Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 19

Because I love you, [Jonas Brothers]

20 april 2010 - 21:09

561

4

223



Chapter 19

Mensen, deze is saai Ik moet van jn computer af, Omdat de lang op quizlet zit. ___________________________________ Maar in mijn volgende hoofdstuk gaat Kate naar de ouders van Nick. Allee ik heb een vraag Weten jullie nog vrage die de ouders kan stellen Thankyoou alvast<3.

Kate's Point of Vieuw


‘Nou, dit is een Mx5. De beste computer dat je kan hebben. Het heeft een super XCDrive. Hij heeft een 269 GB…’, zegt de jongen die naast me zit in het vliegtuig. Hij heet David Carrey. Dat heb ik weer. De grootste Nerd van de hele wereld zit naast me. Hij vertelt de hele vlucht al over computers. Dat is al erg, maar nu het alle ergste. IK ONTHOUD AL DIE DINGEN! Dat is echt niet meer normaal. Hij is best wel aardig, alleen hij praat zoveel. Ik vind het gewoon zielig om hem af te kappen. Hij vertelt het met zoveel passie. Ik ben gewoon te aardig. Ik haat mezelf.
Maarja Nick, zit naast me lekker te slapen. Die geluksvogel. ‘Kate, ben je er nog wel bij?’, zegt David. ‘Oo, uuuh ja’, zeg ik snel. David tikte zijn Nerderige bril weer goed op zijn neus en gaat weer verder met zijn ‘geweldige’ verhaal. ‘Okee, weetje dat Apple..’.
Daar begint hij weer. Kan hij niet ophouden met dat gezeur. Hallo, ik ben een meisje. Ik hoef al die dingen te weten. Techniek is bull shit. Je huurt wel een leuke klusjesman.
Dit is nu officieel de ergste vlucht dat ik in mijn hele leven heb gemaakt. Hij is nog erger dan die man die zo erg stonk. Het was niet meer normaal. Volgens mij heeft die man nooit gedoucht ofzo…
‘Kate, ik ga even naar wc.’, zegt David en sta op. Vrijheid, ook is het alleen voor 5 minuten. Pfft. Even verlost van het gepraat. ‘Nick, wakker worden!’ zeg ik en geef Nick een poor. ‘Uuuh’, zegt hij slapend. ‘Zullen we van plek wisselen?’. Er kwam een kleine glimlach op zijn gezicht. ‘Dat gezichtje van kom-op-s.v.p-red-me werkt niet. En waarom wil je wisselen? David is toch een leuke gast. Hij heeft een leuke bril’. ‘Ha-ha-ha’, zeg ik sarcastisch. ‘Ja, ik weet. Ik ben grappig’. Ik geef hem een poor in zijn buik. We moesten allebei lachen.
‘Nick?’ ‘Ja’, zegt Nick en kijkt me vragend aan. ‘Ik ben een klein beetje zenuwachtig, want als we zometeen op het vleigveld zijn dan staat de paparazi’. Ik kijk snel naar mijn voeten. ‘Ik red je wel, want ik ben toch jouw persoonelijk prins. Je moet gewoon mijn arm pakken en dan komt alles goed. 1 tip, misschien een zonnenbril. Die lichten zijn best wel scherp. Ik lachte. Ik keek naar Nick’s perfecte lach. Als ik zijn lach zie, weet ik gewoon dat alles goed komt…
‘Nou, deze wc’s kunnen wel een opgepimt worden. Oo Nick ben je wakker. Je hebt echt wat gemist. Kate en ik hadden het heel gezellig. Meestal zeggen mensen dat ik te veel praat, maar Kate is anders‘, zegt David die net terug kwam van de wc. Ik perste een nep-lach uit. ‘Jammer dat ik het heb gemist’, zegt Nick op een plagende toon.
‘Geachte passagiers, we zijn van plan om over een kwartier aan te komen op LAX. Wij verzoeken u om op uw stoel plaats te nemen en uw gordel om te doen..’word opgeroepen. ‘Maar waar was ik gebleven... Oja ik weet het weer... Dus Apple...’,zegt David die gewoon weer verder gaat met zijn verhaal. Daar gaat hij weer. Ik moet het vol houden. Nog kwartier. Kate, hou vol. En dan ben je van David verlost. Nog een kleine 15 minutjes, praat ik mezelf moed in.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 21 april 2010 - 18:23:
Haha, arme Kate!
Maar David is ergens wel liefkes.

Een vraag die ouders kunnen stellen? Ligt eraan hoe streng/vervelend je wilt.
Maar als ze heeeel extreem zijn kunnen ze vragen naar haar maagdelijkheid, of wat ze allemaal met hun lieftallige Nicky heeft uitgespookt. Of of ze drugs gebruikt (dat is het eerste waar veeel buitenlanders bedenken als ze aan NL denken). Of naar haar ex'en
Minder extreem: 'Wat doet je vader voor werk?'
'Dragen Nederlanders echt klompen?'
'Zeg eens iets in het NL' (zoooo irritant)

Hier genoeg aan ?

Xx


Merel
Merel zei op 21 april 2010 - 16:12:
XD

Ik weet even zo snel geen naam... *denkt heel diep na*
Iets van: "Ga je wel goed met onze Nicky om?"


Nynke
Nynke zei op 20 april 2010 - 21:49:
Niice<3


Nynke
Nynke zei op 20 april 2010 - 21:47:
Wat dacht je van; Hoeveel vriendjes heb je gehad
Of:
Hoeveel verdien je whahaha