. Is het belangrijk dan? Je gaat hem toch niets aandoen hoop ik?" "Nee hoor, echt niet, wees maar niet bang." Zei Ethan. "Ik vroeg het me gewoon af." Dit antwoord leek goed genoeg te zijn voor hem. "Vooruit dan. Dag!" Mr. Twomble liep weg, en Ethan kon niet zeggen hoe erg hij baalde. Maar hij moest en zal die jongen vinden, kostte wat het kost.


Reacties:


emmelieke zei op 20 juli 2010 - 15:08:
echt een goed verhaal!


Teysz
Teysz zei op 22 april 2010 - 0:00:
Zoek Ethan zoek.