Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » She is the Sunlight » Het briefje

She is the Sunlight

21 april 2010 - 17:12

448

2

257



Het briefje

Ze liepen over de straattegels, op weg naar hun huis. ‘Maar Jess! Dat was Nick! Echt waar!’ Zei Lacy. ‘Ja, dat weet ik! Heeft hij me zelf verteld dat hij Nick heet!’ Zei Jessica die met haar ogen rolde. ‘Nee, de Nick! Nick Jonas!’ Zei Lacy. Jessica stond even stil, was het Nick Jonas geweest die ze had ontmoet? ‘Echt waar?’ Vroeg Jessica verbaasd. Lacy knikte hevig. ‘Hij had zelfs Elvis bij zich, zijn hond!’ Zei Lacy. ‘Daarom had hij natuurlijk een grote zonnebril en een hoedje op!’ Zei Jessica. ‘Maar Jess, hoe moeten we hem ooit weer tegenkomen dan?’ Vroeg Lacy teleurgesteld. ‘Ik heb een briefje in zijn hand gedrukt net voordat we weg gingen.’ Zei Jessica. ‘Echt? Wat stond erin?’ Vroeg Lacy enthousiast. Jessica begon te grijzen…

‘Oh! Liefste Nick!
Ik raakte verdwaald in je ogen toen ik je zag!’
Riep Kevin enthousiast terwijl hij zijn armen spreidde. In de ene hand had hij het briefje vast die Nick van Jessica had gekregen. ‘Idioot! Dat staat er vast niet!’ Riep Nick die al een aantal minuten pogingen heeft gedaan om het briefje af te pakken zodat hij het zelf ook eens kon gaan lezen! Hij griste het briefje uit Kevin zijn handen en ging op de bank zitten. ‘Lees voor!’ Riep Joe die naast hem ging zitten.

‘Jessica Newton
Abbey Road 65’

Zei Nick. ‘Wat moeten we daar nou weer mee dan?’ Vroeg Joe. ‘Moeten we er iets mee doen dan?’ Vroeg Nick. ‘Ja, tuurlijk broertje! De tijd is rijp om jou te helpen een vriendinnetje te krijgen!’ riep Kevin. ‘Ik? Waarom moet ik een vriendin?’ Vroeg Nick die zijn wenkbrauwen ophaalde. ‘Nick! Niet zo kletsen dan kunnen we aan de slag!’ riep Joe. ‘Ja! Ik bedoel, vind je haar leuk?’ riep Kevin. ‘Jongens! Ik heb haar maar een paar minuten gezien en ik ken alleen maar haar naam!’ riep Nick in protest. ‘Hé Hé! Niet zo negatief, een eerste indruk hoort er ook bij. Zeg nou maar! Vondt je haar leuk? Mooi?’ Vroeg Joe die bij de laatste woorden dromerig voor zich uit keek. Nick verzonk even in zijn gedachten. ‘Nick!’ riep Kevin die ene klap tegen zijn hoofd aan gaf. ‘Uhm.. Ja… Ze was wel leuk.’ Zei Nick afwezig. ‘Mooi! Dan gaan we morgen een bezoekje brengen aan dat adres!’ riep Joe enthousiast. ‘Wat? Nee! Waarom?’ Riep Nick. ‘Kom op! We gaan alleen maar even langs!’ riep Kevin. Nick nam afscheid van zijn twee broers en ging naar zijn slaapkamer. Hij liet zichzelf achterover op zijn bed vallen. Hij kon maar niet stoppen over het denken over de volgende dag. Hij zou met zijn broers op zoek naar het meisje va het park. ‘Jessica…’ Zei hij zachtjes.


Reacties:


Moonshine
Moonshine zei op 11 mei 2010 - 13:47:
NICK JONAS, wooesh.


Nynke
Nynke zei op 21 april 2010 - 17:17:
Gna Gna vol erop