Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 28. A good night's kiss

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:02

525

9

531



28. A good night's kiss

Fred's P.O.V.
Ik durfde bijna niet te kijken, bang voor wat mijn broer in mijn koffer had geduwd. Het kostte me nog geen twee seconden om er achter te komen wat George gedaan had.
"Stinkkorrels, George?" Vroeg ik, terwijl ik mijn neus en mond bedekte met mijn hand. Hij lachte. Blijkbaar had hij er geen last van. Ik verplaatste mijn blik naar Lena, die tot mijn verbazing over mijn hutkoffer heen gebogen stond. Ik liep naar het raam en gooide dat open, zodat er in elk geval frisse lucht naar binnen kon stromen. Op haar dooie gemak ging ze op haar knieën voor het koffer zitten en begon er in te rommelen. Ik wilde me niet laten kennen en ging naast haar zitten, mijn ogen tranend van de stank. "Godsamme, George! Hoeveel heb je er wel niet ingegooid?!" Vroeg ik hoestend.
"Een stuk of 30." Lachte hij terug. Ondertussen zag ik dat Lena een aantal half-vergane ganzeveren uit mijn koffer haalde, zich nog steeds niks aantrekkend van de stank.
"Serieus hoe doe je het?" Vroeg ik haar. Haar enige antwoord was het ophalen van haar schouders en een klein glimlachje. Nu had ze een stapeltje boeken vast. Het waren grotendeels schoolboeken van vorig jaar, een paar boeken over zwerkbal en.. O jee. Snel nam ik de stapel boeken van haar over, er voor zorgend dat ze mijn gezicht niet kon zien. Maar ze had het boek al gezien en grinnikte.
"Twaalf feilloze manieren om heksen te versieren?" Vroeg ze met een grijns. Ik werd zo mogelijk nog roder en ze boog zich naar me toe om me een kus op mijn wang te geven. Ik had te laat door dat het slechts een afleiding was, zodat ze het boek terug kon pakken. Ze keek het boek grinnikend door, waarna ze het terug op de stapel legde. Samen gingen we verder met het leegruimen van mijn hutkoffer. Uiteindelijk vonden we toch nog een aantal bruikbare spullen, waaronder: een aantal ganzeveren, een gluiposcoop, een potje inkt, een geheugensteen die ik ooit eens van een tante heb gekregen, een aantal fluimstenen en een rol fantastape. Lena geeuwde en strekte haar armen voor zich uit.
"Ben je moe?" Ze schudde haar hoofd.
"Trouwens George, die vijf minuten van je zijn voorbij." Ik lachtte toen ik de verbaasde uitdrukking op zijn gezicht zag.
"Niet te geloven. Hoe heb je het zo lang uit kunnen houden in die stank? Ik moest een spreuk gebruiken om te voorkomen dat ik over mijn nek ging!" Ze haalde enkel haar schouders op en zei:
"Beroepsgeheim." George stond op en stak zijn hand naar haar uit.
"Ik geef mijn nederlaag eerlijk toe. Ik zal een maand lang je huiswerk van toverdranken maken." Lena greep zijn hand en lachte. "En nu hup deze kamer uit, want ik wil naar bed." Zei George vervolgens streng. Ik stond op en liep samen met Lena richting Ginny's kamer. Ik wou me omdraaien en terug naar mijn eigen kamer lopen.
"Krijg ik geen nachtzoen?" Vroeg ze plagend met een uitdagende blik in haar ogen. Ik grijnsde en trok haar tegen me aan om haar een kus te geven waar ze van begon te trillen op haar benen.


Reacties:

1 2

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 19:51:
Beng


4passions
4passions zei op 18 juni 2010 - 19:11:
aw cool! baha George gebeatXD ik zat hier en lees morgen verder!
:p
x


Moonzzz
Moonzzz zei op 20 mei 2010 - 15:49:
nou, fred heeft dat boek niet meer nodig


Rikki zei op 4 mei 2010 - 16:36:
Whahaha jaloersheid is onvergetelijk in van die verhalen .
Epic fail voor George XD. Dat had hij niet verwacht


V0nneke
V0nneke zei op 23 april 2010 - 11:24:
Aaaahw....wat lief