Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Melody's Diary » Deel 3. XMas

Melody's Diary

19 dec 2008 - 18:35

652

2

169



Deel 3. XMas

De wereld lijkt vandaag wel een enorme bron van liefde en vriendschap. Het is inmiddels 25 december en de straten van Scharnitz zijn bedekt met een verleidelijk deken van witte sneeuw. Ik loop eenzaam door de hoofdstraat en sta bij elke etalage een paar seconden stil. In elk cafétje zitten stelletjes te kleffen, in restaurants zitten families te genieten van een heerlijk duur diner en de bars zijn overvol met studenten die hier hun jeugd hebben doorgebracht en single's die driftig op zoek zijn naar die ene ware.
Liefde, daar draait het om met kerst. Ik plaats mezelf op een houten bankje en voel de sneeuw onder mijn lichaam smelten en in mijn broek trekken.
Het is winter. Een meisje uit mijn klas verstoord mijn droom.
"Hoi Melody" roept ze luid als ze aan komt lopen.
"Hey Heidi" mompel ik als ze naast me zit.
"Vertel, wat doet een meisje als jij helemaal alleen met kerst?"
"Vervelen en jij?"
"Familie-uitje. Ik zag je zitten en ben ontsnapt onder het smoesje dat ik samen met jou een project moet doen en je nog wat wou vragen" Een glimlacht siert Heidi's gezicht en haar ogen glinsteren.
"Nog wat spannends beleefd deze vakantie?"
"Nou spannend, dat niet. Maar ik heb wel iets interessants ontdekt. Ken je die ene site van dat meisje Sascha"
"Nee, vertel"
"Nou het was gisteravond op de Showbuzz en ik ben meteen gaan kijken. Het is van een meisje van 17. Ze vertelt echt zulke realistische dingen! Echt geweldig! Maar wel rot voor haar dat ze geen moeder meer heeft en haar thuissituatie is nou ook niet bepaalt flitsend. Je zou er echt eens naar moeten kijken. Ik mail je de site wel. Maar ik ga weer, mijn moeder wenkt me. Prettige kerst en tot volgend jaar!" Heidi springt op en loopt weer terug naar haar familie.
"Jij ook" roep ik snel. Ik staar weer naar de witte sneeuw die naar beneden dwarrelt. Tijd om naar huis te gaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Met veel moeite open ik de voordeur. In de winter klemt ie verschrikkelijk. Een walm van wietlucht komt me tegemoet en ik sla geïrriteerd de deur achter me dicht.
"Fabian! Als je wil blowen ga je maar naar buiten" Schreeuw ik door het hele huis. Van boven komt een vage, onverstaanbare reactie. Het zal wel. Ik slaak een zucht en weet mezelf de trap op te sleuren. Ik ben zo snel moe de laatste tijd. Alsof iets langzaam al het leven uit me slokt.
Misschien heb ik wel Pfeiffer of kanker of een andere ernstige ziekte!
Verslagen laat ik me op mijn bed vallen. Ik moet me niet zo druk maken! Ik heb gewoon een beetje last van kerstmis-stress. Over een paar dagen is dat wel weer voorbij. Ik start mijn laptop op en klik mijn eigen site aan. Ik ben benieuwd of er veel reacties zijn.

Hallo lieve lezers!
Allemaal een prettige kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar! Ontzettend bedankt voor jullie lieve berichtjes! Ik ga volgend jaar zeker door met schrijven als jullie me beloven te blijven lezen.
Zoals iedereen op aarde weet is het vandaag 1e kerstdag. Precies 10 jaar geleden overleed mijn moeder. Ik heb nu niet de behoefte om er over te praten maar volgend jaar zal ik er zeker iets meer over vertellen.
Ieder jaar weer stellen mensen een lijstje op met goede voornemens: afvallen, gezonder leven, denken aan het milieu. Normaal doe ik niet aan goede voornemens, ik vind het maar onzin. Het is alleen maar een teken dat je niet blij bent met jezelf. Ze zouden het een actielijst moeten noemen. Ik ga er eens 1 maken, speciaal voor jullie


1. Blijven schrijven
2. Bij de autoriteit aankloppen over mijn thuissituatie
3. Geld sparen voor mijn studie
4. Mijn examens halen met een GEM van een 8 zodat ik misschien kans maak op een kleine beurs
5. {Als ik genoeg geld heb en al het bovenstaande heb gedaan} Naar Duitsland verhuizen

xoxo Sas


Reacties:


xMusicAngel
xMusicAngel zei op 27 dec 2008 - 18:04:
Oehh! Ik ga snel naar de volgende!
I like it sooo much!


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 18 dec 2008 - 20:10:
mooi
je moet snel verder,
echt goed gewoon

<3xo. Naomy