Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 7

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

7 mei 2010 - 12:44

560

3

264



Hoofdstuk 7

Ethan draaide zich om en wilde wegrennen, maar toen zag hij dat ook achter hem grote mannen stonden. Ethan was ingesloten en hij kon helemaal nergens heen. Hij had al een vaag vermoeden waar het over ging, maar hij begreep het niet helemaal. Hoe wisten die mannen...? "Je snapt echt wel wat ik bedoel, doe je maar niet van de domme." Zei de man. Ethan draaide zich weer terug om naar de spreker en dacht na. Hij wilde de pen natuurlijk niet weggeven, want waarschijnlijk zou hij die dan nooit meer terugkrijgen. Er is er maar eentje op de hele wereld en het is onmogelijk om die pen zonder een andere pen terug te vinden. Toen wist hij het. De pen was onzichtbaar voor iedereen behalve de drager. Hoe wisten ze dan dat hij hem echt had? Ethan pakte de pen uit zijn broekzak en stak hem voor zich uit. "Goed zo, kom maar hier en geef hem rustig aan mij." Zei de man. Toen liet Ethan de pen onopvallend uit zijn handen glijden en liep nog een stap verder, terwijl hij op het gezicht van de man lette. De man keek naar de grond. Hij kon de pen dus wel zien. "S-sorry" zei Ethan en hij boog zich voorover om de pen op te rapen. Hoe moest hij dit nu weer oplossen? Toen kreeg hij een ander idee. Hij ging weer recht staan en deed een pas naar voren. De man deed hetzelfde. Op dat moment maakte Ethan een gat in de lucht. Een tijdgat. Alles werd grijs en Ethan dacht dat hij er vanaf was. Hij draaide zich om en wilde wegrennen, maar toen zag hij dat de mannen nog steeds konden bewegen. Hij zag ook dat er een mogelijkheid was om te ontsnappen. Hij kon langzaam naar rechts lopen en dan als een gek langs de muur rennen. Maar dat idee werd meteen van de baan geveegd toen Ethan zich wat realiseerde. Iets heel belangrijks, wat je bijna niet over het hoofd kon zien, aangezien zijn vader zo oud leek. Als je een gat in de tijd maakt, moet de tijd ergens vandaan komen. Dit haalt die uit de drager van de pen, in dit geval Ethan. Misschien kon Ethan wel ontsnappen, maar dan zou hij langzaam zoveel ouder worden dat hij vroegtijdig zou sterven. En als hij nu zou ontsnappen, dan zouden de mannen het gat bewaken en dan zou hij er nooit meer bij kunnen. Het gat moest dicht. Maar hoe? De mannen kwamen steeds dichterbij en als Ethan niet opschoot, dan zou hij én de pen kwijt zijn, én hij zou doodgaan. Dat was iets wat hij zoiezo niet wilde.
Toen de man bij het gat ook steeds dichterbij kwam lopen, zag Ethan iets belangrijks. Hij liep een beetje mank met zijn rechterbeen. Dat zou dus ook meteen zijn zwakke kant zijn. Als hij nu snel was dan kon hij langs de man glippen en het gat dichtmaken.
Ethan had nog nooit voor zo'n moeilijke opgave gestaan, maar toch wist hij meteen wat hij moest doen. Hij glipte langs de man af, die Ethan's arm wist vast te pakken. De man was duidelijk veel sterker dan hem. Toen maakte hij met veel moeite het gat dicht. De sterke hand liet los en op dat moment voelde Ethan iets hards op zijn hoofd. Alles werd zwart.


Reacties:


Teysz
Teysz zei op 23 april 2010 - 12:22:
VERVOLG!!!

@Moni: Hahahahahaha


Moonzzz
Moonzzz zei op 23 april 2010 - 11:52:
schrijf verder!!


Moonzzz
Moonzzz zei op 23 april 2010 - 11:52:
nou....

spelbreker...

dit is niet wat je mij liet lezen